Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araç kaplamayı ruhsata işleme...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• araç kaplamayı ruhsata işleme...

arkadaşlar aracımızı kaplattıktan sonra yeni rengi ruhsata işlemi nasıl yapılıyor?bilgisi olan,yaptıran arkadaşlar prosedürü yazabilirier mi??

Ynt: araç kaplamayı ruhsata işleme...

Ben tavan kaplatıp, çift renk olarak işletmiştim. uzun ve meşaggatli bir süreç.
    Trafik muammelecisinde EK-2 formu doldurup araç kimin üzerineyse gerekli evraklarla TÜV'e gidiyosunuz, renk değişiklik tespiti yapıyorlar, oradan verecekleri evraklarla birlikte trafik şubeden ruhsat değişiklik randevusu alıp evrakları teslim ediyosunuz. birkaç gün sonra yeni ruhsatınızı teslim alıyorsunuz.

Size tavsiyem ruhsat işlemi sürerken aracı kullanmayın, benim işlem haftasonuna denk geldi elimde ruhsat yoktu, aracım bağlandı (kısmet işte )
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Bende çift eksoz yaptrdım ruhsata işletmeye gerek varmı?
      ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Cift eksozda gerek yok abi
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
          Cift eksozda gerek yok abi
          polis cevirdim ceza falan yazmaz demi bide cift eksoz muayeneden gecermi?
          ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

tavan kaplattın diye çift renkmi yazdırdın ahmet nasıl yani
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
            X