Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fikir yardimi arkadaslar 18inc jant ve onpanjur hakkinda lutfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Fikir yardimi arkadaslar 18inc jant ve onpanjur hakkinda lutfen

Walla işçilik ne kadar iyi olursa olsun, orjinal jantlar boyatılınca bence çok sırıtıyor. Bilen için boyama olduğu belli oluyor. Bence güzel bir görüntü değil.

Yorum

Bu jantı öneririm 18 inç http://www.lastikpark.com/Lastikler/..._ssw_s019.html

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mserdar
        Kismetse 1.4 insigniama persembe gunu kavusuyorum. Daha once modifiyede konusu gecmisti ama genel sohbette daha fazla kisi goz gezdiriyor sanirim
        Beyaz afl + sunroof paketli aracim. Ben siyah jant istiyorum ama fazla da masrafa giremicem. Yine 18lik olsun ki lastikleri almayim en azindan. Bide 18liklerin fiyati daha uygun. Oriinal jantlari boyatmayi dusundum zamanla atar dedi servis tadin kacar dedi. Oncelikli 18inc jant yardimi istiyorum ve de aracin camlari 3M kaplaniyo 3numara koyu renk, onpanjuruda kaplayin dedim. Samimiyetine inandigim arkadasim tamponun sokulup tek tek kaplanmasi lazim yoksa arabayi yikatirken bile atar dedi. Panjuruda siyah istiyorum, ne yapmam gerek bilemedim. Hazir arac iki gun servisteyken bu islemleri tamamlamak istedim. Izmirden aldim ve de aracimi.. Onerilerinize ihtiyacim var, sahsima ait ilk arac olcagi icin fazla heves var..
        Boyattığınız zaman atma olayını anlamadım. ben boyattım ve hiçbri sıkıntı yok sürtme durumlarında sıkıntı oluyor onuda siyah boya ile rütuş yaparak gideriyorum.

http://www.insigniateam.com/forum/in...9892#msg149892

Yorum

Izmirde isin ehli bi yer bilen var mi acaba?
          ön panjur kaplama istiyosan 3.sanayide one way aksesuar var bu işin ehli...muratın selamı var de o halleder uygun fiyatlı kardeşim...

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mrt35
            ön panjur kaplama istiyosan 3.sanayide one way aksesuar var bu işin ehli...muratın selamı var de o halleder uygun fiyatlı kardeşim...
            Sagolasin murat. Mutlaka gidicem servis yapamayiz dedi cunku.
            BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mrt35
              ne demek kardeşim ben her işimi orda yaptırıyorum hoşuna gitmezse söktür sesleri çıkmaz

Sagolasin murat. Mutlaka gidicem servis yapamayiz dedi cunku.
              ne demek kardeş ben her işimi orada yaptırırım...hoşuna gitmezse söktür sesleri çıkmaz

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

İşleniyor...
              X