Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardımlarınızı bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yardımlarınızı bekliyorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    o paraya dolu sayilabilecek 316 tavsiye ederim..
    Kesinlikle 3.16 +1 c180 güzel bir araç piyasada cok var ben begenmiyorum nedense sokakta herzaman gorebılecegım aracları tercih etmiyorum c180 iyileştirmeler cok basarılı oldu eskisinden daha iyi durumda yakıttada + saglamıştı performans olarak alt viteslerde 3.16 nin canlılığını hıssettirmiyor güzel bir secenek c180 ama dolu bir 3.16 daha iyi olucaktır focusa gelince eniştemler sirket aracı olarak kullanıyor rahat az yakıyor ama arabanın içi pek geniş degil insigniadan sonra büyük bir boşluga düşebilirsiniz hayırlısı olsun eger düşünürseniz biturboda oldukca güzel bir secenek
    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
    Gerçek pilot

Yorum

sıfır bi turbo düşünmüyorum insignia alacaksam 1.4 olabilir c 180 gelince evi satabilirsem ay sonuna kadar terciğim c 180 yana olack satılmazsa 1.4 t yeni sitil palet alacağım bmw seçeneğini hiç düşünmemiştim 2004 yılında 320ci kullandım herkes hayatta bir sefer bmw kullanması gerekdiye düşünen birisiyim hakkımı kullandığımdan mersoyu denemeyi düşünüyorum focus devrini kapattım
      2015 leon fr

Yorum

Abi çak bir ikinci el 320 d keyfine bak az yak çok kaç c180 iyi güzel, ama o parayı tekrardan vermenin anlamı pek yok diye düşünüyorum...sonuçta onun yarı fiyatına alacağınız focus dizel hem gerçekten az yakacak hem işinizi görecek, hemi de konforlu olacak ben c180 de ne iyileştirmesi olursa olsun, o meblağa değer birşey göremedim hep( ha güzel araba yanlış anlaşılmasın ama fiyat?? ) En mantıklısı bütçeyi çok zorlamadan 1.6 dizel focus, veya insignia olsun biraz az yaksın az kaçsın diyecekseniz 1.4 t gözüküyor.. ille de bütçeyi zorlayacaksanız, ikinci el temiz bir 320d bulup ekonomi ve performansla coşun derim
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Mesajınızı görmemişim hocam kusura bakmayın Sizin gönlünüzden merso geçiyor anladığım kadarı ile. Focus defteri kapanmış, ve bmw hakkınızı da 2004 senesinde kullanmışsınız geriye de söylediğiniz gibi iki alternatif kalmış merso ve 1.4 t... gönlünüzden geçene sahip olmanızı dilemekle beraber, benim gönlüm 1.4 t diyor onu da belirteyim
          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
            sıfır bi turbo düşünmüyorum insignia alacaksam 1.4 olabilir c 180 gelince evi satabilirsem ay sonuna kadar terciğim c 180 yana olack satılmazsa 1.4 t yeni sitil palet alacağım bmw seçeneğini hiç düşünmemiştim 2004 yılında 320ci kullandım herkes hayatta bir sefer bmw kullanması gerekdiye düşünen birisiyim hakkımı kullandığımdan mersoyu denemeyi düşünüyorum focus devrini kapattım
            İhsan abi bence bukadar c180nin uzerinde durma 1 veya 2 alternatif daha düşün c180 amcamla nişanlımın babasında var ben begenmiyorum acıkcası 7 ileri on göğüsün değişmesi yakıtta biraz düşme performansta herhangi bir düşüş göremedim ben 7 vites olması çok olumlu ama c180 bence o fiyatları haketmiyor abi insigniadan daha dolu bir araba degil onemli eksikleri var güzel öz bir araç al bence c180 piyasası fln çok iyidir ama herkestede c180 var bıkkınlık yaratmaya basladı gibi 2 el dusunursen 2.0 tdi cc oneririm
            2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
            Gerçek pilot

Yorum

Baskan git 2010 BMW 520d al ne ugrasıyon

Yorum

Abi bende imkan varsa c180 derim ama simdi 100 milyar para verceksin her kose basinda var insanin biraz cani sikilabilir
                bmw 3 seriside dusunulebilir 3.16 yada 3.20, passat cc olabilir,audi a4 olabilir bunlar 100lu milyarlara alincak arabalar yada 40 milyar cebimde kalsin ben insigniama binerim pasa pasa da diyebilirsin

ama imkan varsa diger araclara atlamak lazim zaten insigniayaya bindin ondan zevkini aldin birazda farkli tatlar deneyebilirsin
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

bakıyorumda kımse arabasından memnun degıl galıba
                  ama genede 320 d ve a4 un havası ve yakıt durumu bayagı ıyı
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

bencede c 180 hayırlısı olur inşaallah sizin için ihihi
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                      Abi bende imkan varsa c180 derim ama simdi 100 milyar para verceksin her kose basinda var insanin biraz cani sikilabilir
                      bmw 3 seriside dusunulebilir 3.16 yada 3.20, passat cc olabilir,audi a4 olabilir bunlar 100lu milyarlara alincak arabalar yada 40 milyar cebimde kalsin ben insigniama binerim pasa pasa da diyebilirsin

ama imkan varsa diger araclara atlamak lazim zaten insigniayaya bindin ondan zevkini aldin birazda farkli tatlar deneyebilirsin
                      bmw ikinci ell almak mantıksız geliyor hele birde üst kasası çıkmışken insan arabasız kalınca dahada boşluğa düşüyor ay sonuna kadar bekliyeceğim ev satılırsa mercedes yok satılmazsa 1.4t veyaa anternatif olabilir. hiç bilemedim mercedesi kesin kılarsam evi beklemek zorunda kalırsam sıfır fiesta alırım 1.25 my fiesta 27000 indirimli ev satılınca elimi salladığıma 30000 bine satarım düşüncesindeyim nasip bakalım ay sonuna kadar bekliyorum
                      2015 leon fr

Yorum

odakta ulaşabileceğim yardım edebilecek satış danışmanı tlf numarasını bilen varsa özlden gönderebilirmi
                        2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                          uzun zamandır takip ettiğimiz konut projesi vardı. dün inşaat firmasına giderek hem fiyat konusunda hemde daireleri gezmeye gittik ve nasıl olduğunu anlamadan daireyi satın aldık. konut satış temsilcisine ön peşinat yerine benim aracı peşinat olarak sundum oda birkaç yeri arıyarak benim araca 47000 sayabileceğini söylemesi üzerine kabul ettim mutahitten aldığım aracı mutahite geri satmış oldum. aslında bu fiyata verebileceğimi hiç sanmıyordum. kabul etmrezsede peşin para verecektim istediğim oldu. sözleşmeyi imzalayarak salı günü bir miktar para +aracımı teslim edeceğim

şimdi gelelim asıl konuma yıl sonu kampayalarıyka ilgili biraz beyileri gezdim aslında üç araç arsında gidip gelmekteyim. ve hemen almam gerekecek en fazla yıl sonuna kadar bekleyebilirim o döneme kadarda araç kiralıyacağım

1.seçenek ford focus titanyum 1.6 tdcı beyaz renk smart paket+ sanruf paketi kampanyalı fiyatı 64300 koç personel indirimli 57000 gelmektedir.4 ocak 2013 teslim
                          2. seçenek 1.4t beyaz sanruf yeni sitil paket 62000 fiyat ama teslim tarihi belli değil
                          3. seçenekte benim değil ama eşimin çok ısrar etmesi üzerine c 180 amg yeni tip motor 7 ileri otomatik beyaz renk 108000 fiyat aldım ve hemen teslim

1.4t alsam üzülürmüyüm veya diğer seçeneklerden birini alsam hep aklım insigniada olacak ve en kötüsü salı günü aracım olmayacak

bence eğer bütçen varsa piyasada açık ar alınabilecek en iyi araç c 180 dir. üstüne tanımıyorum.
                          1.4 T Edition Elegance -Karbon siyah, SP, 18 jant, Necvox MM.

Yorum

100.000 uzeriyse Mercedes bence.
                            Fakat yegenimin E250CGI'sini kullandigimda cok da etkilenmedim. Bunun tek nedeninin İnsignia oldugunu dusunuyorum. Araclarimiz gercekten ozelliklerine gore Turkiye sartlarinda bedava.
                            Yatirim, kredi vs varsa alin bir 180lik insignia keyifle binin, paraniz cebinizde kalsin.
                            2014 BMW 320d

Yorum

evin satışı olmadığından mercedes hayalim suya düştü. 1,4t sitil paket sanruflu beyaz renk almaya karar verdim odakta veya yardım edebilecek bayi tlf numarası varsa özelden veya buraya yazarak bildirirseniz sevinirim
                              2015 leon fr

Yorum

odak 0212 467 13 13 erhan bey satış danışmanı... bayrampaşa
                                odak 0212 449 13 13 cevizlibağ topkapı...

Yorum

İşleniyor...
                                X