Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kar Lastigi ve Jant ..!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kar Lastigi ve Jant ..!

Taksici abim var bir tane O bile soyluyor petlas hyundai accent vb arabalara oluyor diye.. bizim arabalara gitmez
    1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
    -
    1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
    -
    2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

geçen yıl petlaslarla 230 km/h kadar çıktım hiç bir sorun yok, taksici filan dinlemeyin bence...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman

Buna benzer sorunu replica jant kullanan birçok ardaşımız yaşadı, jant göbeğindeki plastik bilezikleri çelik olanla değiştirmeniz gerekiyor.
        Konuyla ilgili forumda benzer topicler var
        Forumlari arastirdim fakat jant bilezikleriyle ilgili bir yorum bulamadim.
        Jantlarimda bilezik de yok bu arada
        Bileziksiz takilabilen bir janta bilezik yaptirilabilir mi acaba?
        [/quote]

eğer bi bmw jantı kullanıyorsanız jant göbekleri farklı olduğu için jant göbeğine bilezik denilen plastik bi parça koyuyorlar, o parça balansın bozulmasına sebep olabiliyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          geçen yıl petlaslarla 230 km/h kadar çıktım hiç bir sorun yok, taksici filan dinlemeyin bence...
          +1000
          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

maaşallah ne cezaret lastikte bulunana harg Q İşareti varsa dikkatli şansın varmış bişey olmamış hasan cok tehkikeli

Q (max.160 km/s)
            R (max.170 km/s)
            S (max.180 km/s)
            T (max.190 km/s)
            U (max.200 km/s)
            H (max.210 km/s)
            V (max.240 km/s)
            Z (240 üzeri)
            W (max.270 km/s)
            Y (max.300 km/s
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              maaşallah ne cezaret lastikte bulunana harg Q İşareti varsa dikkatli şansın varmış bişey olmamış hasan cok tehkikeli

Q (max.160 km/s)
              R (max.170 km/s)
              S (max.180 km/s)
              T (max.190 km/s)
              U (max.200 km/s)
              H (max.210 km/s)
              V (max.240 km/s)
              Z (240 üzeri)
              W (max.270 km/s)
              Y (max.300 km/s

hiç dikkat etmedim açıkçası, o değilde abanttan dönerken aynı lastikle 255i de görmüştüm

Yorum

benim motorla tek teker 250 yapmamla eş değer senin o yaptığın 255 km hız bizim bi arkadaşın mondeosu vardı 200 km hızla lastik üst düşleri sıyrılıp komple camurlukları parcalamıştı başka araba olsa hayatta kurtaramazdı o yüzden aman dikkat diyeyim
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                  benim motorla tek teker 250 yapmamla eş değer senin o yaptığın 255 km hız bizim bi arkadaşın mondeosu vardı 200 km hızla lastik üst düşleri sıyrılıp komple camurlukları parcalamıştı başka araba olsa hayatta kurtaramazdı o yüzden aman dikkat diyeyim

doğru diyosun emre abi, hiç dikkat etmemiştim basarken hiç aklma gelmedi açıkçası, bundan sonra dikkat ederim...

Yorum

Emrecim, Petlas Kış lastiğinin Q sınıfında olması olanaksız. hız endeksi V gözüküyor ve 240 km

http://www.petlas.com.tr/tr/lastik.php?id=7

Sakın ha yanlış anlaşılmasın ; Sürat felakettir.
                    Siz yinede basmayın...
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                      Emrecim, Petlas Kış lastiğinin Q sınıfında olması olanaksız. hız endeksi V gözüküyor ve 240 km

http://www.petlas.com.tr/tr/lastik.php?id=7

Sakın ha yanlış anlaşılmasın ; Sürat felakettir.
                      Siz yinede basmayın...

ozaman rahat rahat basabilirim

Yorum

zihnican bey kardeşim 245.45.18 petlas al tak derim 4 adet 1000tl.istanbul yolu gersan san.sit.samet aydoğdu petlas bayii veya erol aydoğan şaşmaz 2539.sok petlas bayii temin yerleride buralar,4-5 ay için o kadar çok para vermene gerek yok derim,sevgilerimle

06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

yok ben hasanın arabasındaki lastik Q İse sıkıntı yaşar dedim V ise zaten bişey olmaz

Yorum

Walla ben de 18'' den 17'' ye geçtim kışlıkları çıkarınca, resmen konforum arttı. Bence imkan varsa kışlık için 17'' jant almakta fayda var.

Yorum

Ferhan Abi'm dogru diyosunda eski arabamdan kaynakli deneyimim var,, good year bilmem ne grip vardi arkadaslarimi mahsur kaldiklari yerlerden ben topliyip evlerine biraktim bir nevi servis cektim ondan aklima takili kaldi guzel.. 10 numara 5 yildiz
                              1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
                              -
                              1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
                              -
                              2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

İşleniyor...
                              X