Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kar Lastigi ve Jant ..!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kar Lastigi ve Jant ..!

Sevgili InsigniaTeam uyeleri sizlere sormak istedigim bisiy var.. Kis aylarindayiz malum, Ankara'ya kar yagdi yagacak ki hatta su son 1-2 gundur kendini gostermeye basladi.. Sormak istedigim lastik ile ilgili degil; jant ile ilgili.. Ben arabamin lastik ve jantini yani ikisini birden degistiriyim diorum fakat soyle bi sikinti var; arabam 18" uzerinde stil paketi janti var.. Ben kis aylari boyunca kara-jant (jant kapakli) kullaniyim diorum.. Yani yaz lastiklerimle beraber jantlarimi cikartiyim atiyim garaja, sonra kis lastiklerimle beraber takiyim kara jantlarimi ustunede jant kapaklarimi diyorum Ama bizim arabalara gore jant kapagi yok ki Bu konu hakkinda bilgisi olan veya tavsiyesi olan var mi?
    1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
    -
    1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
    -
    2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Ynt: Kar Lastigi ve Jant ..!

bende stil paketle gelen 18" jantlar yerine kış için 17" jant takımı ve 225/55/17 kış lastiği aldım. kara jant yerine 17" alaşımlı jant takımı daha iyi olur bence. insignia kara jantı kabul etmez..

Yorum

Ustad kabul etmeyecegi hic aklima gelmedi.. Kis lastikleri icin tanesi 550 tl fiyat aldim good year'dan bir de michelin'den 600.. bu para illaki verilicek ama jantlar cok hosuma gidiyor ve gerek tak-cıkar olayi olurken gereksede kısın yollardaki calismalar olsun vs cok zarar veriyor.. cizikler, vuruklar, darbeler cok oluyor.. size bu islemler ne kadara patladi.. aklimda bulunsun satin alirken o fiyatlara gore bi yol cizelim.. Tesekkurler bu arada..
      -
      -

Yorum

Kışlık olarak kullanacağınız jantları 17" alırsanız aşağıdaki orijinal jant kapaklarını kullanabilirsiniz.
        Uzaktan bakıldığında alaşım jant görünümü verecek şekilde tasarlanmıştır.
        Servisten siparişle temin edilebilir.
        Katalog numarası 60 06 277, liste fiyatı 56 TL +KDV (adet)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ua731
          Ustad kabul etmeyecegi hic aklima gelmedi.. Kis lastikleri icin tanesi 550 tl fiyat aldim good year'dan bir de michelin'den 600.. bu para illaki verilicek ama jantlar cok hosuma gidiyor ve gerek tak-cıkar olayi olurken gereksede kısın yollardaki calismalar olsun vs cok zarar veriyor.. cizikler, vuruklar, darbeler cok oluyor.. size bu islemler ne kadara patladi.. aklimda bulunsun satin alirken o fiyatlara gore bi yol cizelim.. Tesekkurler bu arada..
          good year ug8 performance lastiğini tavsiye ederim. 17" jant takımı ile beraber ortalama 2600-2750 TL ye mal olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
            Kışlık olarak kullanacağınız jantları 17" alırsanız aşağıdaki orijinal jant kapaklarını kullanabilirsiniz.
            Uzaktan bakıldığında alaşım jant görünümü verecek şekilde tasarlanmıştır.
            Servisten siparişle temin edilebilir.
            Katalog numarası 60 06 277, liste fiyatı 56 TL +KDV (adet)

Cok tesekkurler bunu mutlaka bulucam tam istedigim buydu

-
            -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ua731

Cok tesekkurler bunu mutlaka bulucam tam istedigim buydu
              Rica ederim

Yorum

Bu gün benim araçta Kışlık Papuçlarını giydi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Bu gün benim araçta Kışlık Papuçlarını giydi
                  bi ben açıkta kaldım, herkes giydirdi kışlıklarını

Yorum

Birde ben kaldim,, ha bugun ha yarin diye diye yagdi yagacak
                    -
                    -

Yorum

Ben de 18lik replika opclerimle petlas kışlıklarımı giydirdim ve Gaziantepli'de balans yaptırdım. Fakat ne yazık ki 120km'den sonra direksiyonda titreşim oluştu.
                      Garantiden burçlarımı değiştirmiştim. Ne yapmamı önerirsiniz? Gazantepli'ye tekrar balans yaptırayım mı yoksa başka bir balansçı mı denemeliyim?
                      2014 BMW 320d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman
                        Ben de 18lik replika opclerimle petlas kışlıklarımı giydirdim ve Gaziantepli'de balans yaptırdım. Fakat ne yazık ki 120km'den sonra direksiyonda titreşim oluştu.
                        Garantiden burçlarımı değiştirmiştim. Ne yapmamı önerirsiniz? Gazantepli'ye tekrar balans yaptırayım mı yoksa başka bir balansçı mı denemeliyim?
                        ah çagman kardeş hafta sonu izmire gittim geldim BU PETLAS 5 kere balans yapıldı mahvetti beni120 nin üstünde arabanın önü sanki gezmeye başladı ama 120 ininüstünde belki 5 defa balans yapıldı makinada yerde olmuyor başbelası petlasa nerden bulaştıysam..
                        2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                        2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                        2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                        2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

LASTİKCİLERDE PETLASA KABAHAT BULUYOR ************* PETLASA HAYIRRRRRR HIZLI ARACA UYMUYOR DİYAORLAR.....
                          2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                          2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                          2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                          2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman
                            Buna benzer sorunu replica jant kullanan birçok ardaşımız yaşadı, jant göbeğindeki plastik bilezikleri çelik olanla değiştirmeniz gerekiyor.
                            Konuyla ilgili forumda benzer topicler var
                            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Buna benzer sorunu replica jant kullanan birçok ardaşımız yaşadı, jant göbeğindeki plastik bilezikleri çelik olanla değiştirmeniz gerekiyor.
                              Konuyla ilgili forumda benzer topicler var
                              [/quote]

Forumlari arastirdim fakat jant bilezikleriyle ilgili bir yorum bulamadim.
                              Jantlarimda bilezik de yok bu arada
                              Bileziksiz takilabilen bir janta bilezik yaptirilabilir mi acaba?
                              2014 BMW 320d

Yorum

İşleniyor...
                              X