Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardım ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yardım ?

aracta bi tus var..basınca çekiş kontrolü kapalı yazıo..bunun amacı nedir öğrenebilirmiyim?
    [img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]

Opel İnsignia 1.6 T Cosmo

Ynt: yardım ?

Aracınızın patinaj çekip çekmemesini istediğiniz durum ile alakalı. Patinaj ile kalkmak isterseniz çekiş kontrolünü kapatıp yüksek devirde kaldırarak asfaltı ağlatıp, yüzünüzü güldürebilirsiniz. Birde daha uzun süre basılı tutarsanız tuşa o zaman da esp off olur. Kafadan kaymanıza araç izin verir ki bunu çok tavsiye etmiyorum
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Tc Çekiş Kontrol Sistemini devre dışı bırakmışsınız bu basit olarak ne işe yarar dersek yolda hareket halindesiniz ön tekerlerin sol taraftaki kuru sağ taraftaki de ışlak olduğunu var sayalım gaza bastığınız zaman lastiklerin yere tutunması farklı olacaktır bunu dengeleyen sistem Çekiş kontrol sistemidir

Bazen karlı yollarda ilk kalkışta kapatmak faydalı olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

geçen ben sorcaktım aklımdan çıkmış peki sürat yaparken kapatmanın mantığı ne oluyo videolarda genelde kapalı o sarı tc yazısı gözüme takılıyo
        2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Orjinal yazı sahibi: burak.
          geçen ben sorcaktım aklımdan çıkmış peki sürat yaparken kapatmanın mantığı ne oluyo videolarda genelde kapalı o sarı tc yazısı gözüme takılıyo
          O genelde 0 km/h' dan kalkan videolarda vardır ya da 2. viteste basmaya başladıysa araç patinaja düşmesin diye fren - gaz kesme yapan çekiş kontrolü sistemi devre dışı bırakmak için kapalı gider

Yorum

Bu video daki gibi

http://www.youtube.com/watch?v=-tW73O-WdpI#ws

Yorum

eyvallah sağolasın tahmin etmiştim ama daha çok lastik yakıp kalkmayacağı düşüncesiyle denememiştim
              2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

İşleniyor...
              X