Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acil fikir danışma...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: acil fikir danışma...

bu işler boyle neyse paranızı aldıysanız sorun yok gecmıs olsun tekrardan tanıdıgın ettıgını el etmez derler ya harbıden oyle

Yorum

Fiyattan belliydi zaten bir tuhaflık olduğu hayırlısı olsun..

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

oyle maalesef ama ozur kabahatten beter ya...c.tesi araba ıcın konustugumuz adam arabayı gelınlık kız gıbı anlattı,ınanın kuzenımın ıs arkadasları oldugundan aracın ıcıne bıle gırıp bakmadım...allahtan p.tesı nolur nolmaz deyıp arabayı ustumuze almadan gosterelım dedıl...allah var paramızı hemen ıade ettıler ama neden en basından soylemezsınız arkadas neyın noldugunu anlamıs degılım...hayırlısı...ınsıgnıa opc arama guncel....

Yorum

ucuz kurtulmuşunuz
          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

ben arkadaşıma aracımı satarken ısrarla ustaya göstermesini söyledim.düşünün ben kendi aracımı ustaya göstermesi için ısrar ediyorum.çünkü yarın öbür gün gelip bana ya abi bunun burasında o var yok şurasında bu var demesin diye.
            eğerki alıcıysanız zaten kesinlikle göstermeden almayın sonuçta herşey sonradan lafta kalıyor.ve dediğiniz gibi ''bende bilmiyordum ''şeklinde bir cevapla karşılaşabiliyorsunuz..
            geçmiş olsun .kimseye güvenmeyin bu konularda..
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

eyvallah,cok sagolun...oyle oldugunu bılmekle beraber bız cok buyuk oranda sozle ıs yapıp hareket ettıgımız ıcın soylenene ıtımat ettık ama sonu oyle olmadı maalesef...saglık olsun...

Yorum

Geçmiş olsun, Allah tan paranızı geri almışsınız. Ben de coupe alacakken aynı şekilde eleman neler anlattı tertemiz dedi. ankara dan alamaya geleceğimi belirtmeme rağmen gel al dedi. Sonra ustaya bi gösterdim ki sol kapı hariç yer yer boyalı, önden kazalı vs vs.

Bu devirde expertis yaptırmadan araç alınmaz

Yorum

eyvallah kardesim,cok saol...

Yorum

Neyseki paranizi kurtarmissiniz valla bunla gecmis olsun. ben bu yasananlari gorup her konuda ders almaya calisiyorum ve hayat boyu kullanacagim bi prensip olusturuyorum buda su: babana bile guvenmiceksin
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

2 el çok zor. Ucuza diye çok pahalıya alınabilir dikkatli olmak lazım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                      X