Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 1.6 dizel otomatik triger zincir değişimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2016 1.6 dizel otomatik triger zincir değişimi

Arkadaşlar uzun bir zamandan sonra merhaba. Aracımin triger zincirinin artık değişmesi lazım çok fazla sirildiyor. Bugün servis 100bin tl fiyat verdi, açıkçası ben şaştım kaldım. Bir saat sonra tekrar geri arandım enson 89bin olur dendi. Hemen netten fiyat baktım orginal gm set enfazla 18bintlye satılıyor. İşçilik te birebir alsalar bu iş en fazla 35-40bine biter 40 nere 90 nere. Nedir bu işin doğrusu son zamanlarda zincir değiştiren var mı aramızda.

Merhaba, triger ile birlikte yağ pompası değişecekse fiyat makul bence. Nisa oto ve recep usta (meşhurlar) 70-80 bin arası giyat çekiyor. Arabayı gösterdim bende de ses var 140,000 e kadar bin dediler. Aracım 105.000 de şuan

Yorum

Dizellerde zincir değişimi işçiliği yüksek oluyor. Zincire ulaşmak için motoru indiriyorlar. Anlaşılan istenen ücretler yılbaşı zammından payını almış.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
      X