öncelikle iyi akşamlar , forumu araştırdım ama yetkili servis önerisi gördüm Ankara'da gönül rahatlığıyla gidebileceğim önerebileceğiniz özel servis var mı 85.000 bakımı için
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankara özel servis önerisi
Collapse
X
-
Bakın ustalık olarak iyidir kötüdür bir şey demeyeceğim, her servisin iyi olduğu konular var, kötü olduğu konular var. Ancak "gözüm kapalı güvenebildiğim" tek servis Ankara Şaşmaz'daki Başarı Teknik'dir. Bu adamlara fiyat bile sormam, aracımı teslim ederim, istediklerimi söylerim, sonra "borcum ne kadar" diye sorar, öder çıkarım. Yakınım falan değildir, bir arkadaşım vasıtasıyla Opel aldıktan sonra tanıdım, başımdan öyle olaylar geçti ki, "babamın oğlu olsa bu kadar güvenirim" diyebileceğim bir yerdir. Selamımı söyleyin diyeceğim ama gerek yok, tanıdık olsun olmasın herkese aynı fiyatı verir, dürüst çalışır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View PostBakın ustalık olarak iyidir kötüdür bir şey demeyeceğim, her servisin iyi olduğu konular var, kötü olduğu konular var. Ancak "gözüm kapalı güvenebildiğim" tek servis Ankara Şaşmaz'daki Başarı Teknik'dir. Bu adamlara fiyat bile sormam, aracımı teslim ederim, istediklerimi söylerim, sonra "borcum ne kadar" diye sorar, öder çıkarım. Yakınım falan değildir, bir arkadaşım vasıtasıyla Opel aldıktan sonra tanıdım, başımdan öyle olaylar geçti ki, "babamın oğlu olsa bu kadar güvenirim" diyebileceğim bir yerdir. Selamımı söyleyin diyeceğim ama gerek yok, tanıdık olsun olmasın herkese aynı fiyatı verir, dürüst çalışır.
Yorum
Yorum