Araba yaza hazır maşallah kazasız belasız yolculuklarınız olsun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
3 Yaş Nisan Ayı Periyodik Bakım Kampanyası
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: omfaya View PostAraba yaza hazır maşallah kazasız belasız yolculuklarınız olsun1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View PostGüncelleme:
599 tl diye gidip, 2380 TL ödeyip çıktım
Balatalar ön arka GM marka 1.sınıf 2.sınıf diye bölmüşler aralarında 100 er tl fark vardı 1.sınıf ok dedik. komplesi 1200 TL tuttu. :S
Motor temizliği, bakteri temizliği 200 TL
Periyodik Bakım Yağ,filtre polen filtresi hava filtresi değişimi fln 600 TL
380 TL "V" Kayışı (60 binde değişiyor) benim araç 52bin de lakin yıldan dolayı değişmesini istedim.
Ayrıca aracın 1 yıl uzatılmış garantisi olduğu için bitmeden vites topuzunun değişimi, ve hayalet ekranın ortasında gittikçe büyüyen bir buğu lekesi için garantiden değişme onayı talep ettirdim.
Bugün yarın sonuç gelir.
Akü zayıflamış ama ben henüz olumsuz etkisini görmedim, büyük ihtimal bu yıl bir gün çalışmaz araç aküde bakmam gerekecek.
Büyük rakamlar ödüyoruz, aracımızı sevmesek katlanılacak bişey değil... Ama yetkili servis bakımlı olması temennisiyle sineye çekiyoruz.
Yorum
-
son 4 gününüz aykutt
Lakin emin olun 3 yaş için ekstra masraflar çıkaracaklardır kayış balata disk vb gibi. bende 5 binden sonra yağı ve filtreleri değiştiririm.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
balatalar kurtarmış sizi. Benim balatalar zaten 1300 e yakın tuttu. aküyü benimde değişmem gerek bu sene.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postbalatalar kurtarmış sizi. Benim balatalar zaten 1300 e yakın tuttu. aküyü benimde değişmem gerek bu sene.
Yorum
-
Parçaları servisten tedarik edip dışarda yaptırmak için parça fiyatlarına çetaş:
Polet filtresi : 262
Hava filtresi : 178
yağ filtresi 176
mazot filtresi için bir fiyat vermedi 2.bakım olacağı için gerek yokmuş
Odakta fiyat verecek dönmedi daha ama, parçaları servisten tedarik etmeyede gerek yok güvenilir bir siteden yağ ve bakım ürünleri almak daha avantajlı gözüküyor bizim için.
Yorum
-
80km ve üstü hızlardayken frene basınca araçta titreme ve balata sesi gelmeye başlamıştı. Özel serviste disk ve balata değişimi önerisi ile fiyat aldım. Gm 2 adet ön disk 1950 tl ve gm 2 adet ön balata 750 tl dendi. Yani 2700 tl. Ben de delphi marka 2 adet disk ve balata taktırdım. 1 yıl garanti verdi servis. Diskler 400 tl balatalar 150 tl ve 100 tl de işçilik ile 650 tl tl ödeyerek işi hallettim. Titreme ve ses kesti, frenleme düzeldi. Garanti bittikten sonra disk ve balatalarda sorun olsa da yine aynı marka alırım. Her türlü maddi anlamda avantajlı hesap yapınca ben 2700 liraya 4 defa daha disk ve balata değişimi yapıyorum. Özel servis candır.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 2
Yorum
-
kesinlikle öyle. bu sene garantim bitmiş oluyor. aynı şekilde nasip olursa delphi ile devam ederim.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum