Konuyu doğru yere açmışımdır umarım.Ankara'da işinin ehli,güvenilir özel servis tavsiyelerinizi bekliyorum.Malumunuz garantiler bitiyor.İyi bir özel servisin elmizin altında olmasının zararı olmaz diye düşünüyorum.Tabi kafamda lpg için subap değişimi de var.Şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankara'da Özel Opel Servisi
Collapse
X
-
Ynt: Ankara'da Özel Opel Servisi
Kerem kardesim artik ozel servislerin cok ciddi avantaji yok. Bu nedenle parca acisindan garantimizin de elimizde olmasi icin ve de team avantajimizi kullanabimemiz acisindan yani isvilik de ozellikle indirim alabilmemiz acisindan Opisi tercih eddebilirsiniz. Servis muduru Ufuk bey her zaman insignia team uyesiyiz dediginizde veya benim adimi vererk gittiginizde bozden biri gibi yardimci oluyor ve olacaktir. Lpg icin subap degisimi ve ayarai meselesi de cok hassas bir is o yuzden bence yetkili servis daha mantikli. Hele lpg landirenzo ise onlarin irtibatlari cok kuvvetli ve de bircok seyi musteri memnuniyeti adina yapabiliyorlar. Saygilar sevgiler
-
Orjinal yazı sahibi: GTSopel garaj tek geçerim.
Yorum
-
Şaşmaza girişte sağda otomatik vites servisi bmw opel Porsche range rover ortak servisi ben oraya götürüyorum Muharrem usta var. Ben memnunum örn serviste 1000 tl ye maal olucak işi 600 tlye yaptırıyorum ama fiş veya fatura kestirmiyorum 30.000 bakımı fren balataları ve silecekleri değiştirdim en son
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ati başkanŞaşmaza girişte sağda otomatik vites servisi bmw opel Porsche range rover ortak servisi ben oraya götürüyorum Muharrem usta var. Ben memnunum örn serviste 1000 tl ye maal olucak işi 600 tlye yaptırıyorum ama fiş veya fatura kestirmiyorum 30.000 bakımı fren balataları ve silecekleri değiştirdim en son2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: signumOrjinal yazı sahibi: GTSopel garaj tek geçerim.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmenOrjinal yazı sahibi: signumOrjinal yazı sahibi: GTSopel garaj tek geçerim.
şimdi oradan geliyorum. bir an önce aracın garantisi bitsin diye dua etmekten başka çare yok şimdilik.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: signumOrjinal yazı sahibi: drdilmenOrjinal yazı sahibi: signumOrjinal yazı sahibi: GTSopel garaj tek geçerim.
şimdi oradan geliyorum. bir an önce aracın garantisi bitsin diye dua etmekten başka çare yok şimdilik.
Ben de yarın oradayım muhtemelenMondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
ANKARA İVEDİK ORGANİZE SANAYİ de girişte bulunan MERKEZOPEL isimli OPEL servisi var, patron oldukça sevecen görünen bi arkadaş ancak bu sizleri aldatmasın, arabamın tamirini yaptı parça fiyatı olarak 3500 tl fiyat çıkarttı sonra indirimle 2500 tl ye indirdiğini söyledi üzerinede işcilik koyarak benden parayı tahsil etti.. bende işyerime gelip netten yazdığı parçaların kodları ile fiyat araştırdığımda resmen yıkıldım.. yazdığı parçaların birebir orjinal aynı kodlu yani herşeyi ile aynı olan parçalar en pahalı satan sitede bile toplamda 1200 tl civarı çıkıyor.. arkadaş anladık bu iş ve para kazanmanız gerek ama sadece parçadan 2 katı para kazanmak nasıl bir insanlık nasıl bir vicdan,.. bizde parayı yoldan toplamıyoruz gece gündüz çalışıyoruz ve bütün kazandığımız parayı böyle vicdansızca elimizden alıyorlar.. bilginize..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mertcsmANKARA İVEDİK ORGANİZE SANAYİ de girişte bulunan MERKEZOPEL isimli OPEL servisi var, patron oldukça sevecen görünen bi arkadaş ancak bu sizleri aldatmasın, arabamın tamirini yaptı parça fiyatı olarak 3500 tl fiyat çıkarttı sonra indirimle 2500 tl ye indirdiğini söyledi üzerinede işcilik koyarak benden parayı tahsil etti.. bende işyerime gelip netten yazdığı parçaların kodları ile fiyat araştırdığımda resmen yıkıldım.. yazdığı parçaların birebir orjinal aynı kodlu yani herşeyi ile aynı olan parçalar en pahalı satan sitede bile toplamda 1200 tl civarı çıkıyor.. arkadaş anladık bu iş ve para kazanmanız gerek ama sadece parçadan 2 katı para kazanmak nasıl bir insanlık nasıl bir vicdan,.. bizde parayı yoldan toplamıyoruz gece gündüz çalışıyoruz ve bütün kazandığımız parayı böyle vicdansızca elimizden alıyorlar.. bilginize..InsigniaTEAM
Yorum
Yorum