Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Adana - Arpel Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Adana - Arpel Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

ben arabayı onatcadan aldım arpele servise götürdüm bir kere hemen o stickerı yapıştırmışlar. aracı arpelden almanıza gerek yok. her ugramanızda o stickerı yapıştırıyorlar

Yorum

15.000 bakımı için aracını Arpel'e götüren oldu mu yakın bir zamanda? Araca neler yapıldı ve kaça malolduğunu merak ediyorum , Aralık ayında bizim aracın yıllık bakımı geliyor 10000 km yi bulmadı daha araç.
      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
        Sökülüyor ya basit bir sticker. Captivayı bir ara servise getirdiğimizde yapıştırmışlardı bir hışımla söktüm ki o adamı bulsam bir tarafına yapıştırırdım onu. Ama millet sökmüyor niyeyse Adanada
        Aynen hemşehrim Yani öyle bir şey ki her 5 Opel'in 3'ünde Arpel logosu görmek kaçınılmaz oldu

Yorum

Bugün Adana'da boş günüm olduğu ve 1 hafta önceden randevu aldığım için Arpel Servise saat 09:40'ta gittim. Kapıdaki Çiğdem Hanım her gelen müşteriyi 5 dakika bekleyim mantığıyla bekleme salaonunda sıraya sokuyordu. Neyse dürtmelerim sonrası kayıt işlemine başladılar. Karşılayan Murat Bey sorunlarımı dinleyip not aldı.Direksiyondan ve ön konsoldan, navigasyon arkasından ses geldiğini söyledim. Adana-Mersin arasındaki çevre yoluna çıktık. Sesin böyle düz ve pürüzsüz yolda değil, normal asfalt yolda geldiğini söyledim. Zoe ikna edip otobana çıktık ve sesi zorda olsa duyurdum (her ne kadar kendi olmadığını söylese de, 650 km yol yaparken eşim bile duymuştu.). Aracı akşama alabileceğimi söyledi. Biraz camın arkasından yapılan işlemleri izledim. Würth'ün spreyini oraya buraya sıkıp durdular. Daha sonra aracı bırakıp şehre indim. Saat 17:00 gibi almaya gittiğimde açıklamaları "sorunlarda iyileştirme " yaptıkları. Ne gibi işlemler olduğunu sorduğumda "iyileştirme yapıldı" dediler. Test sürüşüne kaymak gibi asfaltta çıktık ve tabiki ses yoktu. Yola çıkarken önde bir torbanın içinde enjeksiyon temizliği için solüsyon olduğunu gördüm. Sözüm ona Carbon Clean yapılacaktı. Solüsyonu benzin deposuna katıp Carbon Clean yaptık diyeceklerdi herhalde.

Tamamen yapılanların göz boyamaca ve belki de hiç yapılmadığını düşünüyorum. Kendi servis müdürleri Hakan Beye de söyledim. Klasik "aracımı satarken takla atarım, servise geldiğinde ilgilenmem" mantığını taşıyan bir yer.

Oradayken 01 plakalı bir insignia sahibi yaşlı bir amca 3.kez akü değiştiği için şikayet ediyordu.

Diğer servis nasıldır bilmem ama buraya asla ve asla tavsiye etmiyorum.
          [center]
          2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Bu arada benim araca da Arpel logosu yapıştırmışlar. Servistenarabayı bırakıp çıkarken söyleyeyim de yapıştırmasınlar diyecektim. Dedim yabancı plaka yapıştırmazlar herhalde. Ama yapıştırmışlar. Söktürdüm..
            [center]
            2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Bu sevis tamamen yapmadığı işleri yaptı gösteren bir sevis. Farlar için iyileştirme yaptıklarını söylediler. Ne işlem olduğunu sorunca farı söküp işlem yaptık dediler ama far sökülmemiş. Hiçbir somun ve vidaya metal alet bile değmemiş. Tamamen yaptık demelerine rağmen hiçbir şey yapmayan bir yer. Aksini iddia eden varsa hazırım. KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.
              [center]

Yorum

iyi günler
                ne yapın edin başka yere gidin, daha 1 yıllık aracımın aküsü bitti, her neyse olmuştur deyip kendi imkanlarımla gittim. Şarj edip hem de 2 gün bekletip gönderdiler. yaklaşık 2 ay sonra tekrar akü bitti aradım 50 tl de para yol yardım parası alıp yenisi ile değiştirdiler. şirket politikası falan hemen akü değişimini yapamadıklarını söyleyip mağdur ettiler. ilk seferde tespit yapamadılar 2. sefer de 1yılı aştığım için ücretsiz servis gönderemeyeceklerini söylediler. ilgi alaka sıfır. daha da arpele gelmem

Yorum

İşleniyor...
                X