Ynt: Ankara - Opal Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis
Dikiz aynaların geri vites güncellemesini ve turbo güncellemesini yaptırdım.Servis danışmanı Ömer bey ve Ferhat Bey' e teşekkür ederim.Tertemiz ve ilgili bir servis.
Bayi olarak memnun kalmadıgımı belırtmek ısterım. Aracı alırken bluetooth baglantısı ıle telefon gorusmesı yapabılecegımızı soyledıler fakat aracı almaya gıttıgımde sordum nasıl tanımlayabılırım telefonu dıye boyle bırsey yok denıldı.. Ben bayii müdürüyle görüşmek istesemde babam önemli olmadıgını ugrasmamamı soyledı o yuzden gereklı sıkayette bulunmadım. Daha dogrusu tekrar yolum dusmedı.. Bundan sonra opal dan arac alırken ses kayıt cıhazıyla gidip söylenenleri kaydedecegım
Tamamen sizin satış danışmanınızın yetersiz bilgisinden ötürü olmuş.Aracınız sanırım CDTI(130HP) yani Edition Elegance model.Üzgünüm ama Bluetooth bağlantısı yalnızca Cosmo versiyon ile geliyor.Ama sorun edilecek bir durum değil.Servislerimizde malesef öyle yanlışlıklar öyle bilgisizlikler var ki kullanıcılar yani bizim çok madur olduğumuz şeyler oluyor.
Bunu araca ekleteceğin uyumlu nav. cihazlarıyla çözebilirsin.Onlarla birlikte dahili bluetooth geliyor.Forumda dolaştıkça zaten görüceksin ki aklına gelecek her türlü soruya cevap var yoksa bile muhakkak cevaplayan birisi olur.
Evet ben en basta da soyledım satıs danısmanına hayır var dıye ısrar ettı.. elektrikli aynalardan bile habersiz biriydi.. Navigasyon paketli olarak aldım aracı ama hala yüklenebilirmi öyle bişey? Teşekkür ederim sizede keyifli sürüşler..
Bu fotoğraftaki aracın standart yol bilgi ekranı.Burada yalnızca gidilen km,yakıt ve yağ gibi araç ile ilgili bilgilere ulaşabilirsin.Benim dediğim ise aracın orta göğüsünde bulunan ekranın modeliydi ki sanırım standart CD400 Grafik bilgi ekranı mevcut.Eğer bu dediğim sistem ise üzgünüm dahili bluetooth bulunmamakta.Ancak yukarıda yazdığım sonradan takılabilen multimedia sistemlerini araştırabilirsin ki forumumuzda da fazlasıyla bu konu hakkında bilgi mevcut.Ancak o şekilde bluetooth sorununu çözebilirsin.
Şimdi farkettim yazıyı okuyamıyorum ancak bu ekran sanırım CD500 ekranı.Aracın stil paket mi?
Eğer CD500 ekranı ise oradaki config. tuşuna basarak menülerde gezersen bluetooth ile telefon bağlantısı olması gerekiyor.Ondan sonrası zaten telefonunu eşleştirmek.Büyük ihtimalle vardır Furkan.Sen Config. tuşuna basıp ayarları biraz kurcala.
Yorum