Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara - Opan Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankara - Opan Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Opan Otomotiv Paz. ve San. A.Ş.
    Ankara, Eskişehir Yolu 12.Km. Dumlupınar Bulvarı No:408 Etimesgut
    Tel.: 312-2917777
    Fax.: 312-2917788
    Email: info@opan.com.tr
    InsigniaTEAM

Ynt: Ankara - Opan Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Geçenlerde bozulan aracımla ilgili olarak servisteki arkadaşlar ilgilendiler sağolsunlar, yaklaşık 5 gün sonrada problemin devam edip etmediği konusunda tekrar telefonla aradılar. ilgilerinden dolayı teşekkür ederim...

Yorum

Opan2ı evime yakın olmasından dolayı tercih etmiştim. Artık hep oraya gidiyorum. gerçekten güzel bir servis.

Yorum

taşındı ama o adreste deil artık konya yolu üzerinde. güncellenebilirse daha yararlı olur.

Yorum

Opan İskitlere Ankamall un olduğu kavşağın yakınına taşındı. Ben yeni insignia mı oradan aldım. Satış sonrası bana şok üstüne şok yaşattılar. Durun bakalım daha neler yaşayacağız. Birinci şok, aracımı teslim almaya gittiğimde çamurluğunda 1 cm uzunluğunda bir çizik vardı. İkinci şok, faturaya yazılı bedel benim Opan ın hesabına yatirdigim bedelden 1500 tl daha azdı. Üçüncü şok aracımda kuş pisliği lekesinden dolayı bir miktar indirim yaptılar bunu faturanın üzerine "araçtaki hasar nedeniyle değer kaybından dolayı indirim yapılmıştır" ibaresi not duşulmuştu ama hasarın ne olduğu açıkca yazmiyordu. Tüm bunlar ve aklımda deli sorular neredeyse araçtan soguyacagim.
          Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT + Kış Paketi
          Who needs an SUV when I've got the Insignia sedan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: usaribas
            Opan İskitlere Ankamall un olduğu kavşağın yakınına taşındı. Ben yeni insignia mı oradan aldım. Satış sonrası bana şok üstüne şok yaşattılar. Durun bakalım daha neler yaşayacağız. Birinci şok, aracımı teslim almaya gittiğimde çamurluğunda 1 cm uzunluğunda bir çizik vardı. İkinci şok, faturaya yazılı bedel benim Opan ın hesabına yatirdigim bedelden 1500 tl daha azdı. Üçüncü şok aracımda kuş pisliği lekesinden dolayı bir miktar indirim yaptılar bunu faturanın üzerine "araçtaki hasar nedeniyle değer kaybından dolayı indirim yapılmıştır" ibaresi not duşulmuştu ama hasarın ne olduğu açıkca yazmiyordu. Tüm bunlar ve aklımda deli sorular neredeyse araçtan soguyacagim.

Yarın bir gün aracın muhtelif yerlerinde boya çıksa "biz söylemiştik" diyecekler ve hiç bir hakkınız olmayacak. "araçtaki hasar nedeniyle değer kaybından dolayı indirim yapılmıştır" tabiri gelecekte açılabilecek tüm davalara karşı sağlam bir ifadedir.

Tekrar gidip yazıyı düzelttirip kaşe imzalı ibare ekletmenizi öneririm. Ayrıca gitmeden önce şöyle bi 50 tl verip, aracınızı boya expertizine tabi tutmanızı da öneririm.

Maksadım bayi kötülemek değil ancak faturaya düşülen not can sıkıcı. Geçmiş olsun.
            Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big

Yarın bir gün aracın muhtelif yerlerinde boya çıksa "biz söylemiştik" diyecekler ve hiç bir hakkınız olmayacak. "araçtaki hasar nedeniyle değer kaybından dolayı indirim yapılmıştır" tabiri gelecekte açılabilecek tüm davalara karşı sağlam bir ifadedir.

Tekrar gidip yazıyı düzelttirip kaşe imzalı ibare ekletmenizi öneririm. Ayrıca gitmeden önce şöyle bi 50 tl verip, aracınızı boya expertizine tabi tutmanızı da öneririm.

Maksadım bayi kötülemek değil ancak faturaya düşülen not can sıkıcı. Geçmiş olsun.
              Bayiye 1 ay önce gittim ve faturanın üzerine indirime konu olan boya yanığının konumunu miktarının yazılmasını faturanın iptal edilerek yatirdigim tutarak göre yeniden düzenlenmesini talep ettim ancak bu taleplerimi yapamayacaklarını faturanın standart bir işlem olduğu her değer kaybı indirimi yapılan araçta aynı ifade yazdığı, yatırdığım tutar ile fatura arasındaki farkın sigorta plaka ruhsat ve işlem masrafları olduğu istersem ayrıca faturasının kesilebilecegini belirttiler. Ayrıca değer kaybının ne olduğuna dair ve bu durumu kabul ettiğime ilişkin imzalamış olduğum yazının fotokopisini verdiler. Araca seramik kaplamayı bayideki satış temsilcisi arkadaşın ısrarı ile yaptırmayı kabul ettim ve işlemi yaptırdım. Aracı teslim alırkenbu işlemin faturasını sordum 1 hafta sonra gelir dediler hala fatura yok ortada. Seramik kaplama yaptıkları için şimdi boya ekspertizi de yapamıyorum.
              Özetle yeni bir araç alıyorum ve nitelikli dolandırıcılığa konu problemler yaşıyorum ben böyle birşey görmedim. Aracımı satmayı düşünüyorum ve Opel dünyanın en güzel aracını yapsa da bir daha asla Türkiye'den Opel marka araç almayacağım. Yarın tekrar servise gideceğim isteklerime cevap alamazsam bu iş mahkemeye doğru gidiyor.

Yorum

Arkadaşlar sıfır aracıma boya expertizi yaptırdı bayininin şüpheli tutumu. Araç orijinal çıktı bir sorun yok. Aracın orijinal boyası 150 mikron ( bel altında seramik kaplama iyi çalışılmamış bu arada o da çıktı ) seramik kaplama 50 mikron ölçümde farkettiriyor. Ancak tarafıma sonradan herhangi bir şirket tarafından kaşeli bir belge veremeyeceklerini çünkü belgelerin GM ye gönderildiğini belirttiler.

Yorum

Arkadaşlar sıfır aracıma boya expertizi yaptırdı bayininin şüpheli tutumu. Araç orijinal çıktı bir sorun yok. Aracın orijinal boyası 150 mikron ( bel altında seramik kaplama iyi çalışılmamış bu arada o da çıktı ) seramik kaplama 50 mikron ölçümde farkettiriyor. Ancak tarafıma sonradan herhangi bir şirket tarafından kaşeli bir belge veremeyeceklerini çünkü belgelerin GM ye gönderildiğini belirttiler.
                  Konuyu şimdi gördüm.

Belgeleri GM ye gönderdilerse belgeler GM de demek bu. EĞER BU DEDİKLERİ GERÇEK İSE : GM den belgenin bir kopyasını isteyebilirler. Onlar istemez ise siz isteyin, işi hukuki boyuta taşımak istiyorsanız taleplerinizi Noter kanalıyla yapabilirsiniz.
                  Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
                  X