Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara - Opis Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ankara - Opis Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Ufuk Bey 65000 bakımda geliyorum o zaman Ankara'ya...

Yorum

h
      Orjinal yazı sahibi: hammer
      Ufuk Bey 65000 bakımda geliyorum o zaman Ankara'ya...
      her zaman beklerim

Yorum

Bugün Ankara İskitler Opis'i aradım. Adam yazılım için "YAZILIM DİYE BİR ŞEY YOK" dedi tekrar tekrar. Dumur oldum. Gerçi forum üyelerine %10 indirim devam ediyormuş ama, yazılımdan BİHABER personelin olduğu yerde işlem yaptırmak ne kadar doğru olur acaba? Ankara'daki diğer servisleri de aramaya çalışacağım.

Sağlıcakla...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: msaltin
          Bugün Ankara İskitler Opis'i aradım. Adam yazılım için "YAZILIM DİYE BİR ŞEY YOK" dedi tekrar tekrar. Dumur oldum. Gerçi forum üyelerine %10 indirim devam ediyormuş ama, yazılımdan BİHABER personelin olduğu yerde işlem yaptırmak ne kadar doğru olur acaba? Ankara'daki diğer servisleri de aramaya çalışacağım.

Sağlıcakla...
          Merhabalar insignia araçlar için 2010 5 aydan buyana gelen yeni bir yazılım yok
          bilginize
          aracınızın model yılı 5 ay sonrası ise yeni yazılımlar yüklü ilave olarak periyodik bakımlarda mevcut yazılımda düşme var ise
          tekrar güncelleme yapılmaktadır

Yorum

Selamlar

Cumartesi günü aracımı ilk bakımı için Opis e götürdüm. %10 insigniateam indirimi ile birlikte 440 TL civarında tuttu. Gösterilen ilgi ve alaka gayet güzeldi. Buradan Servis bölümündeki Çiğdem hanıma teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Tekrar görüşmek üzere. İyi çalışmalar.

Yorum

servis kaçta açılıyor sabah ?

Yorum

Dün aracın yıllık bakımı için satın aldığım yer olan Opis'e gittim. Bilenler bilir bu aracın alım aşamasından beri Opis'le ilgili hiç iyi bir şey yazmadığımı, kendilerinin sürekli yanlış iş yaptıklarını. Ancak bu sefer şansım oldukça yaver gitti, ve artık herhangi bir durumda Opis'e isteyerek gitmemi sağlayacak kişiyi buldum; Metin Usta.

Sabah 8:30 girişinden, akşam aracın yıkaması bitene kadar aracımla ilgilendi, bana gerekli bilgileri verdi, kağıda yazdığım kontrol edilmesini istediğim her sorunu tek tek anlayışla kontrol etti ve hepsinin çözümü için gerekli işlemi yaptı(ki aynı sorunları yazın aynı şekilde yine Opis servise ilettiğimde araçla ilgili en ufak işlem yapılmamıştı, hiçbiri sorun olarak görülmemişti bile, ve eminim Türkiye'deki Opel ustalarının çok büyük bir kısmı o sorunları "bunlar normal" deyip geçerdi).

Mesela vites geçişleri zor yazmıştım; soğukken daha da zor, ancak normalde de konforu bozacak şekilde zor, ve bunun için bir işlem yapılabilecekse yapılmasını isterim. Metin Bey bana anlayışlı bir şekilde bu durumun neden böyle olduğunu anlattı, ve sonrasında vitesin bazı bölümlerini yağlattırmış, şu an vites geçişlerim çok daha konforlu. Ancak bu kadar küçük bir işi yapmak, diğer Opel ustalarına çok geliyor. Diğer birkaç sorunum da aynı şekilde hassaslıkla çözüldü. Metin Usta'ya teşekkür ediyorum.

Herhangi bir Opel servisi için konuşuyorum, eminim içinde çalışan ustalar işlerinde çok iyidir, bir sorunu tanıma ve çözme işini çok iyi yaparlar. Ancak bu ustalar, müşteriyi ve sorunu küçümseme tutumu içinde olunca, işlerini bilmelerinin, mastertech olmalarının bir anlamı kalmıyor. Metin Bey, Opel servis eğitimi boyunca birçok zorlu sınava girdiklerinden bahsetti, ayrıca psikolojik eğitim aldıklarından da bahsetti, insan psikolojisi ve müşteri empatisi. Diğer ustalar da alıyor aynı eğitimi, ancak onlar öğrendiklerini hayatlarına, işlerine adapte edemediklerinden dolayı müşteriye boşu boşuna sıkıntı çektiriyorlar. Metin Bey, bu konuda almış olduğu eğitimleri işinde doğru olarak kullanmasının yararını, eminim her müşterisi kendisinden "çok iyi" olarak bahsedince görüyor. Darısı diğer ustaların başına diyor, Metin Usta'ya tekrar buradan teşekkür ediyorum.
                '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                '15 BMW 118i LCI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
                  Dün aracın yıllık bakımı için satın aldığım yer olan Opis'e gittim. Bilenler bilir bu aracın alım aşamasından beri Opis'le ilgili hiç iyi bir şey yazmadığımı, kendilerinin sürekli yanlış iş yaptıklarını. Ancak bu sefer şansım oldukça yaver gitti, ve artık herhangi bir durumda Opis'e isteyerek gitmemi sağlayacak kişiyi buldum; Metin Usta.

Sabah 8:30 girişinden, akşam aracın yıkaması bitene kadar aracımla ilgilendi, bana gerekli bilgileri verdi, kağıda yazdığım kontrol edilmesini istediğim her sorunu tek tek anlayışla kontrol etti ve hepsinin çözümü için gerekli işlemi yaptı(ki aynı sorunları yazın aynı şekilde yine Opis servise ilettiğimde araçla ilgili en ufak işlem yapılmamıştı, hiçbiri sorun olarak görülmemişti bile, ve eminim Türkiye'deki Opel ustalarının çok büyük bir kısmı o sorunları "bunlar normal" deyip geçerdi).

Mesela vites geçişleri zor yazmıştım; soğukken daha da zor, ancak normalde de konforu bozacak şekilde zor, ve bunun için bir işlem yapılabilecekse yapılmasını isterim. Metin Bey bana anlayışlı bir şekilde bu durumun neden böyle olduğunu anlattı, ve sonrasında vitesin bazı bölümlerini yağlattırmış, şu an vites geçişlerim çok daha konforlu. Ancak bu kadar küçük bir işi yapmak, diğer Opel ustalarına çok geliyor. Diğer birkaç sorunum da aynı şekilde hassaslıkla çözüldü. Metin Usta'ya teşekkür ediyorum.

Herhangi bir Opel servisi için konuşuyorum, eminim içinde çalışan ustalar işlerinde çok iyidir, bir sorunu tanıma ve çözme işini çok iyi yaparlar. Ancak bu ustalar, müşteriyi ve sorunu küçümseme tutumu içinde olunca, işlerini bilmelerinin, mastertech olmalarının bir anlamı kalmıyor. Metin Bey, Opel servis eğitimi boyunca birçok zorlu sınava girdiklerinden bahsetti, ayrıca psikolojik eğitim aldıklarından da bahsetti, insan psikolojisi ve müşteri empatisi. Diğer ustalar da alıyor aynı eğitimi, ancak onlar öğrendiklerini hayatlarına, işlerine adapte edemediklerinden dolayı müşteriye boşu boşuna sıkıntı çektiriyorlar. Metin Bey, bu konuda almış olduğu eğitimleri işinde doğru olarak kullanmasının yararını, eminim her müşterisi kendisinden "çok iyi" olarak bahsedince görüyor. Darısı diğer ustaların başına diyor, Metin Usta'ya tekrar buradan teşekkür ediyorum.
                  Özgür bey memnuniyetiniz için teşekkür ederim

Yorum

Geçen hafta salı günü dikiz aynalırının geri vitesten sonra bazen eski pozisyonuna gelmemesi ve yeni çıkan turbo kesintisi güncellemesi için İskitler Opis'e gittim.Ufuk Bey'e de şikayetlerimi ilettim.Rölantide soğuk motorda bazen hissettiğim metal sürtme sesi için aracın gece kalması gerektiği belirtildi aracı bırakamadım.

Aracı akşam teslim almaya gittim.Dikiz aynalarında sorun olmadığı söylendi.Turbo ile ilgili bir güncellemeninde bulunmadığı söylendi.Dikiz aynalarımın her ikisi de aşağı eğiliyor ve yine bazen takılmaya devam ediyordu.Sürüş esnasında asfalta bakan aynalar ciddi tehlike oluşturuyordu.Başka bir yetkili serviste tüm güncellemeler yapıldı.Şu an bir sıkıntım kalmadı.

2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
                      Geçen hafta salı günü dikiz aynalırının geri vitesten sonra bazen eski pozisyonuna gelmemesi ve yeni çıkan turbo kesintisi güncellemesi için İskitler Opis'e gittim.Ufuk Bey'e de şikayetlerimi ilettim.Rölantide soğuk motorda bazen hissettiğim metal sürtme sesi için aracın gece kalması gerektiği belirtildi aracı bırakamadım.

Aracı akşam teslim almaya gittim.Dikiz aynalarında sorun olmadığı söylendi.Turbo ile ilgili bir güncellemeninde bulunmadığı söylendi.Dikiz aynalarımın her ikisi de aşağı eğiliyor ve yine bazen takılmaya devam ediyordu.Sürüş esnasında asfalta bakan aynalar ciddi tehlike oluşturuyordu.

Şu an bu yazıyı Opal yetkili servisinden yazıyorum.Dikizler güncellendi sadece sağ taraf geri viteste aşağı bakıyor.Turbo güncellemesi de yapıldı.Buradan servis danışmanı Ömer Bey ve Ferhat Usta'ya ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederim.
                      İlginç "Opis" sayfasında "Opal" den bahsediyorsunuz...

Yorum

Opis sorunlarıma çözüm bulmadı.Bundan bahsediyorum.Ama son satırı sileceğim haklısınız.

Yorum

Merhaba,
                          Metin bey iyi ustadır. Ortam yoğun değilse de bayağı ilgilenir.
                          Ama benim burada dikkatimi çeken nokta Opis'te güncelleme yok denilirken diğer serviste nasıl güncelleme olur?
                          ki Fatih'ten biliyoruz ortada bir güncelleme yazılımı var.
                          Opis tarafında bir yanlış anlamamı oldu acaba?

Yorum

Hadi turbo güncellemsi için yanlış anlaşılma olabilir deriz.ellerinde yok deriz.ama aynaların alındığı gibi teslim edilmesi gerçekten üzdü beni.

Yorum

Vallahi meslektasim eger probleminiz cozulmus olmasa hemen simdi Ufuk bey arayacagi ancak probleminiz baska yerde cozulmus. Genelde bunun tersini yaiyoruz yani opis genelde cozulmeyeni cozuyor. Ancak asiri yogunluk soz konusu olabilir. Cunku opis Turkiyedeki en yogun calisan 2 opel servisnden biri.....

Yorum

Utku Hocam sizin beni kötü bir servise göndermeyeceğinize eminim.Bu sayfada Opisle ilgili iyi şeylerde duydum.Ancak bana Opis ile devam etmek kısmet olmadı.Bunu da paylaşayım dedim.

Yorum

İşleniyor...
                                X