Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara - Reis Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ankara - Reis Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Ankara Reis Otomotiv, Müşteri Temsilcisi Çiğdem hanımın bir çayını içmek için nezaket ziyaretinde bulundum bu arada kendisinden Navigasyon güncellemesine ait DVD'nin gelip gelmediği hususunda bilgi almak istedim...... o beklenen güncelleme gelmişti.... Aracıma ait giriş işlemlerini hemen başlattı.....

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... bende güncellendim.

Çiğdem hanıma ve ilgilenen diğer teknik ekibe tek tek teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Orjinal yazı sahibi: Nuclearcodes
      Aracı aldığımın ilk senesi arka disklerdeki çizilme sorunu yüzünden aracı aldığım yer olan REİS e gittim. Aracın arka disklerini ve balatalarını değiştirdik dediler. Dün ön balataları değiştirmek için başka bi servise gittim, onlarla muhabbet ederken konu açıldı. Arka diskleri değiştirmişlerdi dedim. Adam güldü; ne değişmesi tornalanmış abi bunlar dedi. ÇOOOOKKKK Teşekkürler REİS. Bundan sonra benim arabayı anca eskişehir yolundan geçerken görürsünüz.... :\
      Servisler birinci aşama olarak diski ince bir tornadan geçiriyorlar eğer sorun düzelmez ise değişim yapıyorlar size yanlış bilgi verilmiş olabilir

Tornaladılarsa söylesinler, nie insanı salak yerine koyuyolar ben ona takılıyorum. Yoksa dava açacak halim yok.

Yorum

Nuclearcordes kardeşim ben de aynı sorundan zamanında muzdarip oldum. Ben sürekli opise giderim ve gittim ve değiştirdiler... Sorun kalmadı ... Opel servislerinin bu başına buyruk hareketlerinden nerdeyse hepsinde rastlıyoruz...zaten en öenmli sorun da bu ancak artık Odak ve Opis gibi pozitif örnekler de yok değil....Bu arada benim Reisle ilgili yaşadığımı yazsam burda bir hikaye olur ancak yazmayacağım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Nuclearcordes kardeşim ben de aynı sorundan zamanında muzdarip oldum. Ben sürekli opise giderim ve gittim ve değiştirdiler... Sorun kalmadı ... Opel servislerinin bu başına buyruk hareketlerinden nerdeyse hepsinde rastlıyoruz...zaten en öenmli sorun da bu ancak artık Odak ve Opis gibi pozitif örnekler de yok değil....Bu arada benim Reisle ilgili yaşadığımı yazsam burda bir hikaye olur ancak yazmayacağım...
          Anlatın hocam anlatın. Her servisin vardır elbet böyle bir hikayesi, herkes duysun bilsin ki servislerde kendilerine biraz çeki düzen versinler. İş ahlakını malesef her alanda kaybetmeye başladı esnaf kesimi.

Yorum

Reis biraz inişli çıkışlı gidiyor diyebilirim, 2 aracımda resi çıkışlı ve servise reis e gidiyor ama özellikle servis danışmanı Bahadır bey ve Servisteki Birses beyin yoğun çabalarına rağmen sistemin geri kalanından kaynaklanan problemler olabiliyor.

Özellikle araç güncellemesi ve elektronik hatalara müdahale açısından ciddi sıkıntı var.
            Mondeo kullanırken bilgisayarın başında çalışan arkadaş ile beraber geçip tek tek incelediğimizi
            ve en ufak hatanın bile anında çözüldüğüne şahit oluyordum...
            1.6 T DVD800

Yorum

Aracımın 2. yaşına 1 hafta kalması (Garanti süresi bitimine) dolayısı ile yıllık bakımı ve sigorta&kasko için 17.11.2012 tarihi saat 11:30 için aldığım randevu üzerine Reis otomotive gittim.

Başta, Opel Reis Müşteri İlişkileri Danışmanı Elif hanım'a

Servis danışmanı Bahadır bey'e

Aracımın bakımı ile ilgilenen Birses bey'e

Trafik sigortası ile Kasko'nun yenilenmesi işlemlerinde Sigorta Danışmanı Sündüz hanım'a

Ayrı ayrı teşekkür ederim.

Yorum

Sanırım bende Aydın - Surtaş Otodan araç satın aldığım için ve Ankarada yaşadığım için Reis Otoyu tercihe edeceğim.
                İlk bakımda görüşmek üzere.
                Saygılar.
                Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

İşleniyor...
                X