Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara - Reis Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankara - Reis Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Reis Otomotiv Tic. ve San. A.Ş.
    Ankara, Eskişehir Yolu 7.Km. Halk Bankası Genel Müd. önü No:100/A Sözğütözü
    Tel.: 312-2870050
    Fax.: 312-2870022
    Email: info@reischevrolet.com.tr
    InsigniaTEAM

Ynt: Ankara - Reis Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Bu konu başlığında anlattığım olayla birlikte.
    InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Opel Reis Müşteri İlişkileri Danışmanı Çiğdem EKŞİ ile telefonla görüşüp, 03.12.2011 tarihi itibariyle aracımın 1. yıl bakımı için saat 09.00'a randevu aldım.

Bir gün öncesinden telefon mesajı ile randevum olduğunu hatırlatmaları ise beni daha da çok duygulandırdı.

Randevu günü saat 08.40'da servise gittiğimde, aracımın sorun ve bilgilerini kayıt işlemlerini tamamlayan Bahadır bey ile Eray bey'e,

Trafik sigortası ile Kasko'nun yenilenmesi işlemlerinde Sigorta Danışmanı Sündüz DURKUN hanım'a

Tam bir yıl önce İnsignia almamda bana yardımcı olan ve ilgisini hiç eksik etmeyen Satış Danışmanı Bora BEZAZ'a

Aracımın 1.yıl bakımı ile ilgilenen ve bir sorunum nedeniyle beraber test sürüşüne çıktığımız Birses bey'e,

Ayrıca, aracımın servise alınması ile birlikte teslimine kadar geçen süre içinde koordinasyonu sağlayarak bana gerekli bilgileri aktaran samimi, candan ve güler yüzlü Müşteri İlişkiler Danışmanı Çiğdem hanım'a gösterdiği ilgi ve alaka için çok çok teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile Çiğdem hanımı yakında "İnsigniaTeam" ailesi içinde de görürsek hiç şaşırmayalım. (kendisine Opel Türkiye’nin yaptırmış olduğu "İnsigniaTeam" logolu “OPC” tişörtlerinden hediye ettim)

Not: DVD800 güncellemesi de yapıldı..

Bir de dip NOT düşmemde yarar var "İnsigniaTeam" üyelerine %10 indirim var. Bu konuda mutlaka Çiğdem hanımla görüşün...

Yorum

güncellenmeden sonra son durum ne abi
      2015 leon fr

Yorum

Bu konuda,

Insignia Club Turkiye | Teknik Bölüm | Ses, Görüntü, Navigasyon Sistemleri - Elektronik Modifiye | DVD800 HARİTA GÜNCELLEME
        (http://www.insigniateam.com/forum/in...seen#msg112413)

yazdığım yorumu aynen aktarıyorum.

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
        Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
        Cemil abi haritalar da bir fark gördün mü peki ?
        Şimdilik pek fark göremedim ama ilerleyen zamanlarda (biraz da kurcalamam gerekecek) mutlaka fark edilecektir.

Yorum

2015 leon fr

Yorum

Bora abinin yeri ayrıdır bende de.Gerçekten çok ilgili,içten ve hoşsohbet birisi.Cemil abi bir de fiyat kısmına yıllık bakımının ne kadar olduğunu eklersen çok güzel olur.6 ay sonra ben de gidicem

Şu t-sortlerden bir bana vermediniz zaten varsa fazla çok makbule geçer ben de giymek istiyorum
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Reis Otomotiv'den bugün saat 10.10 itibariyle "BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ" ibareli telefon mesajı geldi.

Reis Otomotiv'e clapclap clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                Bora abinin yeri ayrıdır bende de.Gerçekten çok ilgili,içten ve hoşsohbet birisi.Cemil abi bir de fiyat kısmına yıllık bakımının ne kadar olduğunu eklersen çok güzel olur.6 ay sonra ben de gidicem

Şu t-sortlerden bir bana vermediniz zaten varsa fazla çok makbule geçer ben de giymek istiyorum
                T-shirt'ün hazır ilk etkinlikte benden alabilirsin.

Yorum

Teşekkür ederim Cemil abicim sen bir tanesin yourock yourock

Yorum

Aracımda bir sorun olup olmadığı hususunda Ankara Reis Otomotiv'den Elif hanım aradı.
                    Herhangi bir problem olmadığı hususu belirtilerek, kendilerine teşekkür ettim.

Yorum

Bugün sağolsun Çankaya belediyesinden kaynaklandığını düşündüğüm bir azizliğe uğradım.Sokağımızda belediye tarafından rutin olarak açılıp kapanan kanalizasyon deliklerinin bir yenisiyle bugün yine bu soğuk havada oynuyorlardı...Ondan sonra olabileceğini düşündüğüm bir vida (yalaşık 2 cm) benim sağ ön lastiğime dik bir vaziyette saplanmış.Okula gidiyordum daha sokağı geçer geçmez farkedince doğru Bora abimin yolunu hızlıca tuttum.Sağolsun Reis oto servis yetkilileri de işimi çabucak halledip lastiği tamir ettiler.Buradan o çiviyi yola bırakan(ları) sevgiyle anıyorum...

Yorum

Ön Frenlerden gelen sesi sonunda Opel Reis yardımıyla çözdük, Ön Diskler Sipariş Edildi ve garanti kapsamına dahil edilerek değişti, Aracım ile ilgilenen servis danışmanı Bahadır beye ve Opel Reis'e teşekkürlerimi, sunarım. hem aracıma hem Opel'e güvenim arttı. clapclap

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

Aracı aldığımın ilk senesi arka disklerdeki çizilme sorunu yüzünden aracı aldığım yer olan REİS e gittim. Aracın arka disklerini ve balatalarını değiştirdik dediler. Dün ön balataları değiştirmek için başka bi servise gittim, onlarla muhabbet ederken konu açıldı. Arka diskleri değiştirmişlerdi dedim. Adam güldü; ne değişmesi tornalanmış abi bunlar dedi. ÇOOOOKKKK Teşekkürler REİS. Bundan sonra benim arabayı anca eskişehir yolundan geçerken görürsünüz.... :\

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nuclearcodes
                            Aracı aldığımın ilk senesi arka disklerdeki çizilme sorunu yüzünden aracı aldığım yer olan REİS e gittim. Aracın arka disklerini ve balatalarını değiştirdik dediler. Dün ön balataları değiştirmek için başka bi servise gittim, onlarla muhabbet ederken konu açıldı. Arka diskleri değiştirmişlerdi dedim. Adam güldü; ne değişmesi tornalanmış abi bunlar dedi. ÇOOOOKKKK Teşekkürler REİS. Bundan sonra benim arabayı anca eskişehir yolundan geçerken görürsünüz.... :\
                            Servisler birinci aşama olarak diski ince bir tornadan geçiriyorlar eğer sorun düzelmez ise değişim yapıyorlar size yanlış bilgi verilmiş olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

eski opelimi hiç reise götürmemiştim ama hep içimden gitmek gelmişti
                              1,5 aylık insigniam 7000 km oldu araçta şoka girdi tabi ne oluyor böyle diye sol ön lastik civarından bi cızırtı sesi,fren yaparken hiç duymayı istemediğim o iğrenç cızırtı ,şoför koltugunun altından bozuk yollarda cızırtı ve sanrouftan yine bozuk yollarda çat çat gibisinden bi ses geliyor onu gösterecem bakalım ne yapacaz..
                              2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

İşleniyor...
                              X