Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aydın - Surtaş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aydın - Surtaş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Surtaş Otomotiv ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.
    Aydın, Adnan Menderes Mah. Çine Cad. No:14 Ovademir Beldesi
    Tel.: 256-2264545
    Fax.: 256-2266526
    Email: ozkan.basar@surtasotomotiv.com
    InsigniaTEAM

Ynt: Aydın - Surtaş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Benim Aydın - Surtaş Otomotiv ile ilgili benim ufak bir şikayetim var.
    Şöyle ki. Anlatayım.

Biz geçen Cuma günü uzun araştırmalar sonucu Surtaş Otomotivde bir 2011 model Insignia 1.6T Cosmo+Navi Metro Mavi bir araç bulduk.
    Neyse şöyle anlatayım. Bu aracın 14 Aralık Cuma günü proforması geldi. Anlaştık.
    Cuma günü akşam saatleri olduğundan kredi başvurusu pazartesiye kaldı. Pazartesi başvurumuzu yaptık.
    Salı günü tüm ödeme yapıldı ve araç faturalandı.
    18 Aralık öğlen 15 civarı ödemesi tamamlanan aracımın evrakları o gün kargoya verildi. En azından bana böyle söylendi.
    19 Aralık Çarşamba günü evrakları beklerken dayanamayıp aradım. Takipçi evrakların gelmediğini söyledi. Sonra satış yetkilisi arkadaşı aradım.
    Satış yetkilisi kişinin adını vermeyeceğim. Çünkü suçun kendisinde olmadığına inanıyorum.
    Evrakları göndermeyi Finans birimindeki arkadaşın unuttuğunu söyledi. Hemen kargoya verdireceğini söyledi.
    20 Ararlık Perşembe oldu evraklar geldimi diye beklerken bir telefon geldi.
    Takipçi arayıp evrakların geldiğini ancak gönderilen evraklarda 2013 model olarak yazıldığını böyle tescilden geçmeyeceğini söyledi.
    Showroomu aradım. Arkadaş hemen evrakların düzgün olanlarını göndereceğini söyledi.
    Bugün sabah 21 Aralık evrak bekledik. 10:30 gibi takipçiyi aradım. Evrakların gelmediğini yetişsin diye kargo firmasına haber verdiğini söyledi.
    Ben showroomu aradım. Evrakları gönderip göndermediklerini sordum. Evrakın hazırlandığını bugün gönderemeyecekleri için mail yolu ile ileteceklerini söylediler.
    Takipçi mail yolu ile gelen evrakların yeterli olacağını söyledi.
    Neyse evrak saat 11:45 gibi evrak geldi. Haliyle tescil öğlenden sonraya kaldı.
    Evrakları aldık koştur koştur emniyete gittik. Evraklarda yetişmedi haliyle.
    Kaldık Pazartesiye. Dolayısı ile 24 Aralıkta ben plakamı ve ruhsatımı alacağım.
    Bu sebepten bende arayıp Geçici plaka ile aracı Ankaraya getirmek istediğimi söyledim.
    Genel Md. bey ile görüşüldü ancak kesinlikle olamayacağını söylediler.
    Bu durumda ben 24 Aralıkta plakamı ve ruhsatımı alacağım. Sonra 25 Aralık Salı günü Aydına gideceğim ve aracımı alacağım.
    Aslında buraya kadar araç için yalnızca geç teslimat görünüyor.
    Şöyle bir detay da var. Showroomdaki satış temsilcisi arkadaş bize aracı Ocak 1 olarak teslim ederek plaka pulunu(plaka pulu olduğuna emin değilim) ödemeyeceğimizi söyledi.
    Bizde araç için acelemiz olduğunu dolayısı ile pul parasının önemli olmadığını söyledik.
    Tabi şimdi ne oldu? 26 Aralıkta Ankarada olacak bir araç için 4 gün için 390 TL civarı bir rakam ödemek zorunda kaldım. Tabii böyle olacağını tahmin edemiyor insan.

Ben bu evrakları hazırlayan birim hangisi ise hiç memnun kalmadım.

İşin en kötü yanı şu ki ben yaptığım iş gereği şehir dışında olması gereken biriyim.
    Bu hafta sırf bu araba işi için tüm işlerimi erteleyip bu konuyla uğraştım. Ne yazık ki halledemedim.
    Şimdi Pazartesi günü benim Konya da olmam lazım. 29 Aralık tarihine kadar yokum.
    Dolayısı ile aracımı teslim almaya ya kardeşim ya da babam gidecek. Ve ben özellikle aracımı kendim teslim almak isterdim.
    Keşke bir araç satış evrakını hazırlamak bu kadar zor olmasaydı.

Şimdi kara kara düşünüyorum. Teslim sırasında da karşıma birşey çıkarmı diye.
    Biz aracı OPEL markasına güvenimizden dolayı görmeden satın aldık.
    Umarım başka bir aksilik yaşamayız.

Amacım Surtaş Otoyu kötülemek değildir. Burası insanların Bayi ve Servisler ile ilgili yaşadıklarını paylaştıkları bir ortam diye düşündüm.
    Bu saatten sonra artık yapacak birşey kalmadı. Pazartesi plakamız çıkacak bizde Salı arabamızı alacağız.
    Bende bu durumu sadece bu ortamda paylaşmak istedim.
    Herkese saygılar.
    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

insallah baska bir sikinti yasamazsiniz

hayirli ugurlu olsun Allah agiz tadi ile araciniza binmeyi nasip etsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        insallah baska bir sikinti yasamazsiniz