Ynt: Eskişehir - Alpata Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: ALPATA
Sayın Selvi Merhabalar
Ben ALPATA sevisin Servis müdürüyüm.Bir kere genel kontrol için geldiğinizi belirtmişsiniz.Yaşadığınız problem veya sorun ne ise benimle paylaşırsanız sevinirim.Aşağıda mail adresim var isterseniz direk mail veya cep telefonumu bırakıyorum Konu hakkında bilgi verirseniz size yardımcı olmaya çalışacağım.
Kemal TETİK kemal.tetik@alpata.com
5364293399
Bu forumun en sevdiğim yanı işte bu.. Bayiler için çok güzel geri dönütler olup kalite artıyor servislerde... Konu beni ilgilendirmez ama markaya olan sempatimden dolayı teşekkürler ALPATA...
+1000
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Opel Türkiyenin beceremediği servis kalitesi yükseltme meselesini sanırım tek tek insigniateam yükseltecek. Bu arada Alpata servis müdürümüze de teşekkürler.saygılar sevgiler
Orjinal yazı sahibi: ALPATA
Sayın Selvi Merhabalar
Ben ALPATA sevisin Servis müdürüyüm.Bir kere genel kontrol için geldiğinizi belirtmişsiniz.Yaşadığınız problem veya sorun ne ise benimle paylaşırsanız sevinirim.Aşağıda mail adresim var isterseniz direk mail veya cep telefonumu bırakıyorum Konu hakkında bilgi verirseniz size yardımcı olmaya çalışacağım.
Kemal TETİK kemal.tetik@alpata.com
5364293399
insigniaTeam gezisinde bizi misafir eden Dost bayiimiz tüm Alpata otomotiv çalışanlarına çok teşekkür ederiz. özellikle Emre beye destekleri için ayrıca teşekkür ederiz.
Bugün Kütahyadan bir dostumun insigniasını servis ve ufak birkaç problemi için Alpata'ya getirdik. Öncelikle memnun kaldığımızı belirtmek isterim.
Ayrıca ilgilerinden ve samimiyetlerinden dolayı Ramis Bey'e ve servis danışmanı Erhan Bey'e teşekkürlerimizi sunarız
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Ben alpatanın vurdum duymazlığından,işi yokuşa sürmesinden,ilgisizliğinden vs.çok şikayet duydum..Test için gittimizde bile bu durumu gördük bizzat..üzücü.
Yorum