Aracım şu anda 11000 km de ve alalı 8 ay kadar oldu. Bu sürede en az 7-8 kere servise girdi. USB girişi çalışmadı, arka perde tutacakları kırıldı, vs vs bi sürü ufak tefek sorun çıktı. Her servise gidişte de en az 1 saat en fazla 1 gün araba serviste kaldı. Bu işler için işten izin alamak bana sıkıntı olmaya başladı. Servislerin hepsinde araç kabul süreci devlet dairelerini aratmıyo, kayıt aç form doldur, aracı aşşağı indir yukarı çıkart... Bu prosedürleri azaltsalar bence çok iyi olacak. Birde aracı bulunduğu yerden alıp geri götürme hizmeti sunulabilir. Yapılabildiğini biliyorum çünkü arkadaşım aracını mitsubishi ye öyle gönderiyor. İşi bitince getirip teslim ediyolar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracın kaputunu açmak için servise götürsen 1 saatten aşşağı çıkamıyorum.
Collapse
X
-
Ynt: Aracın kaputunu açmak için servise götürsen 1 saatten aşşağı çıkamıyorum.
aracınızda net olarak hangi sorunlar çıktı hangi sebeplerden servise girdi bizimle paylaşırmısınız..?
sanırım ikisi bu, USB çalışmamış ve perde tutacakları kırılmış.. diğerlerini de paylaşırmısınız ..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
-
bu isler böyle heryerde, tanıdığınız varsada biraz ayrılacalık tanınıyor ama ben aracımı baska birisi değil babama vermiyorum adam gazlıcak etcek bukadar genis mideli değilim icim acır baskasına veremem aracımı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mertkbu isler böyle heryerde, tanıdığınız varsada biraz ayrılacalık tanınıyor ama ben aracımı baska birisi değil babama vermiyorum adam gazlıcak etcek bukadar genis mideli değilim icim acır baskasına veremem aracımıAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NuclearcodesAracım şu anda 11000 km de ve alalı 8 ay kadar oldu. Bu sürede en az 7-8 kere servise girdi. USB girişi çalışmadı, arka perde tutacakları kırıldı, vs vs bi sürü ufak tefek sorun çıktı. Her servise gidişte de en az 1 saat en fazla 1 gün araba serviste kaldı. Bu işler için işten izin alamak bana sıkıntı olmaya başladı. Servislerin hepsinde araç kabul süreci devlet dairelerini aratmıyo, kayıt aç form doldur, aracı aşşağı indir yukarı çıkart... Bu prosedürleri azaltsalar bence çok iyi olacak. Birde aracı bulunduğu yerden alıp geri götürme hizmeti sunulabilir. Yapılabildiğini biliyorum çünkü arkadaşım aracını mitsubishi ye öyle gönderiyor. İşi bitince getirip teslim ediyolar.
bence başaka servisleri tekrar araştırmanı önereceğim mdem ankaradasınız ve
sizin istediğiniz gibi bir hizmeti yaklaşık 1,5 yıldır veren firma mevcut lütfen bu konu ile ilgili olarak opis servis danışmanları ile görüşmenizi öneririm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GüneşBenimde USB girişim çalışmıyor ama 15 bin bakımını bekliyorum 1 aya kalmaz girerim ozamana kadar sabır ediyorum.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
hayır beynin komple silinmesinden korkuyorum servise götürmek zorunda kalmayayım bir sorun olur mu eski aracım megane idi onun kutup başını sökünce cd çalar vb şeyler sıfırlanmıştı serviste devreye sokmuşlardı öle bir sorunla karşılaşırmıyım ?
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: GüneşBenimde USB girişim çalışmıyor ama 15 bin bakımını bekliyorum 1 aya kalmaz girerim ozamana kadar sabır ediyorum.Beyaz tutkudur.
Yorum
-
Ben en az üç kez yaptım hiçbir sorun olmadı.Sadece camları senkronize etmek için aç-kapa yaptırıyor.Müzik ayarları bile değişmedi.Saat ve tarih değişiyor sadece Ayrıca bu işlemi yapan birçok kişi daha oldu,sorunları çözüldü..Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Servisler çok düzensiz çalışıyorlar. Araba içeri girdimi saatlerçe çıkamıyor.
Bazen ben camdan gözlemliyorum bir araç içeriye sokuluyor ve saatlerce kimse kaputunu bile açmıyor.
Randevular hep sabaha veriliyor. Ancak araç akşama kadar yatıyor ve akşam çıkıyor servisten.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
tşk ederim
Orjinal yazı sahibi: SeyyahBen en az üç kez yaptım hiçbir sorun olmadı.Sadece camları senkronize etmek için aç-kapa yaptırıyor.Müzik ayarları bile değişmedi.Saat ve tarih değişiyor sadece Ayrıca bu işlemi yapan birçok kişi daha oldu,sorunları çözüldü..Beyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Güneştşk ederim
Orjinal yazı sahibi: SeyyahBen en az üç kez yaptım hiçbir sorun olmadı.Sadece camları senkronize etmek için aç-kapa yaptırıyor.Müzik ayarları bile değişmedi.Saat ve tarih değişiyor sadece Ayrıca bu işlemi yapan birçok kişi daha oldu,sorunları çözüldü..Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
kutup başı söküp takmak benimde dün Vectra'da işime yaradı ihihi çarşıda dörtlüleri yakmıştım, arabaya geri geldim radyonun ışıkları yanıyor ama radyo çalışmıyor, yol bilgisayarının radyo bölümü de boş duruyor. arabayı stop edip kilitliyorum radyo ve yol bilgisayarının ışıkları yanmaya devam ediyor. elimde kutup başının vidasını gevşetecek alet olmadığı için servise götürdüm, kutup başını söküp takınca düzeldi. akünün zayıfladığını bildiriyormuş (?) bu sorunInsigniaTEAM
Yorum
Yorum