Ynt: İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis
böyle servis aramakla bulunmaz, baksanıza arabayı bile kapınızdan alıyolar bu arada bende çoktandır servise ugrayamadım, bi arıza çıksada uğrasam , özledim odak çalışanlarını ve özellikle burak beyi...
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
böyle servis aramakla bulunmaz, baksanıza arabayı bile kapınızdan alıyolar bu arada bende çoktandır servise ugrayamadım, bi arıza çıksada uğrasam , özledim odak çalışanlarını ve özellikle burak beyi...
sırf bunun için neden sorun çıkmasını istiyosun ki abi o kadar uzak değil sonuçta İstanbul dasın bi ara git çayını iç sohbet et ihihi
servisler yoğun çalıştıkları için boş yere uğrayıp rahatsız etmek istemiyorum, bide ölesine gitsem bile hemen arabamı yıkıyolar sağolsunlar, sonra mahcup oluyorum bende....
Burak Bey Merhaba,
Ben imzamda da görüleceği üzere bir astra j sahibiyim, .Sizin gibi, ilgili bir servis yetkilisini forumda görünce inanın çok şaşırdım. Neden derseniz, genelde opelimizin değerli servis yetkilileri (13 yıldır opel kullandığımdan diğer servisler hakkında birşey söylemek doğru olmaz.) bizlere sanki opel almakla bir suç işlemişiz gibi davranıyorlar.Bu nedenle, cesurca kullanıcıların arasında bulunmaktan çekinmeyen, sorunlarına çözüm bulmaya çalışan sizin gibi insanları görünce insanın hoşuna gidiyor.Hani, tüm haberler boyunca "kötü" olanları izledikten sonra, aracında unutulan esaslı bir parayı sahibine iade etmek için çırpınan bir taksi sürücüsü haberi izlediğinizde boğazınızda bir yumruk hissi belirir ya işte öyle birşey.Teşekkür ederiz, kendi adıma ve tüm kullanıcılar adına..İyi ki varsınız..
Astra J Cosmo 1.4 Turbo Teknik Gri CD500 2011 Model
servisler yoğun çalıştıkları için boş yere uğrayıp rahatsız etmek istemiyorum, bide ölesine gitsem bile hemen arabamı yıkıyolar sağolsunlar, sonra mahcup oluyorum bende....
Hasan Bey, iltifatlarınız için çok sağolun, gelirseniz biz rahatsız olmayız aksine mutlu oluruz, muhabbetinizi alırız. Her zaman beklerim, hiç tereddüt etmeden gelin lütfen.
Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
Hasan Bey, iltifatlarınız için çok sağolun, gelirseniz biz rahatsız olmayız aksine mutlu oluruz, muhabbetinizi alırız. Her zaman beklerim, hiç tereddüt etmeden gelin lütfen.
burak bey en kısa zamanda gelicem inşallah, şükür bu ara sıkıntı yok ama bi çay içmeye uğrucam, yakınız nasılsa....
Orjinal yazı sahibi: alahan33
Burak Bey Merhaba,
Ben imzamda da görüleceği üzere bir astra j sahibiyim, .Sizin gibi, ilgili bir servis yetkilisini forumda görünce inanın çok şaşırdım. Neden derseniz, genelde opelimizin değerli servis yetkilileri (13 yıldır opel kullandığımdan diğer servisler hakkında birşey söylemek doğru olmaz.) bizlere sanki opel almakla bir suç işlemişiz gibi davranıyorlar.Bu nedenle, cesurca kullanıcıların arasında bulunmaktan çekinmeyen, sorunlarına çözüm bulmaya çalışan sizin gibi insanları görünce insanın hoşuna gidiyor.Hani, tüm haberler boyunca "kötü" olanları izledikten sonra, aracında unutulan esaslı bir parayı sahibine iade etmek için çırpınan bir taksi sürücüsü haberi izlediğinizde boğazınızda bir yumruk hissi belirir ya işte öyle birşey.Teşekkür ederiz, kendi adıma ve tüm kullanıcılar adına..İyi ki varsınız..
Kusura bakmayın, bir seyahatteydim ancak dönebildim. Yazdıklarınızdan inanılmaz mutlu oldum, asıl iyi ki bizim, sizin gibi müşterilerimiz var. Sizler böyle şeyler söyledikçe biz daha çok motive oluyor, daha cesur oluyoruz. Mailiniz için çok teşekkür ederim. Clubümüzdeki gibi, yani sizin gibi kaliteli, bilinçli, eğitimli ve araştırmacı müşterileri olduğunun farkına varamayan bayi yada servislerde, sizleri tanıdıkça kaliteyi arttırmak zorunda olduklarını, anlayacaklardır. Opel, İnsignia'dan önce farklı bir müşteri profiline sahipti, araçlarını sadece işlerini görmek, bir yerden bir diğerine gidebilmek için kullanan kişilere satış yapıyordu. Fakat durum artık çok değişti, İnsignia müşterisi sadece araç istemiyor, estetik, performans, işçilik, detay istiyor yani konuşan araçlar ve buna layık servisler istiyor. Umarım tüm bayi ağı, kısa sürede durumun farkına varacaklardır. Saygılarımla,
[quote=Hasan_apg09 ]
[/quote
burak bey en kısa zamanda gelicem inşallah, şükür bu ara sıkıntı yok ama bi çay içmeye uğrucam, yakınız nasılsa....
Bekliyorum Hasan Bey, gelmeden ararsanız çok iyi olur..
tabiki ararım burak bey, aklınızdaki projeleri merak ediyorum uygulamaya başladınızmı diye, hemde geçenlerde bi kesilme oldu, araç gaz yemedi, sanırım motor kendini korumaya geçti, bunun için araç hata kaydı verdimi diye baktırmak istiyorum....
tabiki ararım burak bey, aklınızdaki projeleri merak ediyorum uygulamaya başladınızmı diye, hemde geçenlerde bi kesilme oldu, araç gaz yemedi, sanırım motor kendini korumaya geçti, bunun için araç hata kaydı verdimi diye baktırmak istiyorum....
Hasan Bey, Astra ile ilgili olan projemiz haftaya hazır olacak, İnsignia 130 Hp nin bulunurluğunda hala sıkıntı olduğu için bir araç getirip yapamadık. Araçlar geldiği gibi gidiyor, bize hazırlayacak araç kalmıyor Gaz problemi ile ilgilide hemen bilgisayara bağlar bakarız, umarım bir sıkıntı olmaz.
Burak bey tekrar Türkiyemize ve takıma hoş geldiniz. Insignia ve sürücüleri hakkında ki yorumlarınız son derece isabetli. Profesiyonel bakış ve iyi bir lifestyle sunulunca müşteri sadakati de üst seviyeye ulaşır. İnanın, Ben de bu yorumları okuyunca hedeflerime git git yakınlaşma sevincine kapılıyorum.
Yorum