Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Yaw hakikaten aynı duygular içindeyim
    Burak Bey hakkını helal et kardeşim
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

bende birgün dayak yiyeceğim ama ne zaman bakalım. odakdan değilde hanımdan. 1 haftalık geliyoruz en az 2 gün odak tayım ben
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Abi, ne demek, burası sizin yeriniz, personelimiz ve ben sizin gelmenizden gurur duyuyoruz ve çok mutlu oluyoruz. Hep söylüyorum ben hiç bir markanın, hiç bir bayinin böyle kaliteli, içten ve samimi dostları,müşterileri ve clubu olduğunu düşünmüyoruz.
        O yüzden de sizleri gerçekten çok ama çok seviyorum, hangi marka veya modele geçserseniz geçin, sizler benim abilerimsiniz ve elimden ne geliyorsa her zaman hazırım.
        Burada çay içmeniz bile bizim için onurdur, lütfen her zaman gelin.

Yorum

Birinci bakımı burda yaptırmak istiyoruz 1.6 turbo için insigniateam servis ücreti nedir
          2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
            Birinci bakımı burda yaptırmak istiyoruz 1.6 turbo için insigniateam servis ücreti nedir

servisi arayıp tarık beyle görüş, gerekeni yapar...

Yorum

Merhabalar..

Bu indirim her zaman geçerlimi acaba yarın sabah bakım yaptırmak ıstıyorum aracım daha 12500 km de ama yag degıstırme uyarısı yapıyor cumartesı gunu 1200 km lık bi uzun yola cıkacagım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mbil

Merhabalar..

Bu indirim her zaman geçerlimi acaba yarın sabah bakım yaptırmak ıstıyorum aracım daha 12500 km de ama yag degıstırme uyarısı yapıyor cumartesı gunu 1200 km lık bi uzun yola cıkacagım.
                Merhabalar,Odak bayii konusuna yazdığınız için söylüyorum,Odak Cevizlibağda Tarık beyi bulun,insigniateam üyesi olduğunuzu söyleyin,gereğini yapacaktır..
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bulent abicigim, konu Odak sayfasinda baska servise yonlendirmek olarak degismeli bence de

Yorum

Bugün Navi güncellemesi için Odak'a gittim. Tarik bey çok iyi karşıladı , servis çok iyi , güncellendim ve ayrıldım. Burak beye ve Tarık beye coook teşekkür ederim.
                    Zamanı çabuk harcadım, şimdi o beni harcıyor...

Yorum

Biz teşekkür ederiz, her zaman bekleriz.

Yorum

Burak bey selemlar.ikinci el 1.6 cosmo almayi dusunuyorum arac 50000 km de size getirsem detayli bakabilirmisiniz?ayrice size gore 2011 50000 km nasil basimi agritirmi?tesekkurler

Yorum

Sefa Bey Selamlar,

Ne zaman isterseniz getirebilirsiniz, gerekeni yaparız. Bence harika bir seçim 2011 Cosmo... Kesinlikle başınız ağrımaz ki birazda önceki aracınıza ve beklentinize de bağlı...

Yorum

Selamlar,

Aracimi 60000 km bakimi icin odak cevizlibag'a birakmistim, bugun teslim aldim ve memnun mesut ayrildim, Tarik beye ilgisinden ve yardimlarindan dolayi tesekkur ederim. Bakim disinda ufak tefek eksikleri ve navi guncellemesi hepsi halloldu Tum odak calisanlarina tesekkurler.
                            2009 1.6 turbo cosmo

Yorum

Mesajınızın Opel Odak ile ilgisi bulunmaması ve aynı mesajı farklı konular içine de yazmanız sebebiyle mesajınız silinmiştir.

Yönetim

Yorum

Ben aracı odak bayrampaşadan aldım.15000 bakımınıda orda yaptırdım.Aracı aldıktan bir kaç sefer sonra servise gidip gelmek zorunda kaldım.Bir seferinde sadece çileden çıkıyordum gerçekten3-4 satte teslim edeceklerini söylemelerine rağmen 8-9 saati geçti aracı aldığım zaman.Ancak bunun haricinde başka bir olumsuzluk olmadı.Odak bayrampaşa bana oldukça yakın.Ancak yinede yazılanlara bakılırsa topkapı odağı merak ettim.servise gitmem gerekicekse en azından bakımını yaptırmaya cevizlibağa gideceğim bu sefer.
                                Astra Hb.1.6 115 Comfort-

Yorum

İşleniyor...
                                X