Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Çok sağol Uğur Kardeşim haklısın, büyük ihtimalle gümrükle yada gemi ile ilgili bir sıkıntı-erteleme olmuştur ama yine de belki bir yardımımız dokunur, aynısından başka araç bulmaya çalışırız. Buradan yazdığına göre Sertan Bey biraz kırılmış belli ki. Elimizden geleni yapacağız bakalım.

Yorum

Odak=çözüm

Yorum

Murat Abi sağol, teveccühün...

Yorum

Odak=çözüm=Burak
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
            Murat Abi sağol, teveccühün...
            Teveccüh değil kardeşim gerçek bu. Allah razı olsun sizden...

Yorum

Bende 15000 bakımını Odak Otomotiv'de yaptırdım.Çok memnun kaldım.Türkiye standartlarının üzerinde bir servis ve hizmet kalitesi var.Herkese tavsiye ederim.Burak bey ve arkadaşlarına başarılarının devamını dilerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uzman
                Bende 15000 bakımını Odak Otomotiv'de yaptırdım.Çok memnun kaldım.Türkiye standartlarının üzerinde bir servis ve hizmet kalitesi var.Herkese tavsiye ederim.Burak bey ve arkadaşlarına başarılarının devamını dilerim.
                Önder Bey, ayağınıza sağlık. İltifatlarınız için çok teşekkür eder, her zaman bekleriz. Saygılar.

Yorum

Merhaba Arkadaşlar

Çeştli forumlardan duyduğum odak övgülerinin üzerinde bir de insigniateam'de yazılanları okuyunca bugün ben de aracımı topkapı odak'a götürdüm. Hatta şu anda abim aracın başında, test sürüşüne çıkılacak. Henüz 2 aylık Astra j kullanıcısı olarak opel servislerinden yaka silkmiş durumdayım. Aşık olarak aldığım aracımdan, araç içi tıkırtı seslerinden dolayı sürekli olarak sorun yaşıyorum. 2 aya 6 defa servise girdi araç. Takıntılı insanlar değiliz ama olacak gibi de değil gerçekten. Umarım sorunlar çözülür, çünkü 50 milyar verip aldığım arabada bu tip basit sorunlar yaşamış olmayı ne kendime ne de çevremdekilere açıklayabiliyorum.

Sonucu sizinle paylaşmış olacağım..

Herkese İyi Günler..
                  2011 Astra J 1.4T 140HP Cosmo Siyah

Yorum

sonucu bekliyoruz, ancak öncesinde kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız sevinirim
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eRg
                      Merhaba Arkadaşlar

Çeştli forumlardan duyduğum odak övgülerinin üzerinde bir de insigniateam'de yazılanları okuyunca bugün ben de aracımı topkapı odak'a götürdüm. Hatta şu anda abim aracın başında, test sürüşüne çıkılacak. Henüz 2 aylık Astra j kullanıcısı olarak opel servislerinden yaka silkmiş durumdayım. Aşık olarak aldığım aracımdan, araç içi tıkırtı seslerinden dolayı sürekli olarak sorun yaşıyorum. 2 aya 6 defa servise girdi araç. Takıntılı insanlar değiliz ama olacak gibi de değil gerçekten. Umarım sorunlar çözülür, çünkü 50 milyar verip aldığım arabada bu tip basit sorunlar yaşamış olmayı ne kendime ne de çevremdekilere açıklayabiliyorum.

Herkese İyi Günler..
                      Sen merak etme orda Tarık bey i bul yeterli... bende bugun oraya geleceğim
                      F30 Sport+

Yorum

problem inş düzelir

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          Orjinal yazı sahibi: eRg
                          Merhaba Arkadaşlar

Herkese İyi Günler..
                          Sen merak etme orda Tarık bey i bul yeterli... bende bugun oraya geleceğim
                          Herkese teşekkürler ilgisi için. Abimle konuştum az önce, Hasan Bey ilgilenmiş araçla, sanırım Ramazan Usta ilgilenecek tamir işiyle de. Kapı montajında sorun varmış, kapılar durduğu yerde bile hafif bi baskıyla oynayıp gıcırtı yapıyormış. Bir de koltuklardan gıcırtı geliyordu, iki sorunu da daha önceden yaşadıklarını ve giderebileceklerini söylemişler. Ben aracımı Erdemir'den almıştım, adamlara aracı ne zaman götürsem sanki bu tıkırtı sorunlarını ilk defa duyuyorlarmış gibi yüzüme bakıyorlardı. En azından servise güven duyabilmek bile güzel.. =) Bugün aracı teslim edecekler sanırım. Merakla bekliyorum..

Yorum

Merhabalar

Birkaç gündür işlerimin yoğunluğundan dolayı giremedim foruma, Topkapı Odak'la ilgili görüşlerimi yazmak isterim. Öncelikle şunu söyleyeym, Haramidere Erdemir mağduru bir Opel kullanıcısı olarak Topkapı Odak'tan son derece memnun ayrıldığımı söyleyebilirim. 4 defa Erdemir, 1 defa da Beylikdüzü Avrupa'nın servisi ile test sürüşüne çıktığımızda araç içindeki gıcırtı ve seslere çözüm bulunamamıştı. Ancak Topkapı Odak'taki ustamız seslerin kapı bağlantıları, kapı fitilleri, koltuk montajı ve ön kelebek cam direklerinden geldiği teşhisini yaptı. Sonuç ise gerçekten çok başarılı. Arabanın o dağınık ve yorgun halinden eser kalmadı.

Özellikle karşılamadan teslimata kadar geçen servis aşamalarının diğerlerine göre çok daha organize olduğunu söyleyebilirim. Sadece şöyle küçük bir memnuniyetsizliğim oldu, (o da sanırım yüksek beklentiden):

Aracı teslim alırken sağını solunu kontrol ediyordum ve sol ve sağ arka stop lambalarının 10 cm kadar önünde simetrik olarak bir parmak ucu büyüklüğünde hafif beyazlıklar gördüm. Aracım iki aylık olduğundan boyasında bu tip bir kusur olabilecek bir durum olabileceğini düşünmüyorum. Diğer taraftan, servisteki arkadaşları suçlamam da doğru olmaz, çünkü bir sürtme vs durumu sözkonusu değil. Ancak durumu gerçekten anlayamadım ve servis danışmanı Hasan Beye bunların sebebini sordum, simetrik olmasının bana enteresan geldiğini belirttim. Ben beklerdim ki, sabahtan akşama kadar onlarca arabanın boya koruma vs. gibi işlemler gördüğü bir ortamda servisteki arkadaşımız bu rahatsızlığımla ilgilensin ve kendilerinden olmasa bile (ki ben de buna ihtimal vermiyorum) en azından sorunuma çözüm bulmaya çalışsın. Haksızlık da etmek istemiyorum ama Küçükyalı Birmot'ta (Fiat servisi) bu gibi ufak detaylarda hiç sorun yaşamamıştım.

Sonuca gelirsek, ben genel olarak çok memnun kaldım. Tekrar sorunum olursa kesin olarak Topkapı Odak'a gidicem. Beylikdüzü civarında oturan arkadaşlara da en yakın olabilecek kaliteli servis olarak şiddetle tavsiye ediyorum..

Yorum

işini doğru yapana her zaman açık kapı var...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Odak=Çözüm
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X