Ynt: İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis
Orjinal yazı sahibi: iatros
Evet servisten aldım kartalımı on ve arka tampon boyandı . Boya tonu aynı olmuş işçilik guZel olmuş arabayı servisten çıkarırken 0 araç almışsa onu çıkarıyorum gibi hissettim . Tarik ve Burak beylere tekrar teşekkürler .
Hayırlı olsun Ömür hocam güle güle kullan. Tampon boyaların kaça maloldu?
Renk olayı tamamen aynı renkte. Pazartesi fotoları paylasacagım zaten. 1 2 noktada zımpara ızlerını tam alamamıslar matlık var oraları 1 ay sonra fılan tam sertlesınce kendım polıshle halledecegım.
15.000 km bakımda odaka gitmek istiyorum fakat motor yağı ne kullanılıyor bilen varmı ben mobil 1 OW-40 koymak istiyorum başka yağ kullanılıosa ben alıp götürcem?????
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Orjinal yazı sahibi: cdd1907
15.000 km bakımda odaka gitmek istiyorum fakat motor yağı ne kullanılıyor bilen varmı ben mobil 1 OW-40 koymak istiyorum başka yağ kullanılıosa ben alıp götürcem?????
Bilal Bey, biz orijinal GM kullanıyoruz normalde, ama siz hangisini isterseniz, getirebilirseniz onu kullanırız. Yada bende sizin için Mobil bulmaya çalışırım.
Orjinal yazı sahibi: cdd1907
serviste orjınal "gm" yağ konulmakta, ben odakta yaptırdım 15000 bakımını, yağımı dışarıdan aldım, "mobil 1 new life 0w-40" harika bi yağ, serviste satılan bor nano yağ katkısıda ilave ettik, motor saat gibi tıkır tıkır çalışmakta
yalnız dışarıdan aldığın yağın fişini servise götürmeyi unutma.....
opel denince aklıma ilk odak gelmişti aracımıda oradan aldım ama pişman ettiler valla araç hala gemide hala gemide maşallah almanyadan izmire gelmez oldu gemi tatil planım altüst oldu daha doğrusu hayal oldu servise gidince acaba yağ değişimini 3 günde falan yapıyorlar mı? merak ettim
Selamlar, İsmim Burak. Odak'ta çalışıyorum. Yaşadığınız sorun ile hemen ilgilenmek isterim. PM'den araç kimin adına ve danışmanınız kim mesaj atarsanız yarın döneyim size.
Odak ile olan işleriniz anında çözülür.Ancak dışarıdan olacak şeyler için aynı şeyi söylememiz mümkün değil.Bende 1,5 ay kadar bekledim.Ha geldi ha gelecek dendi.Gemi bir girdiği limanda tahmin edilen süreden daha fazla kalabiliyor.Hava şartları vb. olumsuz durumlar olabiliyor.Bunun için Odak Otomotiv'in bir suçu yok bence..
Yorum