Ynt: İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis
Orjinal yazı sahibi: zeytin
Think like a customer - müşteri gibi düşün
Bir bayi bunu yaptığı sürece müşteri memnuniyeti ve sadakati de bu ölçüde artıyor ..... Burak bey bunu başarı ile uyguluyor.
Abi açıkladığın iyi oldu.Bizim Almanca biraz zayıfta.
Orjinal yazı sahibi: zeytin
Think like a customer - müşteri gibi düşün
Bir bayi bunu yaptığı sürece müşteri memnuniyeti ve sadakati de bu ölçüde artıyor ..... Burak bey bunu başarı ile uyguluyor.
Nurettin Abi, çok teşekkür ederim, umarım hakkımda düşündüklerinize her zaman layık olurum ve diğer bayi dostlarımızda bu sözlere nail olurlar. Bu arada slogan harika...
kismet, 2010 sonunda arabamizi almak niyetiyle odak`a gidecektik, sonra bir dostun onerisiyle kaldigimiz yere de cok yakin olan atakoy`e gittik, oradan aldik pat diye. oyleki yanimda fazla para olmadigi icin kaporayi 100 TL verdim. Istanbul`a tekrar gittigimde ben de ugrayacagim, servis zamanim gelmemis olursa kahvenizi icerim Burak Bey.
Orjinal yazı sahibi: murat sezgin
kismet, 2010 sonunda arabamizi almak niyetiyle odak`a gidecektik, sonra bir dostun onerisiyle kaldigimiz yere de cok yakin olan atakoy`e gittik, oradan aldik pat diye. oyleki yanimda fazla para olmadigi icin kaporayi 100 TL verdim. Istanbul`a tekrar gittigimde ben de ugrayacagim, servis zamanim gelmemis olursa kahvenizi icerim Burak Bey.
Hayırlı uğurlu olsun Murat Bey. Her zaman beklerim. Servis zamanını gelmemiş olsada, İstanbula geldiğinizde kahve içmeye beklerim.
Bende dün aracımın ilk bakımını yaptırmak üzere opel odak'ın konuğu oldum...Konuk diyorum çünkü gösterilen ilgi alaka karşısında kendimi müşteriden çok konuk gibi hissettim...Yüzyüze tanışma fırsatını yakalayamasakta telefon görüşmemizde samimiyetini ve iyi niyetini esirgemeyen Burak Bey'e ve servisten Ramazan Bey le Mustafa Bey'e çok teşekkürler...
2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line
Orjinal yazı sahibi: Avalon
Bende dün aracımın ilk bakımını yaptırmak üzere opel odak'ın konuğu oldum...Konuk diyorum çünkü gösterilen ilgi alaka karşısında kendimi müşteriden çok konuk gibi hissettim...Yüzyüze tanışma fırsatını yakalayamasakta telefon görüşmemizde samimiyetini ve iyi niyetini esirgemeyen Burak Bey'e ve servisten Ramazan Bey le Mustafa Bey'e çok teşekkürler...
Tarık Bey,
yazdıklarınız bizi öyle gururlandırdı, öyle teşvik etti ki anlatamam.
Umarım her zaman bu iltifatlarınıza layık olabiliriz.
Çok teşekkür ederim, hem yazdıklarınız, hem de bizi tercih ettiğiniz için...
Size bir kahve borcum oldu, umarım yakın zamanda ödeyebilirim.
Başta Burak Bey olmak üzere bütün servis çalışanı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Bugünkü ilgi,alaka ve sabrından dolayı aracımdaki interface ve medya box cihazını monte eden arkadaşıma bir kez daha teşekkür ederim.Başarılarının devamını dilerim.Demekki kalite böyle bişey....
Murat beyin aracına uygulanan media box oldukça başarılı oldu.Pazar günü inceleme fırsatı bulabilirsiniz.Videolarını daha uygun bir mekenda çekip eklemeye çalışacağız.
Odak otomotiv çalışanlarına başta Burak Bey ve Tarık bey olmak üzere teşekkürü borç bilirim.
Bugün bende Opel Odakı'ın konuğu oldum aracıma 30,000 bakımını yaptırıp birde cyclone navigasyon cihazi taktırdım Başta Burak bey olmak üzere servis danışmanı Ahmet ÇiÇEK bey'e ve araçta emeği olan tüm servis çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı çoooooooooooook teşekkür ederim.
Konya servise pek güvenmediğim için çıtırtılar ve tıkırtılar için Odak a uğramyı düşünüyorum cumartesi sabahtan. Acaba kaçta açılır birde sıra filan olurmu randevu ılemı gıtsem
bugun bende 15000 km bakımını odak"ta (b.paşa) yaptırdım, otopark görevlisinden tutunda, servis danışmanına kadar tüm çalışanlar sağolsunlar kendi araçları gibi ilgilendiler aracımla, zaten herkes aracımı tanımış burdan tekrar başta burak bey olmak üzere diğer tüm çalışanlara teşekkürlerimi sunarım.....
Yorum