Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Bugün Cift eksoz taktırmak için Odak'a gittim. Tarik bey çok iyi karşıladı , ayrıca çagrı beylede tanısma fırastım oldu ilgi ve alkalarından dolayı teskkur ederimm cift eksozlarım sabırslıkla beklıyorum yarın ısallah teslım alırım aracı.
    ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Bugün 30.000 bakim, navi guncellemesi ve balans islerimi cok kisa surede halleden guleryuzlu Tarik ve Cagri kardeşlerimize çok teşekkürler.
      2014 BMW 320d

Yorum

Biz teşekkür ederiz

Yorum

aracımı garantiden değiştirmek istiyorum mümkünmüdür
          2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
          yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Yazılanları okuduktan sonra Odak Cevizlibağ'a gelesim tuttu Lakin Mersin'den de bakım için İstanbul'a gittiğim duyulursa vay halime Tarık ve Çağrı Bey'den ben uzakta olsa yardım istiyorum. 60,000 km bakım zamanı geldi ve kara kara düşünüyorum. Mersin mi Adana mı?
            2009 İnsignia 1.6T Cosmo Teknik Gri+DVD800+Sunroof+Flexride+Infinity Ses Sistemi

Yorum

Opel Odak Topkapı'da servis danışmanı Tarık Tunç'a verdiği güleryüzlü hizmet ve bilgiler için çok teşekkür ederim. Eski aracımın servis kalitesinden sonra çok farklı ve üst seviye bir servis oldu. Opel Odak ve Tarık Tunç'a çok teşekkürler.

Yorum

Hoşgeldiniz Kendiziniz tanıtma bölümünde tanıtırmısınız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

selam .istanbul odak burak bey sanırım.birkaç şey sorucaktım.ben edırnede yaşıyorum.servısınıze gelmek ıstıyorum.aracımdan on konsol vites kolu cıvarı ve kapılardan ses gelıyor.bu seslerı yok etmek mumkun mu? aracımın motoru sankı bıraz fazla ısınıyor ve bu suıcaklık ıcerı gelıyor.bu duzeltılebılır mı?aracım 2011 cosmo 1.6 t.sanırım aracımın garantısı devam edıyor.bu sordugum problemler garantı kapsamında tamır edılebılır mı.?bir de aracımın kendısı ıcın bır guncellemesı var mı navigasyon ıcın bır guncellemesı var mı?bunlar ıcın ucret talep edıyor musunuz?aracımı 30.000 km bakımı ıcın getırecegım.edırneden geldıgımıde goz onune alarak bana fıyat soylemenız mumkunmu?iyi çalışmalar.

Yorum

Merhaba Serkan Bey,

Aracınızdan gelen sesler giderilebilir,
                    motor ısısıyla ilgili sorun kontrol edilebilir,
                    garanti durumu kontrol edilir,
                    güncelleme var ise servis kaydı açıldığında öğrenebiliriz.
                    Bakım ile ilgili bilgileri özel mesaj ile yazıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                      Merhaba Serkan Bey,

Aracınızdan gelen sesler giderilebilir,
                      motor ısısıyla ilgili sorun kontrol edilebilir,
                      garanti durumu kontrol edilir,
                      güncelleme var ise servis kaydı açıldığında öğrenebiliriz.
                      Bakım ile ilgili bilgileri özel mesaj ile yazıyorum
                      Selam Çağrı,

Daha önceden gelmiştim ve tanışmıştık, 17 plaka beyaz insignia. Benim aracında kilometresi 7 ay gibi bir sürede 14.700'e geldi. Normalde çanakkale'deki serviste yaptırmayı düşünüyordum. Fakat istanbula gelme ihtimalim olmasından ötürü acaba odak'ta mı yaptırsam diye düşünmeden edemedim. Oraya gelene kadar kilometre 16bini bulabilir, bu sorun teşkil etmez herhalde değil mi?

1.4 için güncel 15.000 bakım ücretleri ne seviyede?

Disk ve balatalardan rahatsız edici sesler geliyor, bunların değişme ihtimali var mı garantiden? Konsol gıcırtıları için trim işçiliği de garantiden mi oluyor?
                      2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enxdesign
                        Selam Çağrı,

Daha önceden gelmiştim ve tanışmıştık, 17 plaka beyaz insignia. Benim aracında kilometresi 7 ay gibi bir sürede 14.700'e geldi. Normalde çanakkale'deki serviste yaptırmayı düşünüyordum. Fakat istanbula gelme ihtimalim olmasından ötürü acaba odak'ta mı yaptırsam diye düşünmeden edemedim. Oraya gelene kadar kilometre 16bini bulabilir, bu sorun teşkil etmez herhalde değil mi?

1.4 için güncel 15.000 bakım ücretleri ne seviyede?

Disk ve balatalardan rahatsız edici sesler geliyor, bunların değişme ihtimali var mı garantiden? Konsol gıcırtıları için trim işçiliği de garantiden mi oluyor?
                        Merhaba abi,

Araba turbo motorlu olduğu için bakım zamanını geçirmemen gerektiğini öğrendim.
                        Balatalar 20.000'i geçerek zaten bitiyormuş, ne durumda olduğu kontrol edilir.
                        Konsol sesleri de kontrol edilir, yalıtım yapılır.

Bakım fiyatını özel mesaj ile atıyorum

Yorum

çağrı bey aracın balataları kullanıma göre mi yoksa standart km 20.000 km de mi değiştiriliyor.( Aracım 18000 km de )
                          bu değişimde garantiden faydalanabiliyormuyuz eğer değilse ücretini öğrenebilirmiyim
                          Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600

Yorum

20binde bitmeye başlıyormuş, bildiğim kadarıyla 20-30.000 km arasında balata değişimi normal, kullanıma göre değişiyor.
                            Tabiki garantiden değişmiyor

Yorum

Ben 45000 km bakımı da balata değiştirmeden atlattım. Ilk balata değişimini 60.000'de yaparım. Balata değişimine hemen ikna olmayın
                              2014 BMW 320d

Yorum

Uzun bi zaman once Bayrampasa Odak'ta kapi ve marspiyel ile alakali bi kac islem yapilmisti. Bunun ardindan sag arka kapidan muzik dinlerken rahatsiz edici bir ses ve sag on kapida hic islem olmamasina ragmen kapi kapanmasinda zorluk cekiyordu. Bu sorunlarimi ilettikten sonra gecen hafta Topkapi Odak servisine gittim,tum sorunlari hallettiler sagolsunlar.

Fakat uzun zamandan beri yanan motor ariza isiginin kontrolunun ardindan bana servis yetkilisi emme manifoldunda problem olabilecegi fakat suanda degerlerin stabil gozuktugunu soyledi. Ben zaten emme manifoldunu 2012 yilinda garantiden degistirmistim. Arabanin 15-30.000 km bakimlari yetkili servis Opel Arkas ta yapilmisti fakat suanda kapandi Arkas. 45.000 bakimi yetkili serviste yaptirmadim. Simdi sorun su,garantiden degisen parcanin garantisi yok mu? Bana servis yetkilisi bu tarz bisey soyledi ve 45.000 bakimini yetkili bayiden yaptirmamissiniz bu biraz garanti acisindan Opel Turkiye icjn sorun olabilir dedi. Bu problemide en kisa zamanda garanti kapsaminda halledebilirsek cok memnun olacagim. Bakalim onun icin ekstra bi zaman ayirmak gerekecek...
                                2015 BMW F30 M Sport

Yorum

İşleniyor...
                                X