Ynt: İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis
Vallahi o kadar çok methedilmiş ki Odak Servis, daha aracı teslim almadan servis olarak burayı kullanmaya karar verdim. Namını şimdiden duyduğum Burak Bey'in bir çayını içmekte bize nasip olur inşallah (Tabi arızalarda değilde, bakımlarda görüşmek dileğiyle
Valla son 10 günde 3-4 defa Odaktaydım . Biraz şanslıysanız Bülent ,Gökhan bey,ya da benle karşılaşmanız hiçde zor olmaz.Biz sorun için değil çay içip sohbet etmek için gidiyoruz valla. Zaten Burak beye söylüyorum ben acık acık burası artık sizin değil hepimizin diye.Araç almadan da gidip tanışabilirsiniz . Sizin anlıyacağınız Bizim ODAK noktamız Opel ODAK
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
ama ben ciddi ciddi orda çalışanlardan utanmaya başladım, yine mi bu adam geldi diye düşünüyorlardır kesin..
+1
bayrampaşa daki güvenlikci, showroom danışmadaki kızlar, satış danışmanları, servis danışmanları, Murat Usta, ve tabi Burak Beye artık bana hoşgeldiniz demekten gına geldi 1 ay yeni araba almak için uğrastım ardına da kendi aracımın bakımı vs vs ardına da babamın aracın kazası derkeennn Odak Home oldu
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum