Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İstanbul - Odak Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Opel Odak ve temsilcisi Burak bey Insignia Team'e destek vermelerinden işinin ehlisi olduklarını kanıtlıyor.
    Insignia Team Opel odağı tavsiye eder!!!!
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ben bu sene Mart ayında, ablamları ziyaret etmek amacıyla İstanbul' a gittiğimde, Odak' taki Servis Filo Şefi Bülent Bey' i ziyaret etmek istedim. Amacım bi çayını içip ziyaret edip çıkmaktı. Odasına girdim, tanışır tanışmaz ruhsatımı ve kontağı istedi. Verdim bende. Bi baktım, aracınm içeriye alınmış. Komple muayeneden geçiyor, öğle saati olduğu için yemekhanesine davet etti bizi ve yemeğimizi de söyledi. Sanki sürekli gittiğim bir yermiş gibi, öyle sıcak, öyle ilgililer ki, kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Cruze 2010 Ls Automatic _ 6 Gear_ Plus Package _ Angel Eye Headlights _ Necvox Navi _ Teleflex GFI Alternative Fuel and Valve Lubrication Systems _ 2nd. wtcc Cruze with Pecochip at Turkey !

Yorum

Beyaz gündüz ampülleri için Burak Abi ile görüşmüştük telefonumu rica etti.Yarım saat geçti geçmedi Odak'dan aradılar.Ayrıntıları görüştük.Montaj hakkında bilgi verdiler.Önümüzde hafta içinde elimde olacaklar İstanbul'da olmasamda çevre illerdeki Opel kullanıcılarını dahi mağdur etmeyen Türkiye'nin en kral servisi benim gözümde! Teşekkürler OPEL ODAK !! obaa

Yorum

Çok çok sağolun, her zaman dediğimiz gibi sizin gibi insanlara hizmet vermek onurdur bizim için.

Yorum

7 Ekim Cuma günü saat 17:40 gibi Burak beyi led aydınlatma ve gündüz farları konusunda bilgi almak için aradım. Kendisi gerekli bilgileri verdikten sonra detaylar için telefonumu Tarık beye vererek onun arayacağını söyledi. 20 dakika sonra Tarık bey arayarak bilgilendirmeleri yaptı. Mesai saati sonu ve hafta sonu başlangıcı olmasına rağmen bu kadar kısa sürede ve mükemmel bir yaklaşımla sorunlarımızla ilgilenen Burak bey başta olmak üzere tüm Odak çalışanlarına teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eugur
              7 Ekim Cuma günü saat 17:40 gibi Burak beyi led aydınlatma ve gündüz farları konusunda bilgi almak için aradım. Kendisi gerekli bilgileri verdikten sonra detaylar için telefonumu Tarık beye vererek onun arayacağını söyledi. 20 dakika sonra Tarık bey arayarak bilgilendirmeleri yaptı. Mesai saati sonu ve hafta sonu başlangıcı olmasına rağmen bu kadar kısa sürede ve mükemmel bir yaklaşımla sorunlarımızla ilgilenen Burak bey başta olmak üzere tüm Odak çalışanlarına teşekkür ederim.
              nedense hiç şaşırmadım

Yorum

yahu benim güneşlik torpido ve bagaj ledleri eksik kaldı acaba onları ben monte edebilirmiyimki ledler bana gelse
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Abi çok sağolun, umarım her zaman size layık olabiliriz.

Ömür Abi, istersen Tarık Bey'e söyleyeyim, arasın seni?

Yorum

Bikaç cümlede ben yazmak istiyorum Burak bey ve Tarık bey hakkında.
                    Öncelikle göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı her ikisinede çok teşşekkür ediyorum.Bildiğiniz üzere İnsigniamı satmıştım Astra J almadan önce bi kaç plaka sorgulaması yaptırmıştım Burak beye yardımları için teşekkürler.
                    Astra j aldıktan sonra Egzoz yapımında ve diğer bakımlarla ilgili göstermiş olduğu yakınlıktan dolayıda da Tarık beye teşekkür ediyorum.Artık en ufak bi sorunda Tarık beydeyim

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Rica ederim Cihan Bey, geldiğiniz için biz teşekkür ederiz. Her zaman bekleriz.

Yorum

Bugün kendi aracımın 15bin Km bakımını yaptırmak üzere Odak Bayrampaşa'ya aracımı teslim ettim. Periyodik bakımın yanısıra, fren sesi ve sunroofumun arka köşesinin biraz aşağıda kalması gibi şikayetlerim olduğunuda belirttim. Saolsun Servis Danışmanı Gökhan Bey ve ünvanında Master Tech yazan Murat Bey'in yakın ilgisi, müşteri Odaklı çalışmaları ve gayretleri ile aracımı sorunları giderilmiş, birçok yeni motor ve yazılım güncellemesi yapılmış biçimde teslim aldım.

Burak Bey'ide bu özenli çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere aradım, yurtdışında olmasına rağmen kendisine ulaşıp teşekkürlerimi ilettim. Yok artık ODAK diyorum
                        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          ımm şöyle diyim yani biz oraya arabalar için bir şey yaptırmaya gitmiyoruz gidiş amacımız sohbet ama biz sohbet ederkende ordakiler bizim arabalara bir takım bakım v.s yapıyorlar
                          Burak Bey'in odasında muhabbet ediyoruz, bir bakıyorum Gökhan Bey arıyor;

Gökhan Bey: benim aracın rengi solmuş, çizik içinde
                          Burak Bey: yarın gel boya koruma yapalım, sen gönlünü ferah tut..

konuşmaları duyan ben dururmuyum,

Ben: Burak Bey, benim aracada otoparkta sürtmüşler
                          Burak Bey: Neresine abi, hemen arayım pasta cila atsınlar..

Beklerken Burak Bey ile karnımızı doyuruyoruz, daha doymadan telefon çalıyor, Burak Bey; araç hazır..

Sadece pasta cila atılmış die beklerken bir bakıyorum çamurluktaki hafif ezilmede çekmek suretiyle düzeltilmiş, kapıların üzerindeki ufak tefek noktalar boya ile rutuşlanmış

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

Yorum

Odak bizim servisler konusundaki standartlarımızı yükselttiği için Ahmetçim anlattıkların artık bana normal geliyor. Sağolsunlar...

Yorum

Kesinlikle.. 14 yıldır Türkiye'de 1. olmak kolay değil

Yorum

aradaşlar size bi taktik.... arabanız kirli mi? aa içi dışı çamur mu olmuş? saakıınnn dertt etmeyin.))) odak a gidin arabadan ses geliyo diyin gerisine karışmayın))))
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X