Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İzmir - Kavuklar Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İzmir - Kavuklar Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Kavuklar Otomotiv ve Petrol Tic.Ltd.Şti.
    İzmir, Ankara cad. No:87/A-87/C Bornova
    Tel.: 232-4350335
    Fax.: 232-4350308
    Email: kavuklarservis@hotmail.com
    InsigniaTEAM

Ynt: İzmir - Kavuklar Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Kavuklar Otomativ Opel in zaten Malatya bayisiydi..İzmir de diğer otomobil markalarıyle zaten çok iyi satış trendi olan bir bayi.. Şimdi İzmir in ilk bayi olan EGEM i de bünyesine kattı.. Kalite anlayışları yüksek olan firma sanırım EGEM ide KAVUKLAR otomativdeki anlayış olan "en önemli müşteri memnuniyeti" zihniyeti ile yönetecektir.. bence OPEL tutkunları eski satış ve servis sıkıntılarından kurtuldular..Five Star Bayi.....

Yorum

97yılından beri opel kullanıcısıyım son iki yıldırda bornova kavuklarda aracımın bakımını yaptırıyorum inanın çok memnun kaldım opelin türkiyede örnek gösterilecek servislerinden biri bence...

Yorum

işini doğru yapanlar da varmış demekki, böyle bayilerden haberdar olmak keyif verici.
        InsigniaTEAM

Yorum

Şirkete konu hakkında bilgilendirme yapılmıştır.
          InsigniaTEAM

Yorum

kavuklarda bakım yaptırdıktan sonra telefonla arayıp memnun olmadığımı sordular bende kendilerine teşekkür ettim...ismi lazım değil ötv indiriminde başka bayiiden araba aldım adamlar dah sonra yüzümüze bile bakmadı...

Yorum

selam Arkadaşlar Kavuklar Servis Ve Satış Konusunda Yılların tecrübesini beraberinde taşıyan bir firma umarım izmir için hayırlı olur . Ayrıca Mehmet Kavukta Egem servisin başında servis ile bir sıkıntınız oldugunda kendisi ile çook rahat görüşebilirsiniz

Yorum

barış ben erzincanda yaşıyorum aracımın bakımlarını kavuklarda yaptırıyorum bu yaz fren disklerini çizikten dolayı değişmem lazım servis müdürünün yardımına ihtiyacım olacak önceden parça siparişi verilmesi lazım gerekirse önceden aracımın ruhstaını fakslarım...

Yorum

merhaba,
                  imir'deki diğer serfisler hakkında fikriniz nedir arkadaşlar?
                  ben sadece periyodik bakım yaptırmıştım 2 ayrı aracıma ve onları da işyerime çok yakın olması sebebiyle AOSB deki egem servis'te yaptırmıştım..
                  arkas
                  surtaş
                  mercanlar
                  hakkında yorum yapabilirmisinz?
                  tsk..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Arkadaşım ellbete ben sana yardımcı olurm fren disklerin le ilgli telefonum vereyim 05338119382 konu ile ilgli servis müdrün telefonun alırım gerekirise kendimde gider görüşürüm hatta geldiğinde beraberde gideriz .

Yorum

Mercanlar Servise iş yeriem yakın oldugu için bir uğradım Serbest bölgede çalışıyor ayrıca aracımam kartel koruma işlemin burda yaptırıdım Birde aracımda yeni fartkettiğim bir sorun içinde servise uğradım oda şu cam kontrollerin orda araka camları kilitleme düğmesi içeride kalıyor kartel işleminden sora burayada bakıldı bu parça ellerin olmadığı ve değişmesi gerektiğini söylediler bekliyorm yaklaşık 1 hafat oldu daha aramadılar ardıklları zaman burada nekadar zamanda geldiğin ve notumu burda tamam olarak söyleyeceğim

Saygılarımla

Yorum

cam düğmelerinden bahsedince dayımın Avensis'i aklıma geldi.

onunda radyosu ve cam düğmeleri değişmişti. düğmelerde sorun vardı.
                        japon arabasında bile olabiliyor böyle şeyler, sakın moraliniz bozulmasın
                        InsigniaTEAM

Yorum

31 OCAK 2010 GÜNÜ Bİ İZMİR KAVUKLAR BAYİSİNDEN Bİ ARAÇ SATIN ALDIK... TABİKİ ORADAKİ PERSONELİN TÜM SAMİMİYETİNE DAYANARAK ... VE ARACI 3 OCAK GÜNÜ ÇIKARDIK KAVUKLAR BAYİSİNDEN... DAHA ARABAYA BİNELİ 10 GÜN OLMADI. SÜREKLİ STOP ETME , DAHA SONRA FRENE ŞİDDETLİ BASTIĞINDA ACI Bİ METAL SESİ VE FREN PEDALINDA Bİ GERİ TEPME WAR ... ARACI ALDIĞIMIZ İLK GÜNDE LPG HORTUMLARINDAN BİRİNİ 50 SONUCU DEĞİŞTİRDİK ... İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞI BU KADAR LANET VE İNSANLARIN BİRBİRİNE KAZIK ATMA NİYETLERİ AÇIKMIŞ... HERHANGİ Bİ YASAL İŞLEM YAPABİLECEK OLSAM SONUNA KADAR YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ... OPEL BAYİSİNDEN ARAÇ ALIYORUZ YAŞADIKLARIMIZA BAKIN... O KADAR SOĞUDUM Kİ ARAÇTAN ANLATAMAM ... ARACIM 1.4 TWİNPORT CORSA 2004 MODEL....

Yorum

O arkadaşlar yeni yıldan önce benim araç için takasta 50.000 TL gibi bir fiyat verip üstelik yeni satacakları araç için de o anki piyasanın üzerinde fiyat talep ettiler.. 50.000 TL ye takasa sayarken büyük lütufta bulunuyorlarmış sanırım ben anlayamamışım o an için?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
                            X