Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İzmir - Surtaş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İzmir - Surtaş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Surtaş Otomotiv ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.
    İzmir, Ankara Cad. No:220/1 Bornova
    Tel.: 232-4780303
    Fax.: 232-4782727
    Email: ozkan.basar@surtasotomotiv.com
    InsigniaTEAM

İzmir Surtaş ve Gültekin Bey

forumda reklam yasak olmasına rağmen yazmadan vazgeçemeyeceğim şimdiden özür diliyorum Çağrı...

Erzincanda yaşıyorum aracımın yıllık bakımı ve DVD 800 deki sorundan dolayı bu yıl aracımı izmir surtaş ' da Gültekin beye götürdüm... 94 yılından beri opel kullanıcı olmam,servislerden şikayetci olmam ve hatta forumda garanti uzatma konusunda opel servislerine güven olmaz diyen ben Gültekin Bey sayesinde opel servislerindede güzel gelişmeler olduğuna şahit oldum.özellikle gösterilen ilgiden vede arabaya hakim olma konusunda Gültekin bey teşekkür fazlasıyla hakettiğine inanıyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum...

Yorum

Ynt: İzmir - Surtaş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Mustafa bey sorunuzun cozuldugune sevindim gultekin beyede ilgi ve alakasi icin tesekkurler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

forum sayesinde Gültekin beyle tanıştık bende foruma ve sizlere çok teşşekkür ediyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MKG24
          forum sayesinde Gültekin beyle tanıştık bende foruma ve sizlere çok teşşekkür ediyorum...
          gültekin abi candır saolsun bende aracı sürekli kendisine götürürüm en ufak bir sorunda hızlı ve sorunsuz olarak teslim ediyor
          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
          GIBBON

Yorum

teşekürler mustafa bey, fatih bey, onur bey

Yorum

ABI BENDE TANISMAK ISTIYORUM ADRES BILMIYORUM FAZLA 05364945024 TUNCAY BALCIOGLU

Yorum

merhaba sayın balcıoğlu kusura bakmayın işlerin yoğunluğundan cevap veremedim yazınızıda salih bey görmüş bugün konuşurken kendisinden duydum memnun oldum ben de sizinle tanışmak isterim yerimiz bornovada ankara yolu üzeridir her zaman beklerim saygılarımla.tel:5335010032

Yorum

İzmir - Surtaş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

SONUNDA SURTAS OPEL YETKILI SERVISE GIDEBILDIM ::EN ONEMLISI SERVIS SEFI GULTEKIN BEYLE TANISTIM . PARK SENSORUMUN BIR TANE GOZU ARIZALIYDI VE COK KISA BIR SURE ICINDE TAMPON SOKULUP SENSOR BOYANIP SORUNUM GIDERILDI. BU HIZMETTEN SON DERECE MEMNUN KALDIM .AYRICA GULTEKIN BEYEDE COK TESEKKUR EDERIM ILGILERINDEN DOLAYI.TANISTIGIMADA MEMNUN OLDUM...TEKRAR GORUSMEK DILEGIYLE

Yorum

DÜN SÜRTAŞ SERVİSİNE GİTTİM VE GİTMEMDEN SONRA YAKLAŞIK 1 SAATTE TÜM İŞLEMLERİ HALLEDİP ARABAYI BANA TESLİM ETTİLER ARKA BAGAJ KAPAĞI AÇILMIYORDU GARANTİDEN DEĞİŞİM GERÇEKLEŞTİ HERŞEY İÇİN ÇALIŞANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
                    İNSİGNİA2010  1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH

Yorum

Arkadaşlar bende aracımı perşembe günü surtaşa götürme şansı buldum, gerçekten çok ilgililer. 15 000 bakımı ve ufak tefek değişiklikler yapılacak heyecanla beklemekteyim. Elime geçince fotoğrafları paylaşıcam.
                      Opel Insignia Edition Elegance 2.0 CDTI 18" + Sunroof Spor Paket, Olimpik Beyaz, Otomatik Vites, Çift Egzoz Uygulaması, Cyclone Multimedia Sistemi

Yorum

bende en kjısa surede gıdıcem surtasa arka sag kapım ıcten acılmıyor bagaj kapım tutuklukyapıyor garantı kapsamında gıdıcem gultekın beye. opel servıslerınden cekınırdım ama burdaKI yorumlardan sonra soru ısaretı olmadan gıdıcem saygılar.

Yorum

sayın pulak merhaba aracınızda oluşan sorunlar için lütfen müsait birgününüz olur ise buyrun gelin yardımcı olalım saygılar izmir surtaş gültekin

Yorum

gültekin abi benim parçadan ses seda yokmu hala bıkkınlık verdi şu cam yahu
                            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                            GIBBON

Yorum

saolun gultekın bey yerım bıraz uzak manuısa demırcı ama en kısa zamanda gelmeye calısacagım.

Yorum

İşleniyor...
                              X