Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Türkiye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel Türkiye

Arkadaşlar, senelerdir Opel araç kullanıyorum ve 2 tane Opel araç sahibiyim, Mayıs ayında aldığım Corsa araçtan gelen ses problemini, servis çözemedi, konuyu Opel Türkiye ve sonradında Opel Türkiye Genel Müdürüne yansıttım ama en küçük birşey yapmıyorlar.4 aydır 8 kez servise gittim ve ilk gidiş araç 35 km iken 3. Gün idi. O gün bugündür bir arpa boyu yol alamadık.Tek dedikleri gelen sesi parçaları tek tek söke taka deneyerek bulmak ve bunu garantiden yapmakmış. Ben kabul etmiyorum, araç değişimi istiyorum sonuçta arıza 3. Günde tespit edildi ancak Opel Türkiye' nin soruna çözüm bulması filan tam bir fiyasko.Aksine gerçek dışı beyanlar ile serviside zor durumda bırakıyorlar ve Opel Bölge Müdürü, durumu mülterinin sesi duymadı psikolojik diye değerlendirmiş. Serviste ustaların defalarca test sürüşü yapmaları, aracın serviste kalmadı, parçaların sökülüp takılması, izalosyon yapılması hiçbiri çare olmadı. Bende ısrarla aracın değişimini talep ettim, 4,5 aydır oyaladılar ve bugün servisin raporunda yazan bu ses karakteristiktir denmesinden dolayı, araç değişimi yapamayacaklarmış.Servisi arafım, biz öyle birşey yazmadık diyorlar.Tekrar Opel Türkiye' yi aradım ve servisin ifadesini belirttim, sonra konuyla ilgilenen kişi lafı çevirdi, bende bakın konuşmalarımız kayıt altına alınıyor, biraz önce söylediğinizi servis onaylamıyor, bunlar konuşmala geçiyor dedim, telefonu suratıma kapattı.Tüm yazışmaları en baştan beri, Opel Türkiye Gn. Müdürü ' nün şirket e-mailine gönderdim, ne arayan var ne soran.

Arızalı araç ile ortada kaldık.

Ynt: Opel Türkiye

Geçmiş olsun ne diyelim.
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Geçmiş olsun. Dişli bir avukat bulup Opel Tr'ye protesto çektirin, ciddiyetinizi anlasınlar.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
      2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Haklılığınızı kimseye anlatamazsınız,boşuna uğraşmayın.Direk hukuki işleme başlayın.Ben de opel Türkiye ile çok cebelleştim ancak servise ihtarname gidince sıkıntımı çözdüler.Çözülmeseydi arkasını da getirecektim.Geçmiş olsun.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Çözüm hukuki yol. Süreç uzun ama kazanırsınız.
          Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Yorum

Arkadaşlar, ek ücret ödeyerek aracı değiştirmiştim.Bana 3000TL' ye malolmuştu.Ancak sonrasında Opel Türkiye' den Anıl Bey' in konuya dair olması ve müşteri memnuniyetine değer veren tavrı ile 3000 TL ücret tarafıma geri ödendi. Umarım hiçbir Opel müşterisi aracıyla sorun yaşamaz ama yaşanabilecek herhangi bir olumsuluktada karşınızda sizi dinleyen, anlayan, işi yokuşa sürmeyen, çözüm bulucu bir yetkili ile muattap olursunuz.

Her ne kadar sorun çözülmüş olsada yaşadıklarımız yanımıza tecrübe kaldı diyelim.

Opel Türkiye' den Sn. Anıl Bey' ede teşekkür ederim.

İyi akşamlar.

Yorum

Yeniden geçmiş olsun.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
              2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Geçmiş olsun....

Yorum

Teşekkürler, güzel dostlar

Yorum

Geçmiş olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                    X