Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Muğla - Ermaş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Muğla - Ermaş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

maalesef bu bayiden - servisiden çok şikayet geliyor.. yakın çevremden de bunu çok duyar oldum.

FETHİYE DE yeni opel bayisi açıldı servisi de yakında açılır.

o zaman rekabet gelecek. belki düzelirler.

Yorum

Deniz bey Fethiye 'de bi yaşıyorsun?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Şaman bey ,

İstanbula gelebildinizmi ?
        Geldik gelmesine de Fatih Bey, cüzdanımız epeyce hafiflemiş olarak geldik))

Yorum

Eeee sonra?
          İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Üçüncü ve son bölüm)

31 Temmuz günü silindir kapağı sökülüp taşlamaya gönderildi, contayı ve öteki parçaları sipariş verdiler.
            3 Ağustos cumartesi günü öğleden sonra parçalar ulaştı, pazartesi başlarız, salı günü arabanızı alırsınız dediler.
            Yalvar yakar pazar günü çalışmaya razı ettim; çünkü pazartesi o berbat oteli (yanlış anlamayın beş yıldızlı tatil köyü)
            terk etmeyi kafama koymuştum. Pazartesi sabah erken Hüseyin Bey aradı, arabayı topladık, test için çıkacağız ama benzin
            bitmek üzere dedi. Tamam dedim, benzin alın, ne lazımsa yapın. Kendim de hemen yola çıktım, saat 10:00 servise ulaştım.
            Arabayı yıkamış park etmişler; gittim, 100 liralık benzin koyduk dediler.Benzin parası dahil 1.600.- tl fatura çıkarmışlar,
            hesabı ödedim; oradan ayrıldım,Marmaris'e gidip çocukları aldım, otelden ayrıldık ver elini Bodrum.

Aslında bu olayı sitede paylaşmak istemezdim, ancak eve döndüğümde faturaları incelerken bir detay gözüme ilişti, servise giriş çıkış kilometreleri faturaya yazılmış. Genleşme kabını değiştirip arıza yok dedikleri gün (29.07.2013) 37415 km ile servisten çıkmışım, 52 km Muğla Marmaris arasında yaptığım yol. Büyük tamirden çıkarken km 37484 , demek oluyor ki test sürüşü için 17 km yol yapılmış. Ben arabayı bıraktığımda yarım depodan biraz eksik benzin vardı. Test sürüşü dahil 69 km yol yapan araba yarım depo benzini nasıl bitirmiş ki 100 tl daha benzin almışlar?

Arabayı teslim ettiklerinde çeyrek depodan biraz az benzin vardı, bu benim bıraktığımdı, benzin koymadılar ama benden benzin parası aldılar. Koskoca Ermaş benim buhranımdan yararlanarak 100 tl parama tenezzül etti. Arabacılık işi, arıza da olur, kaza da olur; bunlar çok normal olan şeyler; bu arıza bana 2.200.- tl'ye mal oldu, çoluk çocuk otelde mahsur kaldığımız da cabası. Tüm bunlar olağan, hiç dert etmedim;ama şu 100 tl benzin kazığı var ya, bana öyle koydu ki sinirden kudurdum. İstedim ki arkadaşlar da bilsinler ve aldatılmasınlar))

Beni sabırla okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Benim yolum bir daha ERMAŞ'a düşmez, ama forumdan yolu düşecek arkadaşlar olabilir, bu macerayı unutmasınlar. Oraya giderken arkanıza teneke bağlayın dermişim)))

Yorum

Benzin konusunda benim de şahit olduğum bir durum. Marka veya servis adı vermeyeceğim. yaklaşık 11-12 yıl öncesiydi. Gözümün önünde başka bir araçtak benzini çekip kendi araçlarına doldurduklarını gördüm. Tabi onlar benim bunu gördüğümü fark etmediler. Etselerdi eminin bir şekilde bana bir açıklama yapma ihtiyacı duyacaklardı. Bir de başka bir aracımda dikiz aynasının plastik tırnaklarını yerleştirirken gözümün önünde kırdılar. Ben kırıldı dedim yok dedi. Baktı kırılmış. Gitti serviste olan başka bir açtan söküp getirip benimkine taktı. Eğer görmeseydim onlarda hiç lafını etmeyeceklerdi Ya da başkasınınki kırıldığında ben orada olmasaydım benimkini ona takacaklardı. Maalesef o çok güvendiğimiz servisteki elemanlar bu tür şeylere tenezzül edebiliyorlar. O yüzden servis de olsa aracımın başında olmayı istiyorum.
              Şaman bey sisinki de ya yapılan iş ve işlemler esnasında temizlik amaçlı benzininizi kullanmışlardır ya da dip yapan kendi araçlarının depoları için ödünç almışlardır
              İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Kıssadan hisse almak lazım tekrar geçmiş olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Kıssadan hisse almak lazım tekrar geçmiş olsun.
                  Teşekkür ederim Fatih Bey)
                  Onlar edepli, hayalı insan olsalardı 180.-tl çekici ücretini üstlenirler, koymadıkları benzinin parasına da
                  tenezzül etmezlerdi, önemli değil; çaplarını ve kalitelerini göstermiş oldular.

Yorum

Büyük geçmiş olsun Şaman bey,
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                      Büyük geçmiş olsun Şaman bey,
                      Geçti Kamil Bey,geçti.Para ile halledilebilen hiçbir konu bende kalıcı olmaz.Teşekkür ederim)

Yorum

Geçmiş olsun, ne yazık ki servislerin büyük kısmı bu halde, ülkenin küçük ölçekli bir kopyası, hırsızlık namussuzluk almış yürümüş.
                        Laf da çok iyi bu arada; para ile halledilebilen hiçbir konu bende kalıcı olmaz.

Yorum

Çok sinir bozucu bir durum,bununla geçmiş olsun.Otelle ilgili görüşünüze de katılıyorum,geçen sene ben de kalmıştım bir hafta orası da yaramaz
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                            Çok sinir bozucu bir durum,bununla geçmiş olsun.Otelle ilgili görüşünüze de katılıyorum,geçen sene ben de kalmıştım bir hafta orası da yaramaz
                            Değerli Bülent Bey; otel olayı başlı başına bir makale konusu zaten)) Marmaris Resort Otel, beş yıldızlı Turizm Bakalığı'nın
                            denetiminde olan bir tesis; ben hayatımda bu kadar kötü bir işletme görmemiştim,herşeyin bir ilki oluyor işte))

Yorum

Arabanın bozulması sıkıntı, üstüne insanları (afedersiniz) enayi yerine koyup kendi enayiliklerini göstermeleri ayrı sıkıntı.
                              Benimde kullandığım eski arabalarımın bir kısmında üst kapak taşlama işlemi yapıldı.
                              Hatta çoğunu gerçekten işinin ehli ustalara yaptırdım. Nedense bu motor kapağı taşlandıktan sonra araçlar bir daha eskisi gibi olmuyor.
                              20000 bilemedin 30000 km sonra benzer bir sorunla tekrar sanayide alıyoruz soluğu.
                              Umarım siz aynı şeyi yaşamazsınız.
                              Tekrar geçmiş olsun.
                              Renault!!!

Yorum

Roman gibi yazınızı büyük merakla okudum ve çoğu kişiye tecrübe kattınız yazınız için teşekkürler
                                Malesef çoğu servis yetersiz ve serviste 2 katı ödediğiniz hesabın yanında 100 tl ye tenezzül edilmesi çok garibime gitti
                                Tekrardan büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun

Yorum

İşleniyor...
                                X