selamlar…. iyi servis diye birsey yok burda yazılan servislerin hepsini bakımlarda test etme sansı buldum 3 de berbat standart bakımı yaparlar aracla ilgili birsey sor bilmezler bize bu model gelmiyor diyeni var flex ride ayarlarını bile bilmiyorlar..3000 tl bakım parası odemisim sorunun var onun için geldim dediğimde aman abi ben kactım diyen elemanlar saymakla bitmez… takma kafanı servise
Bu yüzden bu tür forumlar var arkadaşlar, birbirimizi haberdar edelimki, kötünün iyisini bilelim...Ben,sen,o eğer tavsiye üzerine bir servise gidersek, onlarda ekmek yer, bizde daha iyi hizmet alırız...
Opel Odak Cevizlibağ servisinden Erdem Bey'e, Servis Müdürü Hanifi Bey'e be tabiki bu servise gitmeme vesile olan forumdan Fatih Bey'e teşekkür ediyorum.Araç bayram öncesi sevise girdi, sonrası uzun yol yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım...
s.a. istanbul avrupa yakasında clube özel indirim uygulayan tavsiye edeceğiniz servis var mı?
ilk bakım geldi en ucuz 920 TL fiyat aldım dizel 1,6 insignia
s.a. istanbul avrupa yakasında clube özel indirim uygulayan tavsiye edeceğiniz servis var mı?
ilk bakım geldi en ucuz 920 TL fiyat aldım dizel 1,6 insignia
Fiyatlar o şekilde sanırım dizelci arkadaşlarımızdan duyduğum kadarı ile...
Yorum