Arkadaşlar, Insıgnıa için bakım zamanı, Istanbul Avrupa yakası için başımı ağrıtmayacak, doğru düzgün iş yapacak yetkili servis tavsiyeniz var mı ? Ya da olumsuz bundan uzak dur dediğiniz. Benim aracı aldığım Büyükçekmece Opel Ç... konusunda çok kötü tecrübelerim var.Arabanın garantisini yakarım, oraya gitmem.Teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul Avrupa Yakası Servis
Collapse
X
-
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Servis
Bence servisleri tek bir uyenin yorumuna gore iyi yada kotu diyerek etiketlemek yanlis olur Gurses icin benim aracimin bakimlarinin cogu gurseste yaptirdim memnunum cogu kisiye uzak o kadar giden olursa servis muduru ibrahim beye selamimi soyleyin
Not:her servisin mutsuz musteri oldugu gibi mutlu musteriside vardir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Fatih bey,teşekkürler.Birbirimizin tecrübelerinden yararlanmak için burdayız.Zamanında bende Opel Erpaş' tan çok mutluydum.Maalesef el ve isim değiştirdi, bağlantı koptu. Avrupa yakadından kalkar,moraya giderdim , bakım için, çok memnundum. Şimdi 2 aracım var, aldığım yerden memnun olmadığım için yeni bir servis arıyorum.
Yorum
-
Dort dortluk servis maalesef olmuyor ama nazimizin gectigi servislerde uyelerimize destek ve hizmeti dahada iyi yapmak icin gayret gosteriyorlar
Opel gercek
Opel odak
Opel gurses
Bunlardan birini tercih ederseniz o firmadaki gorusmeniz gereken kisinin ismini paylasayim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Yorum
Yorum