Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ordu - Ateş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ordu - Ateş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Ateş Otomotiv Nakliye ve San.Tic. Ltd. Şti.
    Ordu, Karapınar Mah. Atatürk Bulvarı No:186
    Tel.: 452-2336030
    Fax.: 452-2339824
    Email: opel_ates@mynet.com
    InsigniaTEAM

Ynt: Ordu - Ateş Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Vectra C yi satarken en iyi fiyatı ordu Ateş verdiği için Insigni yı da ordan aldık. Hatta ellerinde renk olmadığı için ben siyah ve teknik gri istediysem de Hakim gri vermişlerdi (gerçi şimdi rengi çok seviyrum)

Biliyorsunuz biz de bir de Astra H var ve pederle değişe değişe kullanıyoruz. Yaz sonuna doğru araba babamdaydı, ve Giresun'da ikamet ettikleri için araç sevise Ordu Ateş' e gitti.

Ama Ordu Ateş te özellikle Insignia ile ilgili tecrübe 0. İşta başımıza gelenler

1-Çok yağmur olduğu bir hafta babam aracın sol arka kapısının eşikle kapı arasına(içeriye girmeyecek şekilde) su aldığını farketmiş. Öyle ki kapı açılınca bir miktar su yere boşalıyormuş. Bu sorun nedeniyle 2 defa Ordu ya gidilmesine rağmen sorun çözülememiş. 1 ay sonra arabayı ben aldığımda Ankara Opan'a götürdüm. sorundan bahsettim. Bu tür bir sorunla karşılaşmadıklarını ama bakacaklarını söylediler. İnceleme sonunda arka kapı ayarı yaptılar ve sorun giderildi.

2-Araç tekrar Giresun dayken dikiz aynaları ayar düğmesi koptu. Orud Ateş'e sipariş verip taktırdık. Kasım ayında aracı tekrar ben aldım ve geçtiğimiz hafta evin önüne park ederken dikiz aynası ayar düğmesi komple kapının içine düştü. Kendime çok kızdım çok hor kullanıyorum diye. Ertesi gün Opan'a gittim. Hem yeni yazılımı hem de düğmeyi yaptırmak için. Aracı servise bıraktıktan 20dk sonra görevli aracın elektronik kontrol no sunu bulamadığı için beni çağırdı.

Ben torpidoda ilgili numarayı ararken kapı döşemesi sökülüyordu. O sırada sökümü yapan usta ile aramda şu diyolog geçti.

Usta - " Abi sen bu kapıya ne yaptın" dedi
    Ben- " Park ederken ayna düğmesine kuvveli bastım heralde, içine düştü"
    Usta- " Yok, abi o değil, bu kapı daha önce açılmış ama kapı teli mekanizması kırılmış ve
    yapıştırıcı ile yerine uyduruk oturtmuşlar" dedi ve gösterdi.

Büyük ihtimalle Ordu'da düğme yerine takılırken elemnalar mekanizmayı kırmış ve yenisini sipraiş edip takmak veya bizi bilgilendirmek yerine basit bir yapıştırıcıyla uyduruk şekilde yapmayı tercih etmişler. Bu kadarla kalsa da iyi yaptık dedikleri ayna ayar düğmesinin tırnaklarını tam oturtmamışlar. Benim Ankara'da ufak bir dokunuşla düğmeyi kapı içine düşürmemin sebebi de buymuş.

Yeni çıkan bir araç için fazla satış yapamayan bir servisin tecrübesiz olmasını anlarım. Düğmeyi takarken kapı mekanizmasına zarar verdiklerini o gün söyleseler anlayışla karşılar ve mekanizmanın siparişini verdirip taktırıdım. sonuçta kaza herkesin başına gelebilir ve telafisi olan da birşey. Ama insanları aptal yerine koyup olmuş bir olayı örtbas etmeleri çok amatörce bir davranış.

Şimdi Ankara'nın kışı ağır olduğu için kış boyunca araba Giresun'da kalacak. Ordu'ya gider gitmez yapacağımız ilk iş Ateş tekilerin tepelerine binmek olacak. Verecekleri tepkiye göre Opel Türkiye hatta Almanya ya bile şikayet edebilirim

Yorum

Geçmiş olsun.
      Kesinlikle olayın peşini bırakmayın. Bazı servislerin normal şartlar ile kendilerini düzeltmeye niyeti yok.
      Kafalarına vurula vurula kendilerini geliştirecekler.
      Ama şikayet etmezseniz aynı tas aynı hamam devam edecek.
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

bencede en azından opel türkiyeye bi mail atın.. ya da direkt arayıp konuşuun
        F30 Sport+

Yorum

Peder geçen haftasonu götürmüş aracı. Olanları anlatmış, önce biraz kem küm etseler de sonra suçlarını kabul edip, özür dileyip gerekli parçları sipariş emtmişler.

Yorum

Gene bir servis fiyaskosu, araç 30bin bakımına Ordu Ateş'e gitti. Yolda giderken birden bire araç yağ değişim uyarısı vermeye başladı. Ya 30bin bakımında yağı eğiştirmediler ki bu ihitmali düşünmek istemiyorum, ya da bakım yaptıktan sonra BC ye giriş yapmadılar.

Bu hafta içinde ankara Opan a götürüp kontrol ettireceğim

Yorum

bakım bilgilerini şu başlığa yazabilirmisin abi
              InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
              InsigniaTEAM

Yorum

ok, bakım kağıdını bulur bulmaz yazarım

Yorum

İşleniyor...
                X