Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elveda Opel Ataköy

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Elveda Opel Ataköy

İstanbul Basın Ekspres yan yolunda yer alan Opel Ataköy artık olmayacak.Opel Ataköyün sahibi Nazım Birinci bey başarı ile sürdürdüğü bayiliğine son vermiş .2001 senesinde tanıştığım Opel Ataköy beklentilerime her zaman cevap vermişti.Opel markasını en iyi şekilde yıllardır taşıyan Nazım beyi gerek tanıyanlardan gerek personelinden her zaman iyi şeyler duydum.değerli müteşebbislerinde unutulmaması için bu satırları yazmak istedim.Kendisine teşekkür eder hayatında sağlık ve mutluluklar dilerim.
    Opel Ataköyün yeni yerinde Gürses otomotiv hizmet verecek.Kendilerine başarılar dilerim.

Söylemeden geçemeyeceğim,benim için çok değerli bir yere sahip Sigorta sorumlusu Şerife hanım ve Garanti Uzmanı Saray hanım Opel Gürses te devam edeceklermiş.Bizler ve Opel Gürses için son derece olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyorum.Gerek Şerife hanım gerekse Saray hanım,Opel sahiplerini fazla yormadan iş bitirme becerisine sahip kişilerdir.Kendilerine yeni şirketlerinde başarılar dilerim.
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Ynt: Elveda Opel Ataköy

Iyilik goreceli kavram ...
    2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
    yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Kapanmasini istemezdim ama bana hep soguk gelen bir bayiydi gerek fiziki sartlari olsun gerek calisanlardan aldigim o yondeki elektrik olsun...
      F30 Sport+

Yorum

opel ataköy benim evle 1 km mesafede ataköy'de 4 arac aldım emdiğim süt burunumda getirdiler...satışta cok iyiler ama serviste ben çok çektim o dönem orda.. servis son bir senedir oraya hiç uğramıyorum... degişmesi iyi olmus bence...ayrica bana evime ve iş yerime cok yakın opel reis acılmıs..bir kaç kere beni aradılar aracınzı servislik işi olursa adresten aldırıp tekrar kapıya bırakırız falan dediler çok güzel bir uygulma kapıda servis )
        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

servise ismi ve sahibimi degişmiş sadece? yoksa elamanlar servise koplemi?
          ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Opel yetkili servisi olarak devam edecek isim degisti ve personelin buyuk bir kismi degisti

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Opel yetkili servisi olarak devam edecek isim degisti ve personelin buyuk bir kismi degisti
              güzel haber bu fatih abi..

Yorum

Ataköy fena değildi, ben hiç sorun yaşamadım. Hatta bir defasında arabayı planlanandan bir gün sonra teslim ettikleri için eşimin arabasına park sensörü hediye etmişlerdi. Şuan servis kısmında Cemil Bey var, iyidir hoştur. Tavsiye ederim kendisiyle bağlantı kurun. İş bitirici, hatırnaz bir arkadaş...
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Reis opel de bırakmış bayiliği sanırım.Istoc takı yeri tekrar kiralık diye afiş asılıydı.
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

reis opeli,opel torbalı bıraktırmış.
                    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Karisik mevzu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                      X