İstanbul Basın Ekspres yan yolunda yer alan Opel Ataköy artık olmayacak.Opel Ataköyün sahibi Nazım Birinci bey başarı ile sürdürdüğü bayiliğine son vermiş .2001 senesinde tanıştığım Opel Ataköy beklentilerime her zaman cevap vermişti.Opel markasını en iyi şekilde yıllardır taşıyan Nazım beyi gerek tanıyanlardan gerek personelinden her zaman iyi şeyler duydum.değerli müteşebbislerinde unutulmaması için bu satırları yazmak istedim.Kendisine teşekkür eder hayatında sağlık ve mutluluklar dilerim.
Opel Ataköyün yeni yerinde Gürses otomotiv hizmet verecek.Kendilerine başarılar dilerim.
Söylemeden geçemeyeceğim,benim için çok değerli bir yere sahip Sigorta sorumlusu Şerife hanım ve Garanti Uzmanı Saray hanım Opel Gürses te devam edeceklermiş.Bizler ve Opel Gürses için son derece olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyorum.Gerek Şerife hanım gerekse Saray hanım,Opel sahiplerini fazla yormadan iş bitirme becerisine sahip kişilerdir.Kendilerine yeni şirketlerinde başarılar dilerim.
Opel Ataköyün yeni yerinde Gürses otomotiv hizmet verecek.Kendilerine başarılar dilerim.
Söylemeden geçemeyeceğim,benim için çok değerli bir yere sahip Sigorta sorumlusu Şerife hanım ve Garanti Uzmanı Saray hanım Opel Gürses te devam edeceklermiş.Bizler ve Opel Gürses için son derece olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyorum.Gerek Şerife hanım gerekse Saray hanım,Opel sahiplerini fazla yormadan iş bitirme becerisine sahip kişilerdir.Kendilerine yeni şirketlerinde başarılar dilerim.
Yorum