Yetkili servis haricinde işini iyi yapan opel servisi arıyorum yardımcı olacak arkadas varmı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Konyada tavsiye edeceginiz servis??
Collapse
X
-
Ynt: Konyada tavsiye edeceginiz servis??
Orjinal yazı sahibi: Mtn FenYetkili servis haricinde işini iyi yapan opel servisi arıyorum yardımcı olacak arkadas varmı2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
-
Orjinal yazı sahibi: Mtn Fenertürk fena değil bi kere gitmiştim. yıldızopeli deneyecegim teşekkürler
Beyşehirli Fatih hocanın selamı var de gidersen...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Süleyman,sahibidir orasının.Özel olarak Fatih hocam yönlendirdi dersen yardımcı olur...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Nazar servis ertürkten ayılma çok iyi iki opel ustası var.mustafa ve yaşar usta.makromarkete gelmeden hemen evvel sağa dönüyorsunuz ilerde sağda2011 Opel İnsignia 2.0 CDT 130HP Edition + Elegance + 18" Jant + Cyclon Multimedia
Yorum
Yorum