Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İSTANBUL OPEL ATM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İSTANBUL OPEL ATM

ARACIM ROLANTİDE ÇALIŞIRKEN VE İLK ÇALIŞTIRMADA MOTORDA BİR KESİLME OLUYORDU. ARADA SALLIYORDU ARACI. BİRDE ARAC SABİT HIZDA GİDERKEN ARAÇTA BİR KASILMA PROBLEMİ VAR. HIZ GÖSTERGESİ DÜŞMEMESİNE RAĞMEN ARAÇ SANKİ BİR SU BİRİKİNTİSİNE GİRMİŞ GİBİ ARAÇ HAFİF YAVAŞLIYOR SONRA YİNE NORMAL HIZINA DÖNÜYOR. PENDİK ATM YE GÖTÜRÜP DURUMU ANLATTIM. MOTOR KESİLMESİ İLE İLGİLİ ARACIM TAM 2 GÜN SERVİSTE KALDI. SONUÇ OLARAK SÖYLENEN ŞU. MOTORDA BİR SORUN YOK. KESİLME YOK. ÜSTELİK BUJİLERİ DEĞİŞTİRDİK FAKAT ESKİ BUJİLER İLE BİR FARK OLMAYINCA SİZİN BUJİLERİNİZİ GERİ TAKTIK... İSTERSENİZ ARACIN SİLİNDİR KAPAĞINI SÖKELİM FAKAT EN AZ 4.000 TL ÜCRETİ OLUR!!! ÖZEL SERVİSE GÖTÜRDÜM ADAMLAR OLMASI GEREKEN BUJİLERİ TAKTILAR VE SORUN ÇÖZÜLDÜ. ŞİMDİ BEN BU SERVİSİ NASIL TERCİH EDEBİLRİM?
    Ergün GÜRBÜZ

Ynt: İSTANBUL OPEL ATM

Malesef servisler çok yeterli değil teknolojinin hızına yetişemiyorlar ama sizinki sadece bujiymiş !!!!!!

Yorum

EĞER SERVİSİN LAFINA GİTSEYDİK KAFADAN 4.000 TL GİDECEKTİ. ALLAHTAN ÖZEL SERVİSE SORDUM. ARTIK İKİLEMDE KALINCA ÖZEL SERVİSE SORUCAM
      Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Hocam bahsettiğin ilk konu için, özellikle ilk çalıştırmada rölantide kesilme durumu tamamen yakıt kalitesiyle alakalı. Tavsiyem yakıt aldığınız yeri değiştirin, sorun çözülür diye tahmin ediyorum.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Geçmiş olsun

Bu tür sorunlarınızı Opel Türkiye ile paylaşabilirsiniz

Yakıt kalitesi çok önemli

birde 2009 larda böyle bir sorun vardı ve yazılımla bu sorunu düzeltmişlerdi

Tekrar geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Buradan PENDIK ATM yi kiniyoruz. Bu adamlar, adami servisten sogutur.
            Size tavsiyem bundan sonra konusunda daha iyi bir yetkili servise gitmeniz olacaktir.

Yorum

Pendik atm opel gerçekten rezil durumda. abs eps devre dışı servis diye sıkıntı çıkmıştı geçen 3 ay önce aracımın 3 gün serviste kalması gerektiğini söylediler. Zaten 3 gün aracın serviste kalması demek mantıken baya pahalı bir işlem olduğunu anlamak demek. O ara forumda gördüm Allahtan değer diye bir yer var maltepede orda bu işi 180tlye çözdüler hemde 20 dakikada. Bu işin önceside var aracı ilk aldığım zamanlar bir yakınım aküden başka bir araca şarj vermiş araba ertesi günü aküyü bitirmiş olarak çalışmadı tık yok. Bizde akücüye gidene kadar var şarj ettirelim dedik artı eksiyi karıştırmadan dolayı bütün ses sistemi çöktü. sinyal dahil hiçbir ses gelmedi aküyü taktırdım yine aynı atm opele gittim yakın diye. Biraz uğraştılar baktılar olmadı anlayamadılar bende iyice korktum açıkçası. Kartla sanayiye gittim özel opel servislerine sordum beni bir elektronikçiye yönlendirdiler 50liraya olayı çözdü. Bilgisayarla bağlandı arıza kodundan çıkardı. Yani böyle durumları atmde bende yaşadım. Atm bana mı böyle denk geldi diye düşünürken şimdi bunuda okuduktan sonra iyice gözümden düştü.

Yorum

ALSANA BİR OLAY DAHA... ARACIMA BEYAZ FAR TAKTIRMAK İSTEDİM. BUNUN İÇİN PARÇA GELECEK DEDİLER. KAFADAN 2 AY BEKLEDİM. PARÇA GELDİ DEDİLER. TAKTILAR. AMA EKRANDA HATA VERİYOR. SORDUM BU NASIL HATA VERİR DİYE; ÇOK NORMAL DEDİLER. AKLIM ALMIYOR. OPEL ATM PENDİK KAPATILSIN. ŞİMDİ ARACIMA HER BİNDİĞİMDE YOL BİLGİSAYARI HATA VERİYOR... DAHA NE DİYEBİLİRİM.
                Ergün GÜRBÜZ

Yorum

PENDİK E YAKIN OPEL SERVİSİ ÖNEREBİLİRMİSİNİZ. AMA SAĞLIKLI BİYER OLMASI LAZIM
                  Ergün GÜRBÜZ

Yorum

ASLINDA PENDİK OTO SANAYİDE BİR YER VAR. ADAMLAR SADECE WW VE OPEL YAPIYOR. BİR KİŞİDEN DUYDUM. ARACINI ORAYA GÖTÜRÜYORMUŞ. AMA YİNEDE İNSAN YETKİLİ SERVİS İSTİYOR :s
                    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Bende aracımı servıse bıraktım bir kac sorun vardı araçta ayrıca navigasyon güncelmesini istedim dün aracımı teslim aldım araçta hic bir sorun yok dendi tamam dedim..bu gun bakatım navigasyon çalışmıyor LÜTFEN navigasyon DVD CD si takin diye hata veriyor. aracımızı sağlam teslım edıp bozuk alıyoruz servislerde ama ben yinede devamlı gitigim servisimden yinede memunum...söyledigim sorunlar giderilmiş su an aracım kaymak gibi olmuş... ama malesef bazı servisler insanı opel'den soğutuyor opel cok kallıtelı arca ww ler göre ama bazı rersvisler opelın imajını yerle bır edıyorlar.
                      ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

yakında tekrar gidicem. farları düzeltmeleri isticem. bakalım ne dicekler. acaba maltepedeki opel nasıl ?
                        Ergün GÜRBÜZ

Yorum

BEN 2 KERE MALTEPEYE GİİTM. ABS ESP SERVİS DIŞI UYARISI VERMİŞTİ. 2.SİDE YAKIT POMPASI ARIZALANMIŞTI. MEMNUN KALDIM GAYETTE TAVSİYE EDERİM.

Yorum

Atm nin kabahatleri cok olmaya basladi
                            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

ATM ile sıkıntımı ben de paylaşmıştım sanırım karalama kampanyasına dönüştü gerekçesiyle konu kapatılmıştı, rezil olmak istemiyorsanız işini bilen özel servisleri tercih edin
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                              X