lastik basınclarımı kont
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia 1.4 lastik basıncları kaç olmalıdır
Collapse
X
-
Ynt: insignia 1.4 lastik basıncları kaç olmalıdır
öncelikle kendinizi tanıtırmısınız
sorunuza gelince lastik ebatınız nedir ?Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblöncelikle kendinizi tanıtırmısınız
sorunuza gelince lastik ebatınız nedir ?
255/55/17
4 lastik basıncı 22 cıktı hepsini 32 yaptım aracım insignia 1.4 benzinli en ideali nedir
aracı sıfır aldım 3 aydır bu sekilde binmişim
yardımcı olursanız sevinirim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vhisaOrjinal yazı sahibi: kdristnblöncelikle kendinizi tanıtırmısınız
255/55/17
4 lastik basıncı 22 cıktı hepsini 32 yaptım aracım insignia 1.4 benzinli en ideali nedir
yardımcı olursanız sevinirim.Orjinal yazı sahibi: vhisaOrjinal yazı sahibi: kdristnblöncelikle kendinizi tanıtırmısınız
255/55/17
yardımcı olursanız sevinirim.Orjinal yazı sahibi: vhisaOrjinal yazı sahibi: kdristnblöncelikle kendinizi tanıtırmısınız
255/55/17
yardımcı olursanız sevinirim.
Önceki kullanımınızdan dolayı lastiğiniz zarar görmüş olabilir.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum