arkadaşlar bugün aracın bakımını yaptırdım yağ hava filtresi polen filtresi genel kontrol antifriz toplam 220 tl tuttu birde silecek değiştirelim dedik 110 tl aldılar bu fiyat normal mı kama opelde yaptırdım acaba orijinal parça kullandıklarını nasıl anlarız
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Silecek fiyatı
Collapse
X
-
Ynt: Silecek fiyatı
Orjinal yazı sahibi: ati başkanarkadaşlar bugün aracın bakımını yaptırdım yağ hava filtresi polen filtresi genel kontrol antifriz toplam 220 tl tuttu birde silecek değiştirelim dedik 110 tl aldılar bu fiyat normal mı kama opelde yaptırdım acaba orijinal parça kullandıklarını nasıl anlarız
servislerde kullanılan yedek parçalar orjınallik garantilidir, diğer taraftan silecek fiyatı orjınal olduğu için yüksekmiş gerçekten, bazı parçaları dışarıdan almakta fayda var, örneğin silecek gibi...
-
alın muz silecek 15-20 tl arası çok güzel siliyor tam camın kavisinide alıyor izde bırakmıyor..
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Yorum
-
Silecek konusu hassas bir konu, bence istemeyerekte olsa doğru iş yapmışsınız
Bende daha önce iki defa silecekleri dışarıdan yan sanayi olarak değiştirdim fakat ikisindede faydalı olmadı, serviste 110 tl dışarıda 60 tl sonuç olarak iki sefer değişti gene orjinali fiyatına geldi ama sonuç yok gene orijinale döndük, ve en önemli kriter dışarıdan alınan yan sanayi sileceklerde silecek kollarına olması için bir aparat var oda yüksek olduğundan silecek kolu normalden daha yukarıda kalıyor ve suyu cama attığı zaman silecek koluna denk geliyor, sağlıklı cama su gelmiyor, oysaki orijinalde aparat olmadığından silecek kolu tam basıyor ve suyun cama gelmesinde engel olmuyor.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
ben valeo nun muz sileceklerinden almıştım 40 tl çifti ve çok iyiydi.seviste bu parçalar çok yuksek karlar ile satılıyor.olabildiğince bu gibi parçaları dışardan temin etmekte fayda var.
cam suyu sorun değil bir toplu iğne ile su fışkırtan nozulların yönü ayarlanabilir.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: adamsapplebosch marka ve tek fiyatı metroda 20 tl yani 2 adet 40 tl. servis sizi kötü kazıklamış
Servisin avukatlığını yapmak gibi bir niyetim yok ama doğrular da bilinsin.
Servisten alacağınız silecek Valeo veya Bosch değil, GM logolu üründür.
Eder veya etmez o ayrı mevzu, ama hangi servise giderseniz gidin GM logolu sileceğin liste fiyatı aynıdır.
Dışarıda 40 TL'ye alacağınız Valeo'yu servis size 100 TL'ye satmaya kalkarsa o zaman "kazıklamak" fiili yerinde olur ama durum bu değil.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Serdar99Orjinal yazı sahibi: adamsapplebosch marka ve tek fiyatı metroda 20 tl yani 2 adet 40 tl. servis sizi kötü kazıklamış
Servisin avukatlığını yapmak gibi bir niyetim yok ama doğrular da bilinsin.
Servisten alacağınız silecek Valeo veya Bosch değil, GM logolu üründür.
Eder veya etmez o ayrı mevzu, ama hangi servise giderseniz gidin GM logolu sileceğin liste fiyatı aynıdır.
Dışarıda 40 TL'ye alacağınız Valeo'yu servis size 100 TL'ye satmaya kalkarsa o zaman "kazıklamak" fiili yerinde olur ama durum bu değil.
Ayrıca insigniaları başka araçlarla karıştırıp,su nozulları toplu iğneyle ayarları yapılmıyor özel ayarlama aparatları var, eğer başka cisimle ayarlama yapılacak olursa su püskürtme şeklinden çıkıp düz ince fışkırma şeklinde oluyor , nozullar ön kaputun altında kaldığından fazla yukarı kaldırıldığında da kaputa denk geliyor[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
nasıl bir aparatmış çok merak ettim kaldıki insignia dediğiniz araç uzay mekiği değil.siz kaç kere insignianın su nozullarını toplu iğne ile düzelttinizde su o şekilde fışkırdı.ben kendi aracımda dengesiz fışkırtma olduğu için iğne ile ayarladım ve hiçbir sıkıntı olmadı.sonuçta servisin kullandığı aparatta aynı işi görüyor.servistede toplu iğne ile düzeltecek değilerya benzee ucu sivri aparat kullanılıyor.
silecek konusu tamamen tercih meselesi sonuçta opel kendi üretmez bu parçayı valeo yada bosch veya benzer firma üretir opel damgasını vurur ve faiş fiyata satar.orjinal ürün dediğinizde en fazla 2 sene dayanıyor sonuçta.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Silecekler en son daha ucuzdu sanki bende alcaktım almamıştım
bence değil gm ferrari sileceği taksalar 110 lira bir sileceğe çok ben böyle düşünüyorum2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ati başkanarkadaşlar bugün aracın bakımını yaptırdım yağ hava filtresi polen filtresi genel kontrol antifriz toplam 220 tl tuttu birde silecek değiştirelim dedik 110 tl aldılar bu fiyat normal mı kama opelde yaptırdım acaba orijinal parça kullandıklarını nasıl anlarız2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum