Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Silecek fiyatı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Silecek fiyatı

Tabi ki yok yağa yağ filtresine 300-500 tl arasında paralar vermeye, orjinal gm yağ-yağ filtreleri, hava filtreleri piyasada var, set olarak 100-150 TL arası fiyatlarla satılıyor. yazık günah para kazanırken g.den ter damlıyor, bir devlet sokuşturuyor, vergidir, benzindir, zorunlu trafik sigortasıdır vs vs, bir servisler sokuşturuyor. emeğiyle para kazanan insanlarız sonuçta.

Yorum

Yan sanayi denilen ürünlerin çoğu tüm dünyada güya kalite sistem belgelerine sahip sertifikasyonlu süslü fabrikalarda ürettiliyor. Gelin görünkü çoğunda kalite kavramı hak getire. Hayati önem taşıyan kritik parçalarda manyetik parçacık testi, çatlak testi gibi % 100 yapılması gereken fonksiyonel testler hiç yapılmadan üretip satan yan sanayi firmaları da var. Bu ucuzcu yan sanayi firmaları ile ne kadar tehlike altına girildiği bence tüm dünyada başlı başına bir haber konusu olur. Ancak ciddi firmaların OEM dediği veya OES dediği orjinal parça veya orjinal yedek parça ürettirdikleri ve kontrol sistemi uygulamalrı çook farklıdır. Onun için cam suyu doldurma haznesinin kapağına süzgeç koyacak kadar detay düşünülen aracınıza, bunu düşünen Opel markasının kullandığı orjianal parçadan şaşmayın .bu arada hakkıyla yedek parça üreten bir çok değerli firmayı ayrı tutmak gerekir. Onlar zaten sektörlerinde kendini kanıtlamış markalardır.

Yorum

ben insigniada değil ama eski aracım hyundaide çok çektim silecekten. kaç kere dışarıdan silecek aldım bir naneye yaramadılar. en sonuda serviste 2-3 yıl önce 70 lira vererek orjinal taktırdım. gerçekten fark çok fazlaydı.

o nedenle benim görüşüm: or-ji-nal
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
        X