Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Silecek fiyatı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Silecek fiyatı

Ben sahsen muz silecek tavsıye etmıyorum 2 ay sonra sılmemeye basladı en son eskı tıp tellı boschun sılecegımden aldım 1 ay felan oluyor 20 tl son derecede memnunum bızım ınsıgnıaların sılecek olcusu 600 e 450 mm ve kanca tıpı 2009 larda boyle ama sonradan degıstırdılermı bılmıyorum bır sılecege 110 tl vermeyın sayın abılerım kardeslerım sahsen her kısa gırmeden once 20 versen bıle 110 dan hesaplarsak kafadan 5 sene yapıyor servıslerde yolunacak kaz arıyor resmen

Yorum

20 liraya aldığım uyduruk markalı muz silecek 1 yıl çok iyi dayandı, temizlemesinde de bir sıkıntı yoktu. hem kullanım hem görüntü açısından muz silecek en iyisi bence.
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Orjinal yazı sahibi: ati başkan
        arkadaşlar bugün aracın bakımını yaptırdım yağ hava filtresi polen filtresi genel kontrol antifriz toplam 220 tl tuttu birde silecek değiştirelim dedik 110 tl aldılar bu fiyat normal mı kama opelde yaptırdım acaba orijinal parça kullandıklarını nasıl anlarız
        80 tl idi sanırım dışardan almıştım orginal
        Sufyan abicim doğru biliyorsun 90 tl. Silecek üstü işcilik ücreti yazıyorlar 110 tl oluyor. Ama bunu bilen kişi sadece parçayıalıp kendin takabiliyorsun, işi 90 tl ye halletmiş oluyorsun. Bide burdan kazanacağımız çok tecrübemiz olacak, çokfazla tecrübemiz olmadığından
        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

dışarıda aynı marka orjinal gm motor yağı, filtresi vs ile 100-150 tl arası yapılan bakımı servis 300-350 tl'ye yapıyorsa kimse kusura bakmasın ama bunun adı kazıklamaktır. servislerin hiç de savunulmaya ihtiyacı yok. garantisi devam ettiği için bizi servislere kazıklatan zihniyet utansın. hanginiz aracınızın garantisi bitince servisler tarafından kazıklanmaya devam ediyor? ben şu an araçlarım garantili olmasına rağmen garantisinin bozulması pahasına dışarıda bakımını yaptırmayı düşünüyorum. param var çok şükür ama aptal yerine konmak hiç hoşuma gitmiyor.

Yorum

Ayrıca saf olmanın anlamı yok opelin veya general motorsun silecek fabrikası yok, onlar da sileceklerini boscha valeoya üzerine gm yazısı ile yaptırıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
              dışarıda aynı marka orjinal gm motor yağı, filtresi vs ile 100-150 tl arası yapılan bakımı servis 300-350 tl'ye yapıyorsa kimse kusura bakmasın ama bunun adı kazıklamaktır. servislerin hiç de savunulmaya ihtiyacı yok. garantisi devam ettiği için bizi servislere kazıklatan zihniyet utansın. hanginiz aracınızın garantisi bitince servisler tarafından kazıklanmaya devam ediyor? ben şu an araçlarım garantili olmasına rağmen garantisinin bozulması pahasına dışarıda bakımını yaptırmayı düşünüyorum. param var çok şükür ama aptal yerine konmak hiç hoşuma gitmiyor.
              Arkadaşlar herkesin fikir ve düşüncesi kendisini bağlar, o yüzden hiç kimsenin kimseyi yermesine gerek yok. Kimse kimsenin hayatına yön veremeyeceği gibi yaptıklarınıda rencide edici söylemlerde bulunmaması daha sağlıklı olacaktır. Burası her kesin dostluk kardeşlik ve ortak bir şeylerden faydalanmak için kurulmuş ve seviyeli şekilde devam eden bir site, o yüzden sitedeki arkadaşların yaptıkları ve yaptırdıklarını yorumlarken usluplarımıza dikkat etmemiz saygı ve sevgi açısından daha yapıcı olacaktır. Örneğin ben aracımın bütün işlemlerini yetkili serviste yaptırıyorum, garantisi varkende bittikten sonrada, söyleme göre hem kazıklanmış hemde aptal oluyorum. Kimbilir benim gibi kaç arkadaş daha vardır sitede.
              Herkese keyifli forumlar.
              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                Arkadaşlar herkesin fikir ve düşüncesi kendisini bağlar, o yüzden hiç kimsenin kimseyi yermesine gerek yok. Kimse kimsenin hayatına yön veremeyeceği gibi yaptıklarınıda rencide edici söylemlerde bulunmaması daha sağlıklı olacaktır. Burası her kesin dostluk kardeşlik ve ortak bir şeylerden faydalanmak için kurulmuş ve seviyeli şekilde devam eden bir site, o yüzden sitedeki arkadaşların yaptıkları ve yaptırdıklarını yorumlarken usluplarımıza dikkat etmemiz saygı ve sevgi açısından daha yapıcı olacaktır. Örneğin ben aracımın bütün işlemlerini yetkili serviste yaptırıyorum, garantisi varkende bittikten sonrada, söyleme göre hem kazıklanmış hemde aptal oluyorum. Kimbilir benim gibi kaç arkadaş daha vardır sitede.
                Herkese keyifli forumlar.

sonuna kadar katılıyorum....

Yorum

2 araç sahibi arabamızı satalım birebir aynı donanımda ve özellikte, aynı km ve model yılında olsun.

Siz aracınızın tüm bakımlarını özel serviste yaptırdınız
                  Ben ise tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdım

Araçlarımızı satarken aradaki oluşacak fiyat farkı emin olun sizin bakım başına kaçtığınız 100-150 TL'den fazla olacaktır

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Mevzunun "silecek" olmadığını, asıl dikkat çekmek istediğim konunun ifade ve üslup olduğunu sanırım yeterince açık anlatamamışım.
                    Ha bir de, saflık ve cehalet içindeydim, parçaları GM'in üretmediğini öğrendiğim çok iyi oldu, aydınlandım.

Yorum

valla kusura bakmayın ama aracın bakımını yaptırıp ödeme aşamasında indirim yapın diyince sizin araç garantide, indirim yapamıyoruz, garanti bitince bakımlarda indirim yapabiliriz denirse, henüz 12 aylık opel corsa aracımın aküsü bitip servisi arayınca takviyeyle çalıştırıp aracı buraya getirin lafını duyunca kusura bakmayın ama bu servisler bizi kazıklıyor demek gayet doğal.

Yorum

ayrıca valeonun ürettiği silecekte valeo yazarsa 100 tl fazla, valeonun ürettiği silecekte gm yazarsa 100 tl normal mantığı da süpermiş

Yorum

Servislerde yapılan işlemler garantilidir sırf bu yüzden serviste bakım yapılması gerekir bence servis sonrası her hangi bir sorun olduğu zaman servis hatasını telafi eder ama sanayideki ahbaplarımız dostlarımız zaten çok cüzi ücretle bakım yaptığı için bu tür sorunlarda maalesef yapması gereken iyileştirmeyi yapamıyor diğer bir tarafta aracınızın garantisi bitse dahi servisin düzenli müşterisi olduğunuzda hiç düşünülmeyen bir olayla karşılaştığınızda Opel Türkiye yanınızda oluyor bunun çerçevesi belli Ör:Kullanıcı hatası olmadan üretimden dolayı bir sorun yaşadınız ve masraf çıktı 5000 tl burada opel türkiye şunu diyebiliyor %75 biz ödeyelim %25 Müşteri gibi bu değerler değişebilir .

Sonuçta Servise gitmek yada gitmemek tercih meselesidir kimseyi tercihleriden dolayı belli sınıf içine sokmamamız lazım.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Öncelikle servis anlayışı konusundaki serzenişleri yabana atmanın mümkün olmadığını belirtmeliyim.
                            Türkiye'de servis kavramı yanlış algılandı ve öylede devam etmektedir. Kalitesiz ucuz ve tecrübesiz yetersiz elaman ile ... Servisler tüketicileri yolunacak kaz gibi görmektedir. Her halükarda da yolmaya devam ediyorlar. Yeter ki ellerine düşme... Tüm servisler memur zihniyeti ile çalışıyor. Nasıl olsa bize mecbursun gibi...
                            Yukarıda yazılanlarda doğruluyor zaten.
                            Ancak; kullandığımız ürün ne olursa olsun yedek parçalarında orijinal kullanılmasının önemini anlayan kişilerin sayısı her geçen gün artmaktadır.
                            Yan sanayi ürünlerindeki kullanım aksaklıklarının sayısı o kadar fazla ki...
                            Bunlar nacizane fikirlerim. Örnekleri çoğaltabiliriz.

Silecek konusuna gelince, malum kauçuk malzemelerin raf ömrü ortalama 4 yıldır. Bir tiriger kayışı 1000 km de çalışmış olsa 4. yıl sonunda değiştirilmelidir. Keza lastiklerde öyledir.
                            Satın alınan silecek alınan serviste rafta beklemiş ise muhakkak kullanım ömrü kısalacaktır.
                            Ünlü markalar, sattıkları ürünleri piyasayada yaptırmış olsalar dahi, kullanılan malzemenin farklı olduğundan emin olabilirsiniz. Hiç bir firma böyle bir konu için kariyerini adını lekelemez.
                            Silecek konusunda çok ağzım yandı.
                            Önerim hangi parça olursa olsun Orijinalden şaşmayın.
                            Bende silgimi 92._ liraya orijinali ile değiştirdim.
                            Umarım yazdıklarım ile zülfiyare dokunmadım. Tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunarım.
                            Sevgi ile kalın.

Yorum

Silecek mevzusundan girildi madem orjinal silecegim buz yuzeyde tahrip oldu 2 defa benzinliklerde 1 defada sanayide orjinale en yakin dedikleri silecekten taktim artik sikintinin silecekten degil camdan olabilecegini dusunmeye baslamisken orjinalini taktim ve farkini farkettim...dunyanin parasini verip araclarisanayiye sokmak abi bu parcanin kalitesi servistekinde bile yok demek hep bos sonuca cikmistir her arabayi servise biraktigimda manyakmisin o kadar para veriyosun diyen arkadaslarim sanayiden cikamiyolar ve garanti diye bisey yok
                              2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

Vallaben sanayide özel Opel Servisi'ne yaptırdım ama 60.000 bakımını yetkili servise yaptiricam yağ filtre degisimi için 400-500 tl vermeye gerek yok yorumlar için teşşekkur ederim

Yorum

İşleniyor...
                                X