Duyuru

Collapse
No announcement yet.

periyodik bakım ve malzemeleri hakkında...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• periyodik bakım ve malzemeleri hakkında...

Merhaba Arkadaşlar,
    İnternet üzerinden alışveriş yapmak istiyorum;
    (2010 Opel İnsignia 1.6 180 hp benzinli cosmo aracım için)

1. www.opelGM.com güvenilir midir?

2.aşağıdaki parçalar İnsignia için opel servisleri tarafından kullanılan parçalar mıdır? Fiyatları uygun mudur?
    a) Opel insignia Klima Polen Filtresi (MOTOCAR Marka) 14,00 TL Kdv Dahil
    b) Opel İnsignia A16XER-A16LET Yağ Filtresi GM 20,00 TL Kdv Dahil
    c)Opel insignia Hava Filtresi GM 42,00 TL Kdv Dahil

3. Aracım için performansı yüksek farklı bir motor yağı öneriniz var mı?

Başka bir sorum daha var;
    Standartlarda 15.000 km de bir bakım öneriliyor. Aracım su an 40.000 kmde. 12.000'de (15000 bakımı) ilk kez, 15000-30000 arasında 2.kez (uzun yola çıkmadan önce yaptırmak istemiştim), 30.000de (30000 baakımı) 3.kez bakım yaptırdım.
    Bakım yaptırmadan önce incelediğim kadarıyla araç bilgileri menüsünde yağ oranı her seferinde %30a gerilemişti. Periyodları uzatmadan tam 15000 olmadan bakımları yaptırdım. Bu gerçekten yağ seviyesi ölçümü mü? yoksa kilometre ilerledikçe sabit bir oranlamı düşüm yapıyor. Soruyu sormamdaki amaç; acaba aracım da normal dışında bir yağ eksilmesi mi var?

Sevgiler.... Dr.Umut

Ynt: periyodik bakım ve malzemeleri hakkında...

yağ ömrü yapılan km ve geçen 365 günlük bir döngü çerçevesinde azalır.yani hem günlere hemde km bağlıdır.yağ seviyesini ölçmez.ideal değişim süresini gösterir sadece.
    açıkcası söylediğiniz site güvenilir gibi gözüküyor ama polen filtresini aktif karbonlu tercih etmenizi öneririm.oda bu sitede yok.daha önce vardı sanırım fiyatının pahalı olmasından ötürü artık satmıyorlar
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ynt: periyodik bakım ve malzemeleri hakkında...

Sitede bir probşem yok gayet güvenilir ve GM orjinal ürünleri lisansları mecvut ben bir çok kere alışveriş yaptım kapıda ödeme imkanı mevcut

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

İşleniyor...
      X