Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni zafira'ya kalite kontrol
Collapse
X
-
Ynt: Yeni zafira'ya kalite kontrol
Bugün bende inceledim aracı Ön kısmı çok hoş geldi bana,fakat arka kısım için aynı şeyleri diyemeyeceğim.3.Sıra koltuklar oldukça sıkıntılı bence,en azından captivanın koltukarına göre Genel olarak iç dizayn başarılı..Özellikle panaromik cam tavan ve ön cam göze hoş gözüküyor.Bu araç prestij donanımlı modelmiş,fiyatıda 75.000 civarı....Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bu arabayı almak için hemen evlenip 2 çocuk yapasım geldi
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bu arabayı almak için hemen evlenip 2 çocuk yapasım geldi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bu arabayı almak için hemen evlenip 2 çocuk yapasım geldiGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bu arabayı almak için hemen evlenip 2 çocuk yapasım geldi
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahBugün bende inceledim aracı Ön kısmı çok hoş geldi bana,fakat arka kısım için aynı şeyleri diyemeyeceğim.3.Sıra koltuklar oldukça sıkıntılı bence,en azından captivanın koltukarına göre Genel olarak iç dizayn başarılı..Özellikle panaromik cam tavan ve ön cam göze hoş gözüküyor.Bu araç prestij donanımlı modelmiş,fiyatıda 75.000 civarı....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bu arabayı almak için hemen evlenip 2 çocuk yapasım geldi
Yorum
-
valla hemen bana don biçiyorsunuz sonra evlendirip bana hatunu bıraktırıp bana dayak yediriyorsunuz
valla böyle giderse evlilik kelimesini dahi lügatımdan silecek gibiyim vebali boynunuza, 40 kere derseniz olurmuş ona göreF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55valla hemen bana don biçiyorsunuz sonra evlendirip bana hatunu bıraktırıp bana dayak yediriyorsunuz
valla böyle giderse evlilik kelimesini dahi lügatımdan silecek gibiyim vebali boynunuza, 40 kere derseniz olurmuş ona göre
Yorum
Yorum