Bugün bende inceledim aracı Ön kısmı çok hoş geldi bana,fakat arka kısım için aynı şeyleri diyemeyeceğim.3.Sıra koltuklar oldukça sıkıntılı bence,en azından captivanın koltukarına göre Genel olarak iç dizayn başarılı..Özellikle panaromik cam tavan ve ön cam göze hoş gözüküyor.Bu araç prestij donanımlı modelmiş,fiyatıda 75.000 civarı....
bu arabayı almak için hemen evlenip 2 çocuk yapasım geldi
Hanim arabaya benzemez ona gore. Aldin mi omurboyu senindir. Alti ay sonra yenisine bakamazsin . Bakarsan sen onu degil o seni servise sokar haberin olsun.
Hanim arabaya benzemez ona gore. Aldin mi omurboyu senindir. Alti ay sonra yenisine bakamazsin . Bakarsan sen onu degil o seni servise sokar haberin olsun.
Valla Şafak %100 haklı Gökhan kardeşim... bir kez daha düşünmende yarar var. ihihi haha
Bugün bende inceledim aracı Ön kısmı çok hoş geldi bana,fakat arka kısım için aynı şeyleri diyemeyeceğim.3.Sıra koltuklar oldukça sıkıntılı bence,en azından captivanın koltukarına göre Genel olarak iç dizayn başarılı..Özellikle panaromik cam tavan ve ön cam göze hoş gözüküyor.Bu araç prestij donanımlı modelmiş,fiyatıda 75.000 civarı....
valla hemen bana don biçiyorsunuz sonra evlendirip bana hatunu bıraktırıp bana dayak yediriyorsunuz
valla böyle giderse evlilik kelimesini dahi lügatımdan silecek gibiyim vebali boynunuza, 40 kere derseniz olurmuş ona göre
Bak bak bak yapacağın işlere kılıf arama .Sonra siz dediniz de oldu diyeceksin dimi uyanıkkkkkkkk . Sen evlen beyaz eşyan benden ,Balayın Fatih hocamdan,Çocuğun masrafları Volkandan,Hanımın arabası Bülent hocamdan (Hazır kendine bakarken sanada arada çıkartır bir tane)Modifiyesi Erhandan DİYECEMMMMM ama sen bugün evlenir yarın yeni araba içinde çocukla gelirsin haha.O yüzden bizim biçtiğimiz donu üstüne dene içine girmeye çalış. oleyy obaa . Bu arada 40 kere vosvos alma dedik ama olmadı neden acaba muhaha
Yorum