Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Zafira Tourer Concept
Collapse
X
-
Ynt: Zafira Tourer Concept
öfff koltuklar konsol tasarım ... harbiden şahane bişey geliyo ) inşallah artık bayilerde servislerde daha bilinçlenir daha fazla bilgi sahibi olur gelişirde batırmazlar işi .. tabi fiyat politikalarıda önemli piyasaya girerken.. inşallah İnsignia daki gibi saçmasapan şeyler yaşamaz bu arabada da Opel
artık çok farklı bi hava içerisine giriyor Opel.. gerçekten premium markala sahiplerinin bile aklını çelebilecek tasarımlar ortaya koyuyor.. inşallah bunun devamı gelir ve herkese her yaşa hitab eden otomobiller üretilmeye devam edilir, motor yelpazeleri geniş tutulur, bayi-servis ağı da dahada geliştirilirde; Opel gerçekten aşar kendini gerçekten çok güzel olmuş bu Concept :P
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Ben Mark Adams ı kesinlikle takdir ediyorum..aslında tebrik ediyorum..Batmış bir Opel i yerin dibinden zirveye çıkardı..Hatta kesinlikle sınıf atlattı..böyle giderse bir kaç yıl sonra bambaşka yerde görürüz Opel i ve ürettiklerini..TR hariç tabii, buraya da mark adams lazım haha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cem AtayBen Mark Adams ı kesinlikle takdir ediyorum..aslında tebrik ediyorum..Batmış bir Opel i yerin dibinden zirveye çıkardı..Hatta kesinlikle sınıf atlattı..böyle giderse bir kaç yıl sonra bambaşka yerde görürüz Opel i ve ürettiklerini..TR hariç tabii, buraya da mark adams lazım haha
hayırlısı bakalım, opelin artık bişiler yapması lazım, vakti geldi geçiyor bile....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriarka tasarım da harika olmuş
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum