Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vectra C Gizli Menüsü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Vectra C Gizli Menüsü

settings tuşuna basılı tutun, bir ses geldikten sonra settings ekranını kapatıp bc'ye basın. her bastığınızda ekran değişecek. ekranı kapatmak için bc ekranı...

Settings butonuna yaklaşık 3 saniye basılı tuttuktan sonra ekranda "Test Mode" uyarısı alıyoruz.
    BC tuşuna basarak menü içinde gezebiliyoruz.
    Menü sadece inceleme amaçlı, herhangi oynama yapılamıyor, yada ben bulamadım

BC ile ort. tüketimin vs. olduğu ekrana geldikten sonra yukarı çıkıp geri ile ana ekrana dönüyoruz.
    InsigniaTEAM

Ynt: Vectra C Gizli Menüsü

astra h lerde de var...
    F30 Sport+

Yorum

Corsa B'de bile var abi adamlar zamanında bu özellikleri koymuşlar ama yeni yeni ortaya çıkıyor.
      yanlız Corsa B'de sadece hızı dijital olarak gösteriyor, ekran küçük olduğu için yada yol bilgisayarı olmadığı için diğerleri yok.
      InsigniaTEAM

Yorum

ya çağrı benim arabada acaba hızı dijital olarak gösterir mi?
        F30 Sport+

Yorum

valla sen olmasan senin arabadan Türkiye'de yok diyecektim ama getiriyorlarmış işte
          karıştırmak lazım abi. Insignia'larda da Config'e basılı tutunca bir menü açılıyor, oralara bak.
          arabaya bindikten sonra anahtarı tak ama çevirme,
          sinyal ve silecek kolunu aynı anda kendine doğru çek, bir süre öyle tut, belki ses gelip menü açabilir.
          araba olmayınca da inceleyemiyorum ki ihihi
          InsigniaTEAM

Yorum

valla benim araba serviste zaten bir süredir.. aldığımda deneyim bi
            F30 Sport+

Yorum

unutmuştum ihihi
              Corsa'larda sinyal ve silecek kolunu aynı anda çekince menü açılıyor dediğim gibi. belki onun gibi olur, belli olmaz
              InsigniaTEAM

Yorum

tamam sen bana açılabilcek tüm yolları söylersin ben hepsini denerim çünkü gerek teyp menüsü olsun gerek yol bilgisayarı detay olarak 3 satılrık ekranlarla aynı bunu denedim..
                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                X