Öncelikle bu forumda konumu okuyan okumayan ama burada olan herkese teşekkür ederim..Gerçekten ilişkiler çok samimi, başka bir iletişim var..Adı konmaz akrabalık,kardeşlik,dostluk..Zaman zaman(özellikle de siyasi konularda)sivri çıkışlarım oldu fakat onlara tolerans gösteren forum üyeleri ve adminlere de extra teşekkürler..
Konumuza dönersek ; buluşma için şimdiden sabırsızlanıyorum..Ben de geldiğimde eğer kısa bir turlama yapılırsa sizler fazla avlanmadan gezer isek çok güzel olur ihihi görsel şovda iddialı da olsam; kaplanın dişleri vectrada kalır gibime geliyor kalır da yani pray pray
O zaman bizim araçları bağlarlar desene Hakan Abi ihihi gerçi size birşey demezler..Diplomat arabası gibi araba insignia..Dokunan yanar cinsinden cool sonuçta polisler ceza yazmak isterse kaçış yok..Örn; geçen dönem okulda,tıp fakültesinin önüne yalovadan,kütahyadan,bursa içi yıldırımdan gelenler vardı,araçlarını orada bırakmış hasta ya da yakını sürücüler..Trafik polisini gördüm orada..Durdu,çıkardı ceza adisyonunu, bir araca yazdı onun arkasındakine yazmadı,onun arkasındaki yazdı..böyle 6-7 araca cezayı kitledi 15-16 araçtan..Park cezası adisyonlarını da sileceklere iliştirdi..
Teşekkür ederim pray gerçekten de arabanın görünüşüne göre o LPG dolum noktası abes görünüyor, hak veriyorum fakat ülkemizde rahat rahat araçlarımıza binemediğimiz için benzine alternatif olarak LPG ye kaydığımızın göstergesi ihihi
Yorum