turkiyede hala deli para burada guvunlik arkadasimda vardi 99 modeli kahverengi 3500 euroya almisti 2007 de 2010 3 yillik gorevi bitti tekrar turkiyeye donerken araci satacakti 1000 eurodan fazla veren olmadi oda bindi gitti turkiyeye 6 ay bindi sonra gumruge teslim etti ama gercekten cok guzel aracti 4 5 viteste bile araba hic yigilmadan hizlanirdi benim insignia oyle degil gerci benimki dizel ama oaraclar gercekten super
turkiyede hala deli para burada guvunlik arkadasimda vardi 99 modeli kahverengi 3500 euroya almisti 2007 de 2010 3 yillik gorevi bitti tekrar turkiyeye donerken araci satacakti 1000 eurodan fazla veren olmadi oda bindi gitti turkiyeye 6 ay bindi sonra gumruge teslim etti ama gercekten cok guzel aracti 4 5 viteste bile araba hic yigilmadan hizlanirdi benim insignia oyle degil gerci benimki dizel ama oaraclar gercekten super
allah allh aslında dizelin yığılmaması gerekiyor bi arızası olmasın?
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Omega konusu almış basını gitmiş yaa Ne olursa olsun bence insignia hala omega kalitesinde değil donanım iyi olabilir ama omega da çok donanımlı zamanına göre
5 6 viteste dusuk hizda yigilma yapiyor 80 le giderken hizlanmiyor manuel vites benim aracim ama omegada oyle olmuyordu arac 5 viteste de olsa hemen hizlaniyor
çok iyi beee pray
sadece konsolun orjinal kalması hoş olmamış bence onuda elden geçirselermiş, birde direksiyonun alt kısmındaki 2 sarı çizgi gereksiz olmuş sanki
Yorum