Merhabalar, bu konu başlığının ben açılmasını istemiştim sağolsun çağrı kardeşim de beni kırmadı ve konuyu açtı... opel omega bilindiği üzere opelin E segmentine çıkarttığı lüks bir araç, mercedes E, BMW 5 ve Audi A6'yı direk kendine rakip olarak almış bir araba... bizim de çok sevdiğimiz arabalarımızın abisi konumunda bir araçtır kendisi ben çok kez binme fırsatı buldum, ama sürmedim. araçtaki konfor, bana kızmayın insignia'da yok tabi bunun belli başlı sebepleri yüksek lastik profilleri ve spor olmayan konfor odaklı süspansiyonu, araç adeta amerikan araçları gibi yaylanıyor, ama aracın yol tutuşu da güvensiz değil onu söylemek isterim araç ayrıca kimliğine yakışır bir şekilde arkadan itişli donanım olarak da rakipleri göz önüne alındığında hiçbir eksiği yok, nitekim 2000'in altındaki modellerinde bile xenon far, ısıtmalı koltuk, deri koltuk sunroof gibi ekipmanları standart olarak sunuyor... motorları da hep çok iddialı motorlar olmakla birlikte arabaya kararlı gidiş sağlayan motorları var... 2.0 136 bg, 2.5 V6 170 bg(sonra 2.6 olup 180 bg'ye çıktı), 3.2 V6 218 bg ve dizel 2.2 lt 125 bg motor bulunmaktaydı... bir ara özel olarak eski kasasında 3.0 MV6 211 bg de üretildi... bu spor modeliydi... bu kadar ağırbaşlı ve eşsiz duruşuna rağmen opel omega modifiyeyi de çok güzel kaldıran bir araç birkaç modifiyeli resmini paylaşmak isterim
bu gerçekten güzel olmuş
bu araç 1005 BG'miş blink
Yorum